Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ομόνοια: «Τον ήξερε, την είχε ξαναχτυπήσει πριν από δύο μήνες», λέει η μητέρα της 33χρονης που βρέθηκε δεμένη και κακοποιημένη (βίντεο)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 27χρονος δράστης

Την απόλυτη φρίκη έζησε στα χέρια ενός 27χρονου Παλαιστινίου μια 33χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και κακοποιημένη σε κτίριο στην Ομόνοια.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 27χρονος, τον οποίο είχε συναντήσει στον δρόμο, την οδήγησε στον χώρο όπου διαμένει, την χτύπησε και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα. Η 33χρονη βρέθηκε τελικά δεμένη χειροπόδαρα και κακοποιημένη μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η μητέρα της κοπέλας, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι, «μάλλον με βία το κράτησε, γιατί απ’ ότι κατάλαβα εγώ το είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και το κράταγε εκεί μέρες, ήθελε να φύγει και μετά το είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος».

«Τον ήξερε, την είχε ξαναχτυπήσει»

Σχετικά με τα τραύματα που φέρει η κοπέλα, η μητέρα απάντησε πως, «το έχει χτυπήσει πάρα πολύ, παντού. Με ξύλο, με σίδερο, δεν ξέρω, δεμένη την είχε… Φοβάται γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το χτύπησε τώρα, που το έστειλε στο νοσοκομείο, το είχε χτυπήσει και πριν από περίπου δυο μήνες. Τον ήξερε μήνες και την είχε χτυπήσει πολύ βαριά με σημάδια στα μάτια, στο κεφάλι. Μάλιστα.. και τώρα την έσυρε και την χτύπησε, να πέθαινε, δεν ξέρω, έτσι όπως είναι χτυπημένη… δεν ξέρω τι να πω..»

Η άτυχη 33χρονη γυναίκα, μάλιστα, μετά το περιστατικό, είπε στη μητέρα της ότι, «με χτύπησε αυτός, τι κακό του έχω κάνει, κάτι λόγια λέει και καθαρά-καθαρά δεν μιλάει».

https://www.enikos.gr/

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 27χρονος

Εκείνο που σοκάρει είναι ότι ο 27χρονος, ο οποίος κακοποίησε βάναυσα την 33χρονη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται στο ΑΤ δύο φορές τον μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αναφέρεται πως αρχικά η 33χρονη είπε πως δεν γνώριζε ποιος την χτύπησε. Οι δικαστικές Αρχές ενημερώθηκαν από την αστυνομία ότι αναγνώρισε τον 27χρονο κι έδωσε τα στοιχεία του, ωστόσο δεν υπάρχει κατάθεση της 33χρονης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom