Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Κορονοϊός: 177 οι νεκροί - Κατέληξαν δύο ασθενείς σήμερα, μία γυναίκα κι ένας άνδρας


Ακόμα δύο νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα!Σήμερα Κυριακή και μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας κατέληξαν  ένας 87χρονος στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ. και μια 66χρονη γυναίκα στο “Σωτηρία”.

"Η ζωή είναι μπεγλέρι": Το νέο βιβλίο της Ρίκης Ματαλλιωτάκη

Μια αληθινή ιστορία, ένας ύμνος στην αγάπη και τον έρωτα!

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ το νέο βιβλίο,"Η ζωή είναι μπεγλέρι", της Ηρακλειώτισσας συγγραφέως και δημοσιογράφου, Ρίκης Ματαλλιωτάκη που για μια ακόμα φορά μας εκπλήσσει με την πλοκή και την ροή του λόγου του!

Περιβαλλοντική «βόμβα» στη Δραπετσώνα: Οι εξελίξεις και οι δεσμεύσεις Χατζηδάκη (βίντεο)


Τα αποτελέσματα των ερευνών και τις εισηγήσεις των αρμόδιων επιστημονικών επιτροπών για την περιβαλλοντική κατάσταση στη Δραπετσώνα αναμένει η κυβέρνηση προκειμένου να προχωρήσει στη λήψη των απαραίτητων μέτρων.

"Φωνή της Πάρου": ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ! Ούτε στην Πάρο, ούτε πουθενά - Ελεύθερα βουνά, χωρίς αιολικά!


Η αποφασιστική παρουσία των πολιτών των Κυκλάδων αποτρέπει για μία ακόμα φορά την εγκατάσταση των γιγάντιων ανεμογεννητριών στα νησιά μας,που αποτέλεσμα έχουν να αλλοιώσουν το περιβάλλον και να υποβαθμίσουν τουριστικά τα νησιά μας.

Αρση περιορισμών στην Αθληση από αύριο! Χωρίς όρια ηλικίας - Οροι και κανόνες


Την άρση των ηλικιακών περιορισμών για την άθληση σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους ανακοίνωσε η Υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ, μέσω του Γενικούς Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, ενώ εξέδωσε οδηγίες για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 175 οι νεκροί (κανένας σήμερα), 2 τα νέα κρούσματα, 2917 συνολικά


Η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας γίνεται πλέον μόνο με γραπτές ανακοινώσεις.

Αρχαία Ολυμπία: 74χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του,αφού πρώτα ενημέρωσε!


Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας η είδηση του θανάτου του 74χρονου που επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Προπηλακίστηκε στα Μέγαρα ο Γιώργος Τσίπρας: «Προδότη, ξεφτίλα»! - Τι απάντησε (βίντεο)


Φραστική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (29.05.2020) στα Μέγαρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Μαφία της Καλαμάτας: Ο “εγκέφαλος” με την πολυτελή ζωή και οι αποκαλυπτικοί διάλογοι για το “ξέπλυμα” των 4,5 εκατ. ευρώ


Τα… χαμένα 4.500.000 ευρώ από την μεγάλη κλοπή της Τράπεζας της Ελλάδος, στην Καλαμάτα. Ποιοι μπλέκονται στο “ξέπλυμα” του ποσού “μαμούθ” που είχε κλαπεί το 2004.

Υπόθεση Λαγούδη: Υπόμνημα του γιατρού στον Πταισματοδίκη Μεσολογγίου

"Με στοχοποίησαν σε περίπου 200 εκπομπές - Εκανα υπομονή δυο χρόνια"

Στην κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος στις δικαστικές αρχές του Μεσολογγίου προχώρησε στις 21/5/2020 ο ιατρός, πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη, που από τις αρχές του χρόνου έχει περάσει στην

Παναιτωλικός: Ανακοίνωση της "Θύρας 6 - Warriors" με αιχμές κατά της διοίκησης


Eπιστροφή στην κανονικότητα...των αναίτιων διώξεων. 5 μέλη και συνοπαδοί μας, βρίσκονται πάλι κυνηγημένοι για τα υποτιθέμενα "επεισόδια" του αγώνα με γαύρο τον περασμένο Δεκέμβριο(!!!).

Χρειάζονται υπερβολικά πολλές...


του Γιάννη Δερμεντζόγλου στον Ελ. Τύπο

Στις φλόγες οι ΗΠΑ για τη δολοφονία Φλόιντ - «Δεν θα επιτρέψω την αναρχία» λέει ο Τραμπ (βίντεο)


Επεισόδια σε 30 πόλεις των ΗΠΑ το βράδυ του Σαββάτου - Σε 13 πολιτείες έχει ενεργοποιηθεί η Εθνοφρουρά - Σε ετοιμότητα 4ωρου μονάδες του Στρατού.

Τραγωδία στο Κερατσίνι: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της


Ακόμα ένας ηλικιωμένος άνθρωπος έχασε σήμερα τη ζωή του από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι που διέμενε!

ΑΓΡΙΝΙΟ: Φωτορεπορτάζ από το μνημόσυνο του Δήμου για τους 120 εκτελεσθέντες στην Αγία Τριάδα τη Μ. Παρασκευή του 1944 (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο μετά τις 10:00 το πρωί το επίσημο μνημόσυνο για τους 120 εκτελεσθέντες την Μεγάλη Παρασκευή του 1944 στο Μνημείο των Πεσόντων στην Αγία Τριάδα Αγρινίου. Η εκδήλωση

Εθνική Τράπεζα: Καθαρά κέρδη 409 εκατ. σε τρεις μήνες αλλά θα …«κόψει» 450 εργαζόμενους!


Καθαρά κέρδη μετά φόρων ύψους 409 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα για το α’ τρίμηνο του 2020, έναντι 131 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2019!!! Η κερδοφορία στα ύψη για τους Τραπεζίτες αλλά

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής


Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής ΕΔΩ

Τα 4 νησιά των Κυκλάδων που προτείνει για διακοπές το ιταλικό National Geographic

«Για να μπορείς το χειμώνα, να 'χεις πάντα στην καρδιά σου καλοκαίρι»

Με ένα αποκλειστικό αφιέρωμα σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή το «National Geographic Traveler-Italia», στην πρόσφατη έκδοσή του,

Ίσθμια: Θάνατος 83χρονου στη θάλασσα


Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες του Σαββάτου, το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου για τον εντοπισμό 83χρονου, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή Κεγχραιών Νομού Κορινθίας.

...και σ' όποιον αρέσει!


Σάββατο 30 Μαΐου 2020

«ΣυνΕργασία» κυβέρνησης - κεφαλαίου για την ισοπέδωση μισθών και δικαιωμάτων


Ανεργία ή υποταγή σε μειωμένες αποδοχές και σχέσεις εργασίας – «λάστιχο»; Αυτός είναι ο εκβιασμός που θα θέσουν οι εργοδότες σε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους έχοντας στη «φαρέτρα» τους το αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τον βαρύγδουπο τίτλο «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας τη δράστη - H γυναίκα που βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” των αρχών (βίντεο)


Καταστηματάρχης της περιοχής υποστηρίζει πως είδε τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι. Σε συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν εστιάσει τις έρευνες οι αρχές. Εν αναμονή τα δεδομένα από τις τηλεφωνικές εταιρείες και τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σκάνδαλο μεγατόνων: Έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για το VAR, ζητώντας την άρση ασυλίας Παππά - Βασιλειάδη


Κακουργηματική απιστία εις βάρος του Δημοσίου και εις βάρος της ΕΠΟ. Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης – συγκρότηση και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση για τους Γραμμένο, Περέιρα, και τα άλλα… παιδιά της Εξυγίανσης μαζί με τον Παππά και τον Βασιλειάδη.

Οδική βοήθεια εν δράσει....


του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ

«Εμφύλιος» στις ΗΠΑ: Δεύτερος νεκρός κατά τις διαδηλώσεις της οργής μετά τη δολοφονία Φλόιντ (φωτο & βίντεο)


Η οργή ξεχειλίζει στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του 46χρονου μαύρου Τζορτζ Φλόιντ από τον λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολη της Μινεσότα. Μετά το θάνατο ενός 19χρονου στο Ντιτρόιτ, ήρθε και ο θάνατος ενός πράκτορα στο Όκλαντ.

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 175 οι νεκροί (κανένας σήμερα), 7 τα νέα κρούσματα, 2915 συνολικά


Η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας γίνεται πλέον μόνο με γραπτές ανακοινώσεις.

Η Σουηδολογία και οι στόχοι της


Σε πρόσφατο δημοσίευμά της η Καθημερινή μας πληροφορεί:
«Όταν η Σουηδία υιοθέτησε την ανοσία της αγέλης, παρεκκλίνοντας από το κοινώς αποδεκτό μοντέλο του lockdown, πολλοί αναρωτήθηκαν εάν θα δικαιωθεί. Πλέον, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως το σουηδικό πείραμα απέτυχε».

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση (130 μέλη) που διέπραττε ληστείες,κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα


Μετά από πολύμηνη έρευνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφαλείας Συντάγματος, Ακροπόλεως, Εξαρχείων και Καλλιθέας και τη συνδρομή των

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής

Δείτε παρακάτω όλα τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής

Μυστήριο με το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Βούλα - Θρίλερ και με την ταυτότητά του


Δυο ταυτότητες, ίσως πλαστές, βρέθηκαν πάνω στον επιχειρηματία που εκτελέστηκε στη Βούλα. Η αποκάλυψη της ταυτότητάς του θα ρίξει φως στο μαφιόζικο χτύπημα. Στάλθηκαν τα αποτυπώματά του στο Βέλγιο. Έμενε σε

Καπιταλισμός γαρ!


του Βαγγέλη Χερουβείμ στην ΑΥΓΗ

"Φως στο Τούνελ": Σοκάρει η απολογία του «φίλου» του λογιστή… (βίντεο)


«Τον έπιασα από τη ζώνη, τον σήκωσα, τον πήγα λίγα μέτρα πιο πέρα απ’ το σπίτι μου, τον παράτησα σε ένα πεζοδρόμιο, άλλαξα ρούχα και πήγα στη δουλειά μου…»

Ιωάννινα: 4 αιολικά πάρκα θέλει να τοποθετήσει Γερμανική εταιρεία,στο Περιστέρι! (βίντεο)

Θα καταστρέψουν οι ανεμογεννήτριες το μοναδικό Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων;

Κατατέθηκε πριν λίγες ημέρες η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εγκατάσταση τεσσάρων αιολικών πάρκων στις κορυφογραμμές του Περιστερίου (Λάκμος) και ήδη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Καλημέρα από τον ΚΥΡ

Βρούτσης (συνώνυμο της εγγύησης): Κανείς κάτω από τον κατώτατο μισθό ακόμη κι αν δουλεύει μισό μήνα!!!


«Κανένας εργαζόμενος δεν θα πέσει κάτω από τον κατώτατο μισθό, ακόμη κι αν δουλεύει το μισό διάστημα του μήνα» διαβεβαίωσε το Σάββατο (30.05.2020) ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

"Φως στο Τούνελ": Το γεγονός που σημάδεψε την επίθεση με το βιτριόλι… (βίντεο)


Νύχτα αποκαλύψεων στο «Τούνελ». Οι πληροφορίες έφταναν η μία μετά την άλλη και «άναβαν» το φως στις έρευνες της παράξενης ιστορίας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα σε βάρος της νεαρής λογίστριας.

Σοκ στη Βούλα από την μαφιόζικη εκτέλεση! - Δυο πυροβολισμοί, μαρσάρισμα και… καπνός!


Με δυο σφαίρες στο κεφάλι η στυγνή εκτέλεση ενός Βέλγου επιχειρηματία στην Βούλα. Πιθανώς σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο.

Τραμπ: Διακόπτουμε κάθε σχέση με τον ΠΟΥ


Τον τερματισμό της σχέσης των ΗΠΑ με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Ντόναλντ Τραμπ.

Επεισόδια με μολότοφ, οδοφράγματα και χημικά στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής


Μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών χθες το βράδυ  - Με χημικά απάντησε η Αστυνομία

Τα καλά του κορονοϊού!

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε η "γυναίκα με τα μαύρα" (βίντεο)


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές φέρεται να έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Βούλα: Εκτέλεσαν άνδρα με δυο σφαίρες στο κεφάλι έξω από το σπίτι του


Άγνωστοι πυροβόλησαν αλλοδαπό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ελλάδα. Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο της δολοφονίας.

Θρίλερ στον Αλμυρό: Παρέα σε ταβέρνα δύο άντρες που βρέθηκαν ο ένας νεκρός και ο άλλος σε κώμα


Το «κουβάρι» της τραγωδίας στον Αλμυρό, με τον θάνατο ενός 29χρονου από καρδιακό επεισόδιο – όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία των εξετάσεων – προσπαθεί να ξετυλίξει η αστυνομία, που ταυτόχρονα ερευνά και την

Τηλεμαραθώνιος στήριξης και ενίσχυσης των δομών Υγείας Αιτ/νίας - Πως συμμετέχω


Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 η Αιτωλοακαρνανία ενώνει τις δυνάμεις της και συμμετέχει στον αγώνα ενίσχυσης των δομών Υγείας. Ο καθένας όσο μπορεί. Λίγο, πολύ, περισσότερο, πάρα πολύ…

Βαρύτατη καταγγελία της ΕΙΝΑΠ: Αδρανής η μοναδική δημόσια Παιδοκαρδιοχειρουργική Κλινική στην Ελλάδα - Τι απαντά το υπ. Υγείας


Σε καταγγελία για την αδρανοποίηση της μόνης δημόσιας Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής στην Ελλάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και τη συνέχιση της αναστολής της λειτουργίας της

ΣΟΚ στη Θεσ/κη: Την σκότωσε, την έκαψε και… έψαχνε στο ίντερνετ “για τη σήψη ενός πτώματος”


Σοκαριστική υπόθεση στην Θεσσαλονίκη. Στο επίκεντρο μία γυναίκα που εδώ και 2,5 χρόνια έχει εξαφανιστεί και φέρεται να έχει δολοφονηθεί! Τα ναρκωτικά, η αγορά οινοπνεύματος σε ποσότητες – μαμούθ και όλες οι λεπτομέρειες του εγκλήματος.

EVRYTANIA in black and white... με το φακό του "Ευρυτάνα ιχνηλάτη"


Εντυπωσιακή η Ευρυτανία και  in black and white!
Ο φακός του "Ευρυτάνα ιχνηλάτη" για μία ακόμα φορά "ζωγράφισε",απολαύστε τις εικόνες...

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 175 οι νεκροί (κανένας σήμερα), 5 τα νέα κρούσματα, 2909 συνολικά


Η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας γίνεται πλέον μόνο με γραπτές ανακοινώσεις.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων - 8 συλλήψεις (φωτο)


Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που διέπραττε συστηματικά διακεκριμένες κλοπές οχημάτων.

Συμβούλιο Πλημμελειοδικών: Ελεύθερος ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου


Να μείνει εκτός των φυλακών και να αφεθεί ελεύθερος αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών για τον γυμναστή Νίκο Σειραγάκη ο οποίος έχει καταδικαστεί για 36 περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων.
Read more: Go to TOP and Bottom