Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ρε Χρυσοχοϊδη αν έχεις μια σταλιά φιλότιμο κόψε τις π@π@ριές και κάνε χαρακίρι σήμερα κιόλας (βίντεο)



Μιχάλης Χρυσοχοϊδης,ο άνθρωπος που "ξεπάστρεψε" τη 17Ν και υποψήφιος δελφίνος,θαυμάστε τον,μαθαίνει το μνημόνιο δια της υπνοπαιδείας,όπως και η κυρία Κατσέλη.

Δεν φτάνει η κοτσάνα που αμόλησε πρωί πρωί στο ΣΚΑΪ ότι δεν διάβασε το μνημόνιο έβγαλε κι ανακοίνωση υποστηρίζοντας τα ίδια για να καταλαγιάσει το σάλο που δημιούργησε!Καταδίκασε με την ψήφο του,όπως και οι υπόλοιποι,έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση γιατί είχε τυφλή εμπιστοσύνη λέει στον αρχηγό του και γιατί  ασχολήθηκε με το κυνήγι του εγκλήματος ως υπουργός Προ-Πο τότε!

Ποιο έγκλημα μωρέ κυνήγαγες που οι "τρομοκράτες" (αν δεχτούμε ότι υπάρχουν τρομοκράτες στην Ελλάδα κι όχι προβοκάτορες!) έφτασαν μέχρι το γραφείο σου;Ρίξε μια απλή ματιά στα στατιστικά της ΕΛ.ΑΣ. να δεις πόσες δολοφονίες,πόσες ληστείες και πόσες διαρρήξεις γίνονται ημερησίως στη χώρα και τότε ίσως καταλάβεις με τι ακριβώς ασχολήθηκες.Και θέλεις να γίνεις κι αρχηγός τρομάρα σου!

Επειδή το χαρακίρι το κόβω κομμάτι δύσκολο για την αφεντιά σου κατέβα προς το Φάληρο,εκεί κοντά στο Σκάι που ήσουν το πρωί,δέσε μια πέτρα στο λαιμό σου και κάνε μια ηρωική πράξη αν πραγματικά συναισθάνεσαι το μέγεθος του εγκλήματός σου.
Ζείδωρον

Ακούστε τι ξεστόμισε ο γίγαντας χωρίς ίχνος ντροπής:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ:

"Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να επιβεβαιώσω τη στάση μου. Ναι, επαναλαμβάνω ότι το μνημόνιο δεν το διάβασα. Δεν ασχολήθηκα, όχι με το κείμενο, αλλά ούτε καν με τις διαδικασίες της δήθεν διαπραγμάτευσης. Αυτό δεν το δήλωσα ούτε το είπα με καμάρι. Πολύ περισσότερο δεν το λέω για να αποσείσω ευθύνες από πάνω μου. Ίσα-ίσα το αντίθετο.

Το θεωρώ από τα σημαντικότερα λάθη της πολιτικής μου διαδρομής. Γιατί δεν εκτίμησα σωστά την κρισιμότητα των στιγμών και απορροφήθηκα με το μερικό, το έργο μου σαν υπουργός, αντί να ασχοληθώ με το μείζον, την ευθύνη μου σαν μέλος της ηγεσίας της χώρας. Το είπα για να τονίσω το πόσο όλοι μας χρειάζεται να αλλάξουμε. Είχαμε μάθει να εμπιστευόμαστε τον κάθε αρχηγό, πρωθυπουργό. Και στην Βουλή να ψηφίζουμε και στην διακυβέρνηση να συναινούμε.
Αυτοί οι καιροί πέρασαν και το μοντέλο εξαντλήθηκε. Χρειάζεται συλλογικότητα, ατομική ευθύνη και συνεισφορά.

Οι βουλευτές αντέδρασαν στην πρόταση Πετσάλνικου και έσωσαν τη χώρα. Μακάρι να το είχα κάνει, μακάρι να το είχαμε κάνει και για το μνημόνιο. Σε αυτές τις στιγμές ο τόπος χρειάζεται καθαρά λόγια και γενναία αυτοκριτική. Μόνο έτσι θα φτιάξουμε ηγεσίες και θα βοηθήσουμε την πατρίδα. Λένε πως στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται. Τέτοιοι κανόνες σιωπής, η υποκρισία του πολιτικά ορθού, πρέπει να σπάσουν. Αυτοί οι κανόνες μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Είμαι αποφασισμένος να δώσω όλες τις δυνάμεις μου σ’ αυτό."

Και η κυρία Λούκα Κατσέλη στο ίδιο μήκος κύματος με το Χρυσοχοϊδη
Φαίνεται πως ένας ένας οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πάνε τα φορτώσουν όλα στο Γιωργάκη.
Δρυός πεσούσης πας ανήρ και πάσα γυνή... ψεύδονται δημοσίως και στη συνέχεια βγάζουν ανακοινώσεις για να διορθώσουν τ' αδιόρθωτα.

Η κυρία Λούκα Κατσέλη μιλώντας σε εκπομπή στο Mega, ομολόγησε κι αυτή ότι είχε πολύ λίγο χρόνο στην διάθεσή της για να διαβάσει το μνημόνιο.

"Εγώ προσωπικά το διάβασα ένα Σάββατο πρωί για τρεις ώρες", είπε και πρόσθεσε ότι το ίδιο χρονικό διάστημα για να το μελετήσουν πριν το ψηφίσουν στη Βουλή είχαν στη διάθεσή τους και άλλοι υπουργοί, κατά τη δική της εμπειρία.

Και μετά το ξεφώνημα που δέχτηκε από τα blogs έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Σχετικά με αναφορές και δημοσιεύματα σε blogs που αφορούν στο χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας για την επεξεργασία του Μνημονίου - και προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως - θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Ως Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας επεξεργάστηκα τις διατάξεις του Μνημονίου που αφορούσαν στον τομέα ευθύνης μου μέσα στο ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο ωρών που είχε τεθεί εξαιτίας της ανάγκης ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων προκειμένου η χώρα να κάνει χρήση του Μηχανισμού Στήριξης.

Ωστόσο, πριν την ψήφιση του για το σύνολο των όρων του αρχικού Μνημονίου και των μέτρων που αυτό περιελάμβανε, έγινε διεξοδική συζήτηση τόσο στο Υπουργικό Συμβούλιο όσο στη Βουλή, κατά την οποία όλοι εκθέσαμε τις απόψεις μας.

Είναι γνωστό ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία και μετά την ψήφιση του Μνημονίου, κατά τις αναθεωρήσεις αυτού, έχω επανειλημμένα καταθέσει, είτε τη διαφωνία μου με συγκεκριμένες διατάξεις, είτε βελτιωτικές ρυθμίσεις για σειρά μέτρων, με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της ύφεσης, την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας και τη δίκαιη κατανομή των βαρών."

Κυρίες και κύριοι βουλευτές δυστυχώς για σας εγκληματίσατε κατά ενός ολόκληρου λαού!αφήστε τα κλάματα και τις δικαιολογίες κι αφού δεν μπορείτε να κάνετε χαρακίρι τραβάτε τουλάχιστον σπίτια σας κι αφήστε μας στην ησυχία μας.Βουλή δεν πρόκειται να ξαναδείτε!Μην ξεφτιλίζεστε τζάμπα!

7 σχόλια:

gitsanas είπε...

Δημήτρη,
έχω ΚΛΕΙΣΕΙ τελείως την τηλεόραση.
Είδα το βίντεο που ανήρτησες από το ΣΚΑΙ. Έχουνε ξεφύγει τελείως....

marianaonice είπε...

δια της υπνοπαιδείας....


άπαιχτοοο!!! αλλά πλέον ούτε να γελάσουμε δεν μπορούμε...
:(

marianaonice είπε...

δια της υπνοπαιδείας....


άπαιχτοοο!!! αλλά πλέον ούτε να γελάσουμε δεν μπορούμε...
:(

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Όπως και να τους ρίξεις όρθιοι πέφτουν σαν τις γάτες...
Το κεφάλι τους όμως το φάγανε έτσι κι αλλιώς. Αυτό ίσως ενδιαφέρει και απογoητεύει μόνο τα κομματόσκυλα κάθε κόμματος.
Τους υπολοίπους ποσώς.
Δικαίωμα τους αν έχουν βίτσιο να βγαίνουν στο γιαλί και να αυτογελοιοποιούνται.
Αλλά δεν πρέπει κάποιος από τους τηλεπαρουσιαστές δημοσιογράφους να σηκωθεί «όρθιος» και να τους θυμίσει ότι δεν απευθύνονται σε κάφρους ή ηλίθιους.? Σε δοκιμαζόμενους από τα καμώματα τους Έλληνες απευθύνονται και θα τους πάρει καμιά ώρα και θα τους σηκώσει αν εξακολουθήσουν την ασέβεια και την κοροϊδία.

Καλά κάνεις Δημήτρη και τα λες έξω από τα δόντια. Αν νομίζουν ότι τους αδικούμε να μας ζητήσουν τον λόγο.

Λιακαδα είπε...

Η ατακα που μου ηρθε στο μυαλο οταν ειδα την φωτογραφια ηταν,ετσι αυθορμητα: Σςςςςς η πατριδα κοιμαται! Ειναι απαραδεκτοι καιοι δυο! Αν ζουσανκαι πολιτευονταν στην Ιαπωνια θα ειχαν κανει τουλαχιστον τρεις φορες χαρακιρι, οχι μια!

Ανώνυμος είπε...

ti leei o anthropos re paidia!!!!!
sta sovara ta leei....
mipws mas thewrei polu afeleis kai mas koroideuei sts isia....
arxizw na anisixw ...fovamai ....kai anarotiemai mipws telika eimaste

GEORGE είπε...

Ύστερα από μπόρα έρχεται λιακάδα... και πρέπει να επιδιώξουμε μεγάλη μπόρα... αν θέλουμε κάτι να αλλάξει. http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com

Read more: Go to TOP and Bottom