Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ζάκυνθος: Συνελήφθη φυγόποινος για χρόνια που κατηγορείται για ληστείες και κλοπές


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (28.05.2024) ένας 37χρονος φυγόποινος από την Αλβανία που συνελήφθη στην Ζάκυνθο.

Ο 37χρονος από την Αλβανία συνελήφθη κατά τη διάρκεια ερευνών για άσκοπο πυροβολισμό που έγινε σε μαγαζί της Ζακύνθου το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι στο οποίο κρυβόταν και έμενε μαζί με την οικογένειά του όσα χρόνια ήταν φυγόποινος καθώς και σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: πιστόλι διαμετρήματος 9mm, κάλυκας πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 mm, 10 φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 mm, παραποιημένο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας με στοιχεία άλλου προσώπου, παραποιημένη άδεια ικανότητας οδήγησης, ομοίως με στοιχεία άλλου προσώπου και κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών, για το αδίκημα της κλοπής και για παραβίαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος και διέταξε την φυλάκισή του για την ποινή που του είχε ήδη επιβληθεί.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom