Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ολονύκτια διαμαρτυρία στη Θεσ/κη: «Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως την λευτεριά» (φωτο & βίντεο)

Ολονύκτια διαμαρτυρία και στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ: Suzan Tayseer Salam: Ότι και να κάνουν η Παλαιστίνη δεν θα υποκύψει! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Με το πανό των Φοιτητικών Συλλόγων μπροστά στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, το οποίο γράφει «Η ιστορία έχει μια σωστή μια πλευρά, με την Παλαιστίνη ως την λευτεριά», να δίνει τον αγωνιστικό τόνο και παλμό ξεκίνησε η ολονύκτια διαμαρτυρία, που γίνεται μετά από κάλεσμα φοιτητικών συλλόγων.

Μαζική είναι επίσης η συμμετοχή εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων της πόλης. 

Η κινητοποίηση άρχισε με παρεμβάσεις εκπροσώπων φοιτητικών συλλόγων, εκπροσώπων της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Θεσσαλονίκη και της ΕΔΥΕΘ, όπου καταδίκασαν την συνεχιζόμενη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και την εμπλοκή της χώρας μας.

Η Ηλέκτρα Ευαγγέλου, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ τόνισε ότι βρισκόμαστε σήμερα εδώ γιατί οι εικόνες που βλέπουμε μας γεμίζουν οργή, θλίψη και αγανάκτηση.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ

Κρατώντας Παλαιστινιακές σημαίες συμμετέχουν μαζικά νεολαίοι, εργαζόμενοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών, ενώ κόσμος διαρκώς έρχεται προκειμένου να συμμετάσχει στην ολονύκτια διαμαρτυρία.

Θα ακολουθήσουν συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και πολύμορφες δράσεις.

https://www.902.gr/

ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ: Suzan Tayseer Salam: Ότι και να κάνουν η Παλαιστίνη δεν θα υποκύψει! Λευτεριά στην Παλαιστίνη! (VIDEO)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom