Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Γεωργιάδης για το Πόθεν Έσχες του Κασσελάκη: Δεν το βγάζει γιατί κάτι κρύβει (βίντεο)

"Ο νόμος δεν έχει προβλέψει τουρίστα που πήρε κόμμα"

Για το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, το οποίο δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας στο ONE Channel, «δεν το έχει κάνει ακόμα γιατί κάτι κρύβει».

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «ο νόμος ποτέ δεν είχε προβλέψει την περίπτωση ενός τουρίστα που θα γίνει αρχηγός της αντιπολίτευσης. Δεν είχε σκεφτεί ο νομοθέτης ότι θα έρθει κάποιος με το μαγιό του και τον σύζυγό του από την Αμερική για διακοπές και θα φύγει με το κόμμα στις βαλίτσες του».

Σε αυτό το επιχείρημα πατάει, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «καίτοι έχει γίνει αρχηγός από τον Σεπτέμβριο ο κ. Κασσελάκης λέει ότι δικαιούται να το κάνει μαζί με τους άλλους βουλευτές έως τις 30 Ιουνίου».

«Γιατί δεν θέλει να το πει προ των Ευρωεκλογών; Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Κάτι δεν θέλει να δούμε. Ότι έχει πολλά λεφτά, ότι έχει λιγότερα από όσα λέει, ότι τα έχει από εταιρεία που δεν ξέρουμε πώς την πήρε; Ένας που δεν φοβάται κάνει πόθεν έσχες. Κάτι του είπαν οι συνεργάτες του ότι μην το βγάλεις θα μας σκίσουν» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Υπάρχει άλλη λογική εξήγηση γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα; Ο νόμος δεν λέει στις 30 Ιουνίου, λέει έως τις 30 Ιουνίου, όποτε θες το βγάζεις» υποστήριξε τέλος ο υπουργός Υγείας.

Δείτε το βίντεο:

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom