Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Η συνταξιούχος, ο επίσκοπος και τα “μαγικά” του πρωθυπουργού (βίντεo)


Από που να το πρωτοπιάσει κανείς….

Ο Κ. Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός, αυτός που ρώτησε τη συνταξιούχο των 400 ευρώ “αν τη στηρίζει η εκκλησία” (διότι το κράτος είναι για άλλες δουλειές!), είχε μία “πειστική” – κατά την παράλογη λογική της κυβερνητικής “αριστείας” – απάντηση (σήμερα στον ΑΝΤ1): “Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι’ αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος”.

Εδώ, η λογική, το μέτρο, το πολιτικό ήθος παθαίνουν πρώτο σοκ. Δηλαδή, αφού την έφερε ο επίσκοπος, να αναλάβει και τις υποχρεώσεις του ως εκπρόσωπος της καθολικής εκκλησίας;!

Παρακάλεσε, δε, “να είμαστε προσεκτικοί στο πώς αναπαράγουμε την κοπτοραπτική των κομμάτων, η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη σε πολλά επίπεδα. Δεν νομίζω ότι τιμά το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου».

Θαυμάστε, λοιπόν, “επίπεδο πολιτικού λόγου”:

Συνεχίζει ο πρωθυπουργός, ο οποίος ξέρει να κάνει πολλά και να τα κάνει “άριστα”, αλλά δεν ξέρει και να τα κάνει όλα! Λογικό.

Τί δεν ξέρει ο Κ. Μητσοτάκης;

Δεν, ξέρει, λοιπόν να κάνει “μαγικά”.

Προσέξτε… Καταλαβαίνει ότι “υπάρχουν συνταξιούχοι που τα βγάζουν πέρα δύσκολα” – ένας πρωθυπουργός με κατανόηση, λοιπόν – πλην όμως “Δεν μπορώ να αυξήσω μαγικά τις συντάξεις και να τις διπλασιάσω”.

Διότι, οι συντάξεις πείνας προκύπτουν από την ανυπαρξία γνώσεων στην τέχνης της μαγείας. Και αντίστροφα, οι αυξήσεις των συντάξεων ώστε οι άνθρωποι να μη φωνάζουν “πεινάμε” θα είναι αποτέλεσμα “μαγικών” και “μαγικά” ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει!

Υστερα, από όλα, αυτά και επειδή κάθε πραγματική ανάλυση για το πως η κυβέρνηση δεν βρίσκει (μαγικά πάντα) λεφτά για τους συνταξιούχους, αλλά βρίσκει δισεκατομμύρια για να υποστηρίξει με όπλα τον φίλο της τον Ζελένσκι (εδώ τα μαγικά δουλεύουν!) θα προτείναμε το εξής:

Να επανέλθει ο πρωθυπουργός, αφού λάβει και πιστοποίηση μάγου “Χουντίνι”! Για μια πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική εμπειρία “αριστείας”.

Υ.Γ. Δεν υπάρχει ούτε απειροελάχιστο ίχνος τσίπας!

Στο βίντεο από το 9:29 κι έπειτα:

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom