Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Μαρούσι: Εξωσχολικοί τραυμάτισαν καθηγήτρια σε σχολείο με κροτίδες, νερόμπαλες και αυγά


Η καθηγήτρια σε σχολείο στο Μαρούσι τραυματίστηκε, όταν εξωσχολικοί άρχισαν να πετούν κροτίδες, νερόμπαλες και αυγά. Ήδη έχουν γίνει 9 προσαγωγές, με αστυνομικούς να έχουν σπεύσει στο Γυμνάσιο.

Αναστάτωση το πρωί σε σχολείο στο Μαρούσι, όταν ομάδα 9 εξωσχολικών μπήκε στο Γυμνάσιο και άρχισε να εκτοξεύει κροτίδες, νερόμπαλες και αυγά. Μια καθηγήτρια τραυματίστηκε ελαφρά και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. 

Στο σχολικό συγκρότημα επικράτησε αναστάτωση, με τους δράστες να μην προλαβαίνουν να απομακρυνθούν. Όλοι τους ήταν εξωσχολικοί, ηλικίας 14 ετών.

Η Διεύθυνση ενημέρωσε την αστυνομία αμέσως μετά την επίθεση και πολύ γρήγορα έφτασαν στο 6ο Γυμνάσιο του Αμαρουσίου αστυνομικοί. Ακινητοποίησαν τους ανήλικους δράστες και τους μετέφεραν σε αστυνομικό τμήμα.

Η εκπαιδευτικός νωρίτερα σοκαρισμένη, τους περιέγραψε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν και τον τρόπο που τραυματίστηκε ελαφρά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η καθηγήτρια που τραυματίστηκε ελαφρά, αναμένεται εντός της ημέρας να πάει στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση κατά των δραστών.

Μένει να αποσαφηνιστούν οι λόγοι της «επίσκεψης» των 14χρονων στο σχολείο του Αμαρουσίου. Αν γνώριζαν την εκπαιδευτικό που σημάδεψαν με τις κροτίδες, αν είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με μαθητές του σχολείου, ή αν ήθελαν να κάνουν «επίδειξη δύναμης» σε συνομήλικα παιδιά, μέσα από κάποιο βίντεο την ώρα της επίθεσης.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom