Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Λαμία: Τι απαντά η εταιρία Γιαννίτσης για την ασφάλιση του εργοστασίου που κάηκε


Σε διάψευση ότι προέβη σε αναπροσαρμογή του ασφαλιστηρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς προχώρησε η εταιρεία Γιαννίτσης Group στη Λαμία, που εμπλέκεται στην τροφική δηλητηρίαση μαθητών από τα έτοιμα γεύματα που παρασκεύαζε.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι δύο ημέρες πριν τη μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο, στάλθηκε ένα email από την εταιρεία προς την ασφαλιστική με την οποία συνεργάζεται με το οποίο αιτείται να αυξηθεί η αποζημίωση που θα λάμβανε ο ιδιοκτήτης σε… περίπτωση φωτιάς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Επειδή ακούγονται ασύστολα ψεύδη για δήθεν ύποπτες ενέργειες και κινήσεις της εταιρείας μας, σχετικά με αναπροσαρμογή του ασφαλίσματος σε περίπτωση πυρκαγιάς μια μέρα μετά τα γνωστά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τη σίτιση των μαθητών, έχουμε να δηλώσουμε ότι κατηγορηματικά διαψεύδουμε το ανωτέρω γεγονός.

Η εταιρεία μας τήρησε πλήρως τους κανόνες της ασφαλιστικής νομοθεσίας και ουδέποτε επιχείρησε αναπροσαρμογή του ασφαλίσματος σε κάποια ύποπτη περίοδο ή φάση. 

Όλα τα έγγραφά μας που σχετίζονται με την ασφαλιστική μας σύμβαση και με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν είναι στη διάθεση των ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών και απευθύνουμε ύστατη έκκληση να πάψει πλέον η παραπληροφόρηση, η σπίλωση και η κατασυκοφάντησή μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι για τους συκοφάντες μας και για τους δολοφόνους των χαρακτήρων, θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, καθώς και στις αρμόδιες εποπτικές αρχές, μην ανεχόμενοι άλλο τη βαναυσότητα και τη φαυλότητα των επιθέσεων εις βάρος μας, οι οποίες ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ως εδώ και μη παρέκει!!

Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι σεβόμαστε τη νομιμότητα και τους κανόνες που επιτάσσει το Συνταγματικό Κράτος Δικαίου και απαιτούμε τον ίδιο σεβασμό από όλους απέναντί μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματικός όμιλος εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση μετά την καταστροφική φωτιά στο εργοστάσιό της το βράδυ της Δευτέρας διαμηνύοντας ότι δεν γνωρίζει το ο,τιδήποτε για τις συνθήκες της φωτιάς, την οποία η Πυροσβεστική αποδίδει σε εμπρησμό.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom