Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Από κατήγορος κατηγορούμενος ο γνωστός ποινικολόγος που έλεγε «πρέπει οι ποινές για ενδοοικογενειακή βία να γίνουν βαρύτερες» (βίντεο)


Ο 52χρονος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας που παραδέχτηκε τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του, είχε υπερασπιστεί πολλές φορές γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας σε πολύκροτες υποθέσεις.

Στο εξωτερικό όλοι οι Ελληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο...


του Γιάννη Δερμεντζόγλου στον Ελ. Τύπο, 18/6/24

Λακωνία: «Κραυγή αγωνίας» από τους παράγωγους για τα αδιάθετα πορτοκάλια - Συνεχίζονται οι εισαγωγές από Αίγυπτο (βίντεο)


Ο χυμός πορτοκάλι τείνει να γίνει, αν δεν έχει ήδη γίνει είδος πολυτελείας.Έχει «παγώσει» το εμπόριο πορτοκαλιών, ενώ τα πορτοκάλια μένουν άκοπα πάνω στα δέντρα, την στιγμή που οι εισαγωγές από την Αίγυπτο καλά κρατούν.

Απόστολος Λύτρας: Αντιδρά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τον Άρειο Πάγο - «Δεν μπορεί να περνά από πειθαρχικό η κρίση των δικαστών»


Η παρέμβαση του Αρείου Πάγου σχετικά με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δικηγόρος,Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Καλημέρα από τον ΚΥΡ


https://i-kyr.gr/

Μαρκόπουλο: Καταστράφηκε ολοσχερώς αποθήκη ξυλείας


Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης (18.6.2024) καθώς ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στο Μαρκόπουλο.Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς η αποθήκη ξυλείας στο Μαρκόπουλο.

Κηφισιά: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε στα πράσα 16χρονο που έκανε ληστεία


Για ληστεία ανηλίκων κατηγορείται ένας 16χρονος που συνελήφθη από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας στην Κηφισιά.

Κυψέλη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι μετά από συμπλοκή με άνδρα που επιχείρησε να κλέψει μηχανή


Στο νοσοκομείο, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (18/6) δύο ανήλικοι φίλοι μετά από συμπλοκή με έναν άγνωστο άνδρα που αποπειράθηκε να κλέψει τη μοτοσικλέτα του πατέρα ενός εκ των παιδιών.

Θρίλερ στην Αρτέμιδα: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε οικόπεδο - Τι εξετάζεται


Θρίλερ στην Αρτέμιδα με έναν νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε οικόπεδο κοντά στο γήπεδο.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ο καιρός

------------- ********* -------- ********* *

Δράμα: Τραυματίστηκε πυροσβέστης κατά την κατάσβεση φωτιάς - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα


Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς στο Δοξάτο Δράμας.Ο άνδρας υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Τρεις επιβάτες ξυλοκόπησαν ελεγκτή εισιτηρίων σε λεωφορείο - «Με δάγκωσαν, με χτυπούσαν στο κεφάλι»


Άγρια επίθεση από επιβάτες δέχθηκε δέχτηκε ελεγκτής εισιτηρίων σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ.Οι δράστες δύο Πακιστανοί κι ένας Αλβανός συνελήφθησαν.

Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας


του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ, 17/6/2024

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Προϋπολογισμός - Ασύλληπτη φορολεηλασία: Αύξηση φοροεσόδων κατά 1,44 δισ. το πρώτο 5μηνο


Την περίοδο Ιανουαρίου - Μαΐου 2024, το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 26.838 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1.426 εκατ. ευρώ ή 5,6% έναντι του στόχου.

Ασύλληπτο! Αναζητούν την ευθύνη για το θάνατο μαθήτριας στο διευθυντή και στο σύλλογο των εκπαιδευτικών


Ελέγχεται ο διευθυντής του ΓΕΛ Μοχού στην Κρήτη για την έλλειψη διάγνωσης (!) και καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να ..καταθέσουν για τυχόν παραβάσεις των καθηκόντων τους….

Ο γάιδαρος στην Ελλάδα εξακολουθεί να πετάει!...

Αριστοφανικό κοινωνικό-πολιυικό πιπεράτο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Τέλειωσαν οι Ευρωεκλογές-«καμπάνες» και στις 27 χώρες, ανέβηκε η πατριωτική  «Δεξιά», παραιτήθηκε ο Βέλγος Πρωθυπουργός, κήρυξε εκλογές ο Γάλλος Πρόεδρος, τρίζει πλέον η καρέκλα του Γερμανού Καγκελάριου και στην Ελλάδα έγινε κάτι σαν «ανασχηματισμός»...

Η ανατριχιαστική κατάθεση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα για τον άγριο ξυλοδαρμό της (βίντεο)


Ανατριχιαστική είναι η κατάθεση που έδωσε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα για το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο το βράδυ του Σαββάτου.«Ούρλιαζα “βοήθεια”, το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίματα».

ΠΑΣΥΜΗΤΕ: Η Διοίκηση της ΕΡΤ αυθαιρετεί, παραπλανεί, κρύβεται και καθυστερεί τη ΣΣΕ εκβιάζοντας τους εργαζόμενους


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

Σε συνέχεια της από 31/5/2024 κοινής ανακοίνωσης όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων της ΕΡΤ και της επιστολής του κ. Ζούλα προς τους εργαζόμενους

ΟΕΧΒΕ: Απροκάλυπτες Συνδικαλιστικές Διώξεις στα Ε.Α.Σ.


Η Διοίκηση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (Ε.Α.Σ.), παρανόμως και καταχρηστικώς, προχώρησε στην απόλυση τριών ενεργών συνδικαλιστών, των συναδέλφων:

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας

Πειθαρχική δίωξη στον Απόστολο Λύτρα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Κατεπείγουσα προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα διέταξαν η προέδρος και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, να μην προφυλακιστεί ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Φρίκη στην Ηλεία: Αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ για τον δολοφόνο της 11χρονης - Έρευνες και για άλλα θύματα


Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία. Ο βιασμός ανήλικης το 2017 και η απόφαση των δικαστών που τον οδήγησε εκτός φυλακής.

Απόστολος Λύτρας: Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός ποινικολόγος παρά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του (βίντεο)


Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας παρά τον όπως περιγράφηκε άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του προκάλεσε αίσθηση και απορίες.

Πρωτοφανές περιστατικό στα Πατήσια: Άνοιξε την πόρτα αυτοκινήτου και μαχαίρωσε την οδηγό


Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (17.6.2024) στα Πατήσια όταν ένας άνδρας άνοιξε τη πόρτα αυτοκινήτου και μαχαίρωσε την οδηγό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Απόστολος Λύτρας - Σοφία Πολυζωγοπούλου: Από το «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» στον ξυλοδαρμό (βίντεο)


Η είδηση πως γνωστός ποινικολόγος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του “έπεσε” σαν… “βόμβα” το μεσημέρι της Κυριακής (16.06.2024). Δεν πέρασε αρκετή ώρα έως ότου να γίνει γνωστό ότι ο γνωστός δικηγόρος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του ήταν ο Απόστολος Λύτρας και θύμα της υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Οποιος πηδάει πολλά παλούκια... κινδυνεύει!


του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή, 16/6/24

Θρίλερ στο Ρέθυμνο: «Ήθελε τα ακίνητα και τα λεφτά τους» - Τι κατέθεσε ο Παλαιστίνιος για το διπλό σχέδιο δολοφονίας


Τι κατέθεσε ο 24χρονος Παλαιστίνιος για τον επιχειρηματία στο Ρέθυμνο που τον «προσέλαβε» για να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του και τον συνεργάτη της.

Σήφης Βαλυράκης: Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη για την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού


Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η δίκη για την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, λόγω της σημερινής καθολικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντα τους.

Καλημέρα από τον ΚΥΡ


https://i-kyr.gr/

Συναγερμός για εξαφάνιση 16χρονης στις Αχαρνές από το βράδυ της Παρασκευής


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση της 16χρονης Κωνσταντίνας – Ειρήνης Ρ. από τις Αχαρνές, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (14/06).

Παγκράτι: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας - Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό


Μια έκρηξη αναστάτωσε γειτονιά του Παγκρατίου, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας (17.6.2024) άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας.

Ο δικηγόρος θα παραδεχτεί τον ξυλοδαρμό - Τα μηνύματα που προκάλεσαν την επίθεση στη σύζυγό του μέσα στο αυτοκίνητο


Στην παραδοχή ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του αναμένεται να προχωρήσει ενώπιον της ανακρίτριας ο γνωστός δικηγόρος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 52χρονος δικηγόρος εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται ενώπιον των δικαστικών Αρχών και απολογείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της 37χρονης, επίσης δικηγόρου, συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου. Το ζευγάρι μετά από δείπνο σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων επέστρεφε στο σπίτι του στα Βριλήσσια. 

Οι διαπληκτισμοί ξεκίνησαν ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον γνωστό ποινικολόγο να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και δίπλα του να κάθεται το μετέπειτα θύμα του. 

Αφορμή για τον καβγά του ζευγαριού στάθηκε η ενασχόληση της συζύγου του με το κινητό της τηλέφωνο και η αποστολή μηνυμάτων τα οποία ο ποινικολόγος θεώρησε «ύποπτα». Αμέσως, τα αίματα άναψαν με τον δικηγόρο να επιτίθεται και να χτυπά τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 52χρονος ποινικολόγος αναμένεται ενώπιον της ανακρίτριας να αλλάξει τους αρχικούς του ισχυρισμούς στους αστυνομικούς και στην απολογία του να παραδεχτεί ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του και να ζητήσει συγγνώμη.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του αναμένεται να προτείνουν στην ανακρίτρια να συμπεριληφθεί και σε προγράμματα συμβουλευτικής, ενώ ως μάρτυρας στην υπόθεση θα καταθέσει και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου.

Η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μετέβη η ίδια χθες το βράδυ στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση της 37χρονης γυναίκας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και τα δύο όπλα που είχε ο δικηγόρος.

https://www.newsit.gr/

Κατάθεση από τη σύζυγο του γνωστού δικηγόρου πήρε η ανακρίτρια - Θα εξεταστεί και από ψυχολόγο

Στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο γνωστός δικηγόρος

Την ώρα που ο 52χρονος δικηγόρος των Αθηνών, που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του και οδηγείται στην 16η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για το σκηνικό της Κυριακής, η σύζυγός του μέσα από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια έδωσε χθες Κυριακή (16.6.24) κατάθεση στην ανακρίτρια.

Κέρκυρα: Νεκρός σε παραλία βρέθηκε ο αγνοούμενος Αμερικανός τουρίστας (βίντεο)


Νεκρός σε παραλία βρέθηκε τελικά ο Αμερικανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί από την Τρίτη στην Κέρκυρα.

Αλιβέρι: 13χρονος πνίγηκε από σουβλάκι - Τον έσωσε ο φίλος του που ήξερε πρώτες βοήθειες (βίντεο)


Η βόλτα έφηβων αγοριών στο Λιμάνι Καράβου Αλιβερίου παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.Η παρέα κάθεται σ’ ένα σουβλατζίδικο της περιοχής και παραγγέλνει.Ξαφνικά, ο 13χρονος Παναγιώτης, βλέπει τον φίλο του να πνίγεται. Κάνει νοήματα στην υπόλοιπη παρέα πως δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Διακοπές μόνο με καλά κιάλια


του φίλου Γιάννη Κούτρη,16/6/24

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Γέφυρα Αχελώου: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 15η γιορτή του λαού, το πανηγύρι που έγινε θεσμός (φωτο & βίντεο)


Η “Γιορτή του Λαού”, όπως ονομάστηκε το πανηγύρι που έγινε θεσμός στην Αιτωλοακαρνανία, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στη γέφυρα Αχελώου, κοντά στην πόλη του Αγρινίου, με ζωντανή μουσική απο γνωστούς καλλιτέχνες, δωρεάν φαγητό και πολλές εκπλήξεις .

Τρίκαλα: 46χρονος ποδοπατήθηκε από αγέλη αγριογούρουνων - Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα


Βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων 46χρονος ο οποίος ποδοπατήθηκε από αγέλη αγριογούρουνων στο χωράφι του στα Τρίκαλα.

Η ανατριχιαστική κατάθεση του γιατρού που εξέτασε την σύζυγο του γνωστού δικηγόρου


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το σκηνικό του τρόμου με τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης δικηγόρου, από τον 52χρονο σύζυγό της, γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, προκύπτουν μέσα από την κατάθεση του γιατρού της Ευρωκλινικής που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Ο καπετάν Μπελλής στη Βίνιανη...


Ιχνηλατήσαμε και σας παρουσιάζουμε μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του "Ευρυτάνα ιχνηλάτη" ένα γουστόζικο περιστατικό που συνέβη στην Ευρυτανία και αφορά τον εμβληματικό καπετάνιο της Αντίστασης Νάκο Μπελλή.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση επιβραβεύει «πρόθυμα» στελέχη της - Η απάντηση Θεοδωρικάκου


Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, δίνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «αναπαράγει ψέματα και αθλιότητες» και διευκρινίζοντας πως «υπέβαλα μήνυση, η υπόθεση βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη».

Ξάνθη: Θρήνος για τους τέσσερις νεκρούς στη σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο - Ήταν μόλις 20 - 25 ετών (φωτο & βίντεο)


Το δυστύχημα συνέβη κοντά στους Τοξότες, όταν ΙΧ που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο - Βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός του οχήματος.

Η απόρρητη καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ. για τον γνωστό δικηγόρο που συνελήφθη - Δέχτηκε το panic button η σύζυγός του - Τι κατέθεσε ο γιατρός


Όλο το χρονικό της νύχτας τρόμου στα βόρεια προάστια με τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης δικηγόρου από τον 52χρονο σύζυγο της γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, ξεδιπλώνεται από την απόρρητη καταγραφή του ενημερωτικού σημειώματος της ΕΛ.ΑΣ που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Μυτιλήνη: Σπείρα με ανήλικη διέρρηξε πέντε σπίτια


Την ανήλικη κόρη του ηλικίας 17 χρόνων είχε μυήσει στις κλοπές ένας 47χρονος και, μαζί με έναν 20χρονο και μια 28χρονη, «άνοιγαν» μέρα παρά μέρα και από ένα σπίτι στη Μυτιλήνη. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν πέντε διαρρήξεις που έκαναν από τις 4 Ιουνίου ως την περασμένη Πέμπτη.

26 χρόνια από την εξαφάνιση του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη στον Ταΰγετο (φωτο & βίντεο)

«Φεύγω αυτοθέλητα. Αφανίζομαι όρθιος, στιβαρός και περήφανος» - Βρέθηκε νεκρός επτά χρόνια αργότερα 

Το πρωί της 1ης Ιουνίου 1998 ο καθηγητής φιλολογίας, Δημήτρης Λιαντίνης έφυγε από το σπίτι του στη Ν.Κηφισιά. Στο γραφείο του είχε αφήσει ένα γράμμα για την κόρη του Διοτίμα στο οποίο έγραφε:

Τα νέα σενάρια για το «ψαλίδι» στις συντάξεις χηρείας - Ποιοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά


Και νέα σενάρια πέφτουν στο τραπέζι για το «ψαλίδι» στις συντάξεις χηρείας.Το Υπουργείο Εργασίας αναζητά τρόπους ώστε οι χήρες/οι να … πέσουν στα «μαλακά» και να μην χρειαστεί να επιστρέψουν υπέρογκα ποσά στον ΕΦΚΑ ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.

Ανακύκλωση Μαξίμου ΑΕ... Μυλωνάς και Μυλωνάκης


του Βαγγέλη Χερουβείμ στην ΑΥΓΗ, 15/6/24

Πάτρα: Με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο μαθητής που τραυματίστηκε από βεγγαλικά σε γιορτή δημοτικού σχολείου (φωτο)


Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (15/06) σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας, κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής, καθώς ένας 9χρονος μαθητής τραυματίστηκε από βεγγαλικά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Σίκινος: «Έχω πέσει, δεν αισθάνομαι καλά», έγραψε στο τελευταίο μήνυμά της μια από τις δυο τουρίστριες που εξαφανίστηκαν (βίντεο)


Εντείνεται η αγωνία για την τύχη των δύο Γαλλίδων τουριστριών, ηλικίας 64 και 73 ετών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν την Παρασκευή (14/6), στην Σίκινο.

Ποιοι είναι οι στόχοι του νέου υπουργικού Συμβουλίου;


του Πέτρου Τσιολάκη, 16/6/24

Χανιά: Ερωτήματα για τον θάνατο του 20χρονου - «Πώς γίνεται να ήταν ναυαγοσώστης αν είχε καρδιακό πρόβλημα;» (βίντεο)


«Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν ότι τον χτύπησαν, τώρα ο ιατροδικαστής λέει ότι είχε καρδιακό πρόβλημα» - Συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Ν. Δ. Λευτέρης Καλογιάννης, έμεινε στην ιστορία για την αρπαγή της κάλπης


Πέθανε σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Καλογιάννης, ο οποίος έμεινε στην ιστορία για την αρπαγή της κάλπης.
Read more: Go to TOP and Bottom