Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Στρατός : Ολοι θέλουν να κάνουν τη θητεία τους, αλλά… δεν υπάρχουν άρβυλα!


Η προθυμία των νέων να ντυθούν στο «χακί» με την επόμενη ΕΣΣΟ (του Νοεμβρίου) στον Στρατό Ξηράς έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Με τέτοιο «ζήλο» για στρατιωτική θητεία οι επιτελείς του ΓΕΣ κανονικά θα έτριβαν τα χέρια

Έσωζε ζωές στο Μάτι ο αστυνομικός που μαχαιρώθηκε από χούλιγκαν - Αστυνομικοί: «Για εμάς είναι θέμα τιμής!» (βίντεο)


Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την άγρια επίθεση των χούλιγκαν εναντίον αστυνομικών, μετά το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Με καρέκλες και πρωτοφανή αγριότητα επιτέθηκαν εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Καταγγελίες κι Ερωτήματα από τον Β. Καπερνάρο: «Ποιοι φοβούνται, να μη «καούν» από την πυρκαγιά στο Μάτι;»


Σοβαρές καταγγελίες και καίρια ερωτήματα του δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου για την ματαίωση, ελλείψει απαρτίας, την περασμένη Πέμπτη, της σύγκλησης της Ολομέλειας Εφετών προκειμένου να οριστεί εφέτης

ΚΑΤ: Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 6ο όροφο του νοσοκομείου


Ενα τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας 30/9 στο νοσοκομείο ΚΑΤ,όταν γυναίκα μεταξύ 50-55 ετών έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο κενό από τον 6ο όροφο του νοσοκομείου.

Θα μας τρελάνει ο... Τύπος!


του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ

Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών: Νεκρός σε αυτό το φλεγόμενο αυτοκίνητο - Εικόνες σοκ και ατελείωτο μποτιλιάρισμα


Τραγωδία στην εθνική οδό από σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Κυκλοφοριακό χάος μετά το τροχαίο δυστύχημα...

Στο Αγρίνιο η τελευταία αγωνιστική του Πανελληνίου αγώνα αποστάσεων (Λίγκα) Αλεξιπτώτου Πλαγιάς


Στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην πίστα της Παναγίας Βλαχέρνας θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο (Παρ 4 - Σαβ 5 - Κυρ 6/10/2019) η τελευταία αγωνιστική του Πανελλήνιου αγώνα αποστάσεων (Λίγκα) Αλεξιπτώτου Πλαγιάς.

Ο ελληνικός «στόλος» θέλει ανανέωση


Βαριά ίχνη γήρανσης παρουσιάζει ο στόλος των οχημάτων που κυκλοφορεί στη χώρα, ανοίγοντας διάπλατα τη συζήτηση περί παροχής κινήτρων για την ανανέωσή του. Οταν όμως τα ταμεία δεν ξεχειλίζουν από ρευστότητα,

Χίος: Δράμα χωρίς τέλος για τους Τούρκους αντικαθεστωτικούς


Δράμα χωρίς τέλος για τις οικογένειες των Τούρκων που έφυγαν να γλιτώσουν από τον Ταγίπ Ερντογάν. Οι νεκροί τους που πνίγηκαν στα νερά του Αιγαίου στ' ανοικτά των Οινουσσών την Παρασκευή 27/09/2019, δυο γυναίκες και πέντε παιδιά, θα ταφούν στην Χίο.

Συσκέψεις και αποφάσεις για την αιματηρή κατάσταση στη Μόρια - Το φλέγον θέμα στο υπουργικό Συμβούλιο (βίντεο)


Οι άμεσες κυβερνητικές πρωτοβουλίες για το προσφυγικό, μετά και την τραγωδία στη Μόρια, απασχολούν το υπουργικό συμβούλιο, που συνεδριάζει αυτή την ώρα υπό τον Πρωθυπουργό.

Δομοκός: Θανάσιμος τραυματισμός επιβάτη τρένου


Φρικτό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα 64χρονος, με καταγωγή από την Ξάνθη, που ήταν επιβάτης στο τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Άγριο επεισόδιο στο Μετρό Αμπελοκήπων! - Δολοφόνησαν άνδρα λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ


Σοβαρό επεισόδιο με έναν νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι της Δευτέρας (30.09.2019) στο Μετρό των Αμπελοκήπων.

Περάστε,η γραφειοκρατία μας στη διάθεσή σας!

Αναδρομικά: Πότε, πώς και πόσα θα πάρετε


Ποσά αναδρομικών ως και 6.770 ευρώ έχουν λαμβάνειν από μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων καθώς και από την επιστροφή κομμένων Δώρων, οι συνταξιούχοι των Ταμείων ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, τραπεζών, ΝΑΤ

ΕΚΠΑ: Μοριοδοτούμενο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην «Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση»


Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πιστοποιημένο πρόγραμμα εξειδίκευσης στα πλαίσια της Δια

Καλημέρα από τον ΚΥΡ

Θεσ/κη: Επίθεση σε 2χρονο κοριτσάκι από ροτβάιλερ - Τι λέει η μητέρα του κοριτσιού (βίντεο)


Ακόμα ένα περιστατικό με επίθεση σκύλου σε παιδί σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με θύμα ένα δίχρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά.

Εξι αστυνομικοί τραυματίες από επίθεση αγνώστων στη Νέα Φιλαδέλφεια


Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών διακομίστηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής συνολικά έξι αστυνομικοί, έπειτα από δύο επιθέσεις που δέχθηκαν από αγνώστους στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μόρια: Ο καταυλισμός της απελπισίας και του θανάτου - Μάνα και παιδί νεκροί στη φωτιά - Σοκαριστικές εικόνες


Η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή... έσβησε για μια γυναίκα και ένα παιδί στην Μόρια. Κάηκαν μετά από φωτιά που ξέσπασε στον καταυλισμό. Σημειώθηκαν παράλληλα σοβαρά επεισόδια με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.

Διακοπή δρομολογίων στον Ηλεκτρικό από Ειρήνη προς Κηφισιά


Μετ’ εμποδίων διεξάγονται τα δρομολόγια στον ηλεκτρικό, στο τμήμα από Ειρήνη προς Κηφισιά λόγω πτώσης δέντρου, το βράδυ της Κυριακής, σε βαγόνι από την οποία, ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματίες.

Από σήμερα και πάλι δακτύλιος - Τι πρέπει να γνωρίζετε


Από σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 επανέρχονται τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (ΜΙΚΡΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ), καθώς και στο

Ο κουρασμένος κι ο θείος του

Ποιος θα κάνει σκοπιά τελικά; - Ο Τζέφρι ή τα δικά μας παιδιά;


Tην Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Η Αλεξανδρούπολη αποτελεί στρατηγικό πυλώνα

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Τραγωδία στη Μόρια: Μια μάνα και το παιδί της τα θύματα της φωτιάς (φωτο & βίντεο)


Μία γυναίκα και ένα παιδί είναι τα θύματα της τραγωδίας στη Μόρια όπου προκλήθηκε φωτιά και ξέσπασαν επεισόδια και συμπλοκές ανάμεσα σε μετανάστες.

ΤΩΡΑ: Xάλκινο μετάλλιο η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου


Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο με άλμα στα  4.85μ που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια κατέκτησε πριν από λίγο το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ πίσω από την Ισιντόροβα και τη Μόρις.

Τραγωδία στην Καλαμαριά: Νεκρός φίλαθλος στο γήπεδο του Απόλλωνα


Τραγική κατάληξη είχε o «διαξιφισμός» οπαδών που κατέληξε σε συμπλοκή και έγινε αφορμή για τον θάνατο του ενός από τους δυο, στη διάρκεια του αγώνα Απόλλωνα Πόντου-Χανίων.

Γ. Μαργαρίτης: Ζούμε στην εποχή της επιβολής φόβου από το σύστημα (βίντεο)


«Η προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας, όπως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ή η συζήτηση με όρους θρησκοληψίας και φόβου για την κλιματική αλλαγή αποδεικνύουν πως οι

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Κατάρ: Ώρα τελικού για Στεφανίδη - Κυριακοπούλου!


Με στόχο το βάθρο,αλλά και το χρυσό μετάλλιο, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου θα αγωνιστούν απόψε στις 20:20 (ΕΡΤ Sports) στον τελικό του επί κοντώ στην Ντόχα.

Φωτιά στη Μόρια: Πληροφορίες για νεκρούς - Επεισόδια σε εξέλιξη (φωτο & βίντεο)


Ένα κοντέινερ τυλίχθηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε σε επτά οικίσκους – Άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων - Η φωτιά έσβησε μετά τις ρίψεις νερού με εναέρια μέσα.

Φωνή της Πάρου: Κινητικότητα για τα υδατοδρόμια


Έντονη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη λειτουργία των υδατοδρομίων στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην περιφέρεια Νοτίου Αιγίου.Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό στις 3/9 η χώρα μας

ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στη Μόρια! - Πανικός στον καταυλισμό (φωτο & βίντεο)


Φωτιά ξέσπασε μέσα στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής. Πανικόβλητοι πρόσφυγες τρέχουν να σωθούν. «Μαύρισε» ο ουρανός από τους πυκνούς καπνούς!

Ανοίγουν τα στόματα για τη Novartis: Καταγγελίες «φωτιά» για απειλές από την Τουλουπάκη - Νέα πυρά Παπαγγελόπουλου κατά Ράικου


Νέες καταγγελίες «φωτιά» σχετικά με την υπόθεση Novartis έρχονται στο φως. Καταγγελίες που αφορούν στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Θεσ/κη: Βίντεο ντοκουμέντο και φωτο από το τρομερό τροχαίο - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας


Ανατριχιαστικό βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα με τον έναν νεκρό και τους οκτώ τραυματίες Προσπάθησε να διαφύγει ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, νεκρός ο δεύτερος. Σοκαρισμένη αυτόπτης μάρτυρας

Αυτή η ΓΗ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ,δεν ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Εξω τα ανεμοτέρατα (φωτο)

Μπουλντόζες, σεκιούριτι και ΜΑΤ «πάτησαν» τα Αγραφα για να "φυτέψουν" ανεμογεννήτριες

Ραγδαίες εξελίξεις στο ζήτημα της εγκατάστασης των δύο πρώτων βιομηχανικών πάρκων στα Αγραφα. Παρά τις αντιδράσεις κατοίκων, φορέων, συλλόγων και των δημάρχων της περιοχής, την περασμένη

Φτάσαμε στην πατρίδα Πρόεδρε!


του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ

Με επιτυχία διεξήχθησαν ο 33ος Γύρος της Αθήνας και το 11ο Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού (φωτο)


Ο 33ος Γύρος της Αθήνας μαζί με Αγώνα δρόμου και Περιπάτου του Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας και φύλου στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία όπως κάθε χρόνο το Ζάππειο.

Πόρισμα Συνηγόρου του Πολίτη: Δώστε αναδρομικά στους συνταξιούχους για παράνομη κατακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης


Από το 2018, πριν δηλαδή την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ζητούσε ο Συνήγορος του Πολίτη να καταργήσει την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων και να δώσει σε όλους τους συνταξιούχους του

Φθιώτιδα: Ανατριχίλα από την κατάθεση της 11χρονης μαθήτριας (βίντεο)


Σοκάρουν τα όσα είπε στις αρχές η 11χρονη από τη Φθιώτιδα. «Μου έταζε δώρα, μου πήρε λάτποπ - Την ώρα που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος».

Τραγωδία στην Κίνα: 36 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό (βίντεο)


36 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 36 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στην ανατολική Κίνα,όπως μετέδωσε σήμερα το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Θεσ/κη: Καραμπόλα 3 αυτοκινήτων με έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες - Κλειστή η παλιά εθνική οδός (βίντεο)

Το ένα από τα οχήματα μετέφερε μετανάστες

Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (29/9) στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής


Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής ΕΔΩ

Ο υπέροχος νερόμυλος που κατασκευάστηκε το 1876, μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας (βίντεο)


Μόλις 30 λεπτά από την Ομόνοια, στο Πικέρμι μοιάζει σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος. Ο νερόμυλος που κατασκευάστηκε το 1876, μας προσκαλεί να ζήσουμε σε μια άλλη εποχή.

Τουρίστας σκοτώθηκε πέφτοντας με αλεξίπτωτο από το Κιλιμάντζαρο


Ένας Καναδός τουρίστας σκοτώθηκε χθες Σάββατο, ενώ πραγματοποιούσε πτώση με αλεξίπτωτο από την κορυφή του Κιλιμάντζαρου, την υψηλότερη στην αφρικανική ήπειρο και δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Τανζανία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας - Διεξαγωγή του 33ου Γύρου Αθήνας


Όσοι θέλουν να επισκεφθούν με το αυτοκίνητό τους το κέντρο της Αθήνας ας το σκεφτούν καλύτερα, καθώς υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,οι οποίες ξεκίνησαν από το βράδυ του Σαββάτου και θα είναι σε ισχύ ως το μεσημέρι της Κυριακής.

Παρέμβαση της ΕΕ και του ΔΝΤ για τη σωτηρία της Thomas Cook


του Τάσου Αναστασίου στη σημερινή ΑΥΓΗ

Το sms της Ελένης Ράικου στον Στ. Κοντονή και η ομιλία του στη Βουλή


Ένα sms που φέρεται να είχε στείλει η Ελένη Ράικου αμέσως μετά την παραίτησή της στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, δεν αποκλείεται να εισφέρει νέα στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες της πως

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Παράνομες υιοθεσίες με ένα απλό τηλεφώνημα - Πώς δρούσε το κύκλωμα


Αρχικά είχαν να λύσουν μια παρεξήγηση. Στις 15 Μαΐου 2019 δύο φερόμενα μέλη κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών προσπαθούσαν να βρουν διαθέσιμο βρέφος προς πώληση. Ως υποψήφια δότρια προτάθηκε

Στον «τοίχο» του Ερντογάν και ο Μητσοτάκης

Μια πρώτη ιδέα για τον δύσκολο γείτονα πήρε ο Έλληνας πρωθυπουργός

του Δημήτρη Μηλάκα

O Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία χθες να πάρει από πρώτο χέρι μια ιδέα για το αμετακίνητο των τουρκικών θέσεων και επιδιώξεων, κατά τη

Εχασε και σήμερα ο Παναιτωλικός με 2 - 0 από τον Ατρόμητο (φωτο & βίντεο)


Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε απόψε τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική της Super League,σ' ένα ματς ζωής ή θανάτου αφού και οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν.Οι μεν γηπεδούχοι είχαν 2 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια,ενώ οι φιλοξενούμενοι 0....

«Αιδώς... κύριε Τσακαλώτε»! - Οι 10 λόγοι που η ΑΔΕΔΥ έκραξε τον πρώην υπουργό για την παρουσία του στο συλλαλητήριο


Για απύθμενο θράσος κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της με αφορμή την παρουσία του στο συλλαλητήριο της Τρίτης 24/9 κατά των εργασιακών διατάξεων που περιλαμβάνονται στον αναπτυξιακό νόμο.
Read more: Go to TOP and Bottom