Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Χίος: Ξεσηκωμός ενάντια στη μετατροπή του νησιού σε κέντρο φυλακής της ΕΕ


Σε ξεσηκωμό καλεί τους κατοίκους της Χίου η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου ενάντια στη μετατροπή του νησιού σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών και κέντρο φυλακής της ΕΕ.

Επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας: Οικοδόμοι επιχείρησαν να «τσιμεντώσουν» την είσοδο! (φωτο & βίντεο)


Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έξω από το υπουργείο Εργασίας, μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και μελών του συνδικάτου οικοδόμων που έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου


To πρώτο (διαδικτυακό) κινηματογραφικό φεστιβάλ Αγρινίου πήρε τέλος μετά από 3 ημέρες παρακολούθησης και ψήφισης ταινιών από το κοινό, ζωντανές ομιλίες και παρουσιάσεις των δημιουργών.

Εξαιρετική εμφάνιση του Κ.Ο. Ποσειδώνα Ιλισίων στο Κολυμβητικό meeting AKROPOLIS (φωτο)


Μετά από μια μακρά περίοδο προπονητικής και αγωνιστικής απραξίας από επίσημες διοργανώσεις, η ομάδα του Ποσειδώνα Ιλισίων πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στο διεθνές meeting και κατάφερε να έχει παρουσία σε 12 τελικούς ( μικρούς-μεγάλους).

Θεσ/κη: Άγνωστος προσπάθησε να βάλει 16χρονη στο αυτοκίνητό του


Σοκάρει η καταγγελία νεαρής μαθήτριας από τις Συκιές Θεσσαλονίκης. Σήμερα το πρωί και ενώ κατευθυνόταν στο σχολείο της ένας άγνωστος άντρας προσπάθησε να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητό του. Για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας.

Πρόεδρος ΙΝΚΑ Γ. Λεχουρίτης: Πως, πόσο και γιατί ακρίβυνε η ζωή μας - Το "κόλπο γκρόσο" των Super market (βίντεο)


Μπαράζ ανατιμήσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε εκατοντάδες προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, όπως είναι τα τρόφιμα αλλά και δεκάδες ακόμη προϊόντα που προμηθεύεται ένα νοικοκυριό.

Αρχίζει πόλεμο ο Χρυσοχοΐδης με το οργανωμένο έγκλημα! - Ολόκληρη η δήλωσή του


Εντονη υπήρξε η αντίδραση του υπουργού Προ Πο, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μετά την πολιτική αντιπαράθεση για το προγκρόμ δολοφονιών των τελευταίων ωρών που αποδίδονται στο οργανωμένο έγκλημα.

Ελεάνα Βραχάλη: Πώς είναι να ζεις με σκλήρυνση κατά πλάκας


Η ταλαντούχα στιχουργός στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα και εξηγεί πώς με ψυχραιμία αντιμετωπίζει την ασθένεια από τα 24 της χρόνια.

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 1007 τα νέα κρούσματα, 481 διασωληνωμένοι, 41 νεκροί σήμερα (12.095 συνολικά)

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) την 31 Μαϊου 2021.

Λιβαδειά: Βιασμός 15χρονης από 44χρονο - Την προσέγγισε μέσω Instagram


Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς, ο 44χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε φιλικό της πρόσωπο στο Βόλο, κατά τη διάρκεια όμως του ταξιδιού τη βίασε.

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Την Τρίτη το τελευταίο αντίο στην 44χρονη Γλυκερία - Η ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ - Συγκλονίζει ο σύζυγός της


Το Ρέθυμνο θρηνεί για την 44χρονη Γλυκερία. Η μητέρα τριών παιδιών υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca και τελικά ανακοινώθηκε ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή και σήμερα την αποσωλήνωσαν. 

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση (φωτο & βίντεο)


Δεν πρόλαβαν ούτε καν να συμπληρωθούν 24 ώρες από τη δολοφονία στα Σεπόλια και μια νέα εκτέλεση έρχεται να προκαλέσει συναγερμό. Η νέα ενέδρα θανάτου στήθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (31.05.2021) στη Βάρη και θύμα είναι ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης.

Δίγαμος!


του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ

Μηχανή παρέσυρε ποδηλάτισσα και την εκσφενδόνισε στα 10 μέτρα, στη διάβαση στο Καλλιμάρμαρο (φωτο)

«Σώθηκα από θαύμα» τονίζει η νεαρή

«Ήμουν στο έδαφος με αίματα και νόμιζα ότι θα πέθαινα»... Συγκλονίζουν τα λόγια της Τζώρτζιας Γώγουλου που βίωσε μια εφιαλτική εμπειρία, τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, όταν έπεσε θύμα τρομακτικού τροχαίου ατυχήματος, στη διάβαση στο Καλλιμάρμαρο.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος 2021 - «Δεσμεύομαι και Σταματώ»

Πρωτοβουλίες ενημέρωσης από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Για πρώτη φορά φέτος, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (Ε.Π.Ε) και η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (Ε.Κ.Ε.) υλοποιούν από κοινού και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, καίριες πρωτοβουλίες ενημέρωσης, με αφορμή

Καλημέρα από τον ΚΥΡ


https://i-kyr.gr/

"Κανονικότητα": Ασφυκτικά γεμάτα τα αστικά λεωφορεία! (βίντεο)


Στην… παλιά κανονικότητα επιστρέφει σιγά σιγά ο κόσμος, μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Νίκαια: Υπό έλεγχο η φωτιά στην Άνω Νεάπολη - Συνελήφθη 26χρονος για εμπρησμό


Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στην Άνω Νεάπολη στη Νίκαια Αττικής, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία για την υπόθεση προχώρησε στη σύλληψη ενός 26χρονου για εμπρησμό από αμέλεια.

Ραφήνα: Δίνουν τις φωτογραφίες του άνδρα που προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη


Στη δημοσιότητα, με διάταξη εισαγγελέα, αναμένεται να δοθούν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα (31.05.2021), οι φωτογραφίες του 45χρονου που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα. Φόβοι ότι έχει παρενοχλήσει και άλλα κορίτσια. Πως ο “λογιστής” έφτασε στο σημείο να απειλεί ανήλικες.

Μαφιόζικο χτύπημα στα Σεπόλια: Ήταν η τέταρτη επίθεση σε βάρος του θύματος (βίντεο)


Ο 34χρονος, με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο, ήταν σεσημασμένος κακοποιός - Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών και είχε φυλακιστεί.

Κυπελλούχος Ευρώπης η ΑΕΚ στο χάντμπολ


Η ΑΕΚ επικράτησε στη Χαλκίδα της Ίσταντς -και με… προίκα και το 30-26 του πρώτου αγώνα- σήκωσε το πρώτο ευρωπαϊκό Κύπελλο στο χάντμπολ (EHF European Cup) και δεύτερο τρόπαιο στο ανδρικό ελληνικό χάντμπολ,

Μην είμαστε μίζεροι...


του Γιάννη Δερμεντζόγλου στο tvxs.gr/

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

"Φωνή της Πάρου": Πρόοδος δεν είναι να γίνουμε σκλάβοι στον 21ο αιώνα


Στη απεργία της Πρωτομαγιάς του 1886 στις ΗΠΑ, 500.000 εργάτες παράτησαν τη δουλειά τους και κατέβηκαν στους δρόμους διεκδικώντας τη μείωση των ωρών εργασίας. Η απεργία πνίγηκε στο αίμα, αλλά είχε αποτέλεσμα.

Νίκη του Παναιτωλικού με 1 - 0 και παραμονή την τελευταία στιγμή (φωτο & βίντεο)


Μάχη για μία θέση στη Super League απόψε στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη.Ως γνωστόν στο πρώτο παιχνίδι την Τετάρτη οι Ακρίτες είχαν κερδίσει με 2 - 1 και μάλιστα με ανατροπή κι έτσι είχαν πάρει προβάδισμα ενόψει του σημερινού αγώνα.

Οι μεγάλες φαρμακευτικές αντιμέτωπες με τις κυβερνήσεις (και τις κοινωνίες)


Στην αντεπίθεση έχουν βγει τις τελευταίες μέρες οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για να αντιπαλέψουν τις προτάσεις για άρση των πατεντών στα εμβόλια για την COVID-19, μετά και την επίσημη τοποθέτηση της

Σοκ στη Ραφήνα: Απόπειρα αρπαγής 12χρονου κοριτσιού - Συνελήφθη 48χρονος


Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Ραφήνας, μετά την αποκάλυψη του irafina.gr, για την απόπειρα αρπαγής 12χρονου κοριτσιού από 48χρονο άνδρα, το βράδυ της Πέμπτης (27/5) στην οδό Νηρέως Πρωτέως στο δρόμο για την παραλία Μαρίκες.

ΤΩΡΑ στα Σεπόλια: Εν ψυχρώ εκτέλεση σε καφετέρια – Οι πρώτες εικόνες


Συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε καφετέρια στα Σεπόλια.

Κορωνοϊός: Κάνατε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου; - Τι να προσέξετε από εδώ και πέρα


Όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της Covid-19 εξακολουθούν να τηρούν ορισμένα μέτρα προστασίας για τα οποία μιλάει στο ygeiamou η κυρία Ελένη Πατρόζου, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα του ΥΓΕΙΑ.

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 907 τα νέα κρούσματα, 497 διασωληνωμένοι, 30 νεκροί σήμερα (12.054 συνολικά)

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) την 30 Μαϊου 2021.

Aνω κάτω η Πάρος με το σοφτ πορνό ριάλιτι που γυρίζεται στο νησί (φωτο & βίντεο)


Διαφήμιση για το νησί το επίμαχο ριάλιτι, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, που έχει νοικιάσει το εξοχικό του στη γερμανική παραγωγή - Τι λένε οι ιδιοκτήτες πολυτελούς βίλας που βρίσκεται δίπλα.

Η κυβέρνηση δεν κάνει διακρίσεις!


του Βαγγέλη Χερουβείμ στην ΑΥΓΗ

Λούφα και παραλλαγή, ό,τι διατάξουν οι χορηγοί


Οι φωτιές δεν σβήνουν με τρικ, οι νεροποντές καταστρέφουν χωρίς έργα υποδομών, τα εγκλήματα δεν αντιμετωπίζονται με φιγουρατζίδικες εντολές του πρωθυπουργού.

Τσαβούσογλου: Άναψε «φωτιές» με το που «πάτησε» Ελλάδα - Προκλητική δήλωση για «τουρκική μειονότητα» (φωτο & βίντεο)


Δεν πρόλαβε να… πατήσει Ελλάδα, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και προχώρησε στη γνωστή προκλητική του δήλωση περί «τουρκικής μειονότητας» στη Δυτική Θράκη. Κι όλα αυτά λίγες ώρες πριν μεταβεί στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, 30.05.2021 για επίσημο δείπνο με τον Νίκο Δένδια.

Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος - «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» (βίντεο)


«Επαγγελματίες οι δράστες με τον τρόπο που έδρασαν. Τέτοιοι δράστες δρουν ανάλογα με τις περιστάσεις. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην υπόθεση. Όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και ως προς την υπηκοότητα αυτών

Ιδού το πράσινο πιστοποιητικό!


του Κώστα Μητρόπουλου στο σημερινό ΒΗΜΑ

Ο Παναιτωλικός κρίνει το μέλλον του σήμερα και καθορίζει την ιστορία του - Η αποστολή για το ματς της χρονιάς (βίντεο)


Απέναντι στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός αγωνίζεται σήμερα για το αγωνιστικό μέλλον του. Ο Τίτορμος καλείται να νικήσει και να καθορίσει τον ρου της ιστορίας του.

Στη Θράκη ο Τσαβούσογλου συνοδεία δεκάδων τουρκικών ΜΜΕ - «Ανεπιθύμητος» από τους Πομάκους


Ποιους θα συναντήσει - Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει - Το απόγευμα στην Αθήνα - Ερωτηματικό αν θα ανεβάσει του τόνους πριν τις επίσημες συναντήσεις του.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής


Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής ΕΔΩ

Κίνδυνος θάνατος τα πρώην βασιλικά κτήματα του Τατοΐου! - Απίθανα ψέματα του υπ. Πολιτισμού


Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις! Πόρτες μισάνοιχτες, αυτοκίνητα παρατημένα και πεσμένες κολόνες ρεύματος.

Champions League: Πρωταθλήτρια για 2η φορά στην ιστορία της η Τσέλσι, 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι


Η Τσέλσι στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 2η φορά στην ιστορία της, έπειτα από τη νίκη με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό Champions League του "Ντραγκάο", χάρη σε γκολ του Κάι Χάβερτς. Πρώτη ήττα σε τελικό για τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ιεροσυλία


του Ανδρέα Πετρουλάκη

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Υπουργέ μου, σε «γλεντάει» ο Χίος και ο Παππάς


Το να παραμένει ασύλληπτος εδώ και περίπου οκτώ μήνες ο Παππάς λέγεται ξεφτίλα. Το να σε «γλεντάει» και ο Χίος και ο Παππάς ταυτόχρονα, πώς αλήθεια λέγεται, κύριε υπουργέ;

“Jumbo” και “Πλαίσιο” απολύουν εργαζόμενους - Κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων σε Γενική Συνέλευση αύριο


Ο Σύλλογος Εμπορουπαλλήλων καταγγέλλει τις εργοδοσίες των Jumbo και Πλαίσιο ότι προχωρούν σε απολύσεις εργαζομένων και καλεί σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας την Κυριακή 30 Μαΐου στις 18:30 στην πλατεία Μητροπόλεως.

Πεκέρ κατά Ερντογάν: Ο μαφιόζος που βγάζει τα άπλυτα του σουλτάνου στο youtube (φωτο & βίντεο)


Κάθε εβδομάδα καθηλώνει το κοινό του, με τα ζωντανά βίντεο διάρκειας μίας ώρας - Ξεδιπλώνει σαν σαπουνόπερα, τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος της Τουρκίας και τους δεσμούς με το καθεστώτος Ερντογάν - Πρωταγωνιστούν κορυφαίοι υπουργοί, τους οποίους κατηγορεί για εμπόριο ναρκωτικών, βιασμούς και δολοφονίες.

Έμειναν με τα εισιτήρια… στο χέρι! - 4 συλλήψεις αλλοδαπών σε Κω και Μύκονο


Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων.Οι δράστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις εξωτερικού από Κω και Μύκονο.Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης.

Τήνος: Για ν’ αποφύγει τη σύλληψη βούτηξε με το αμάξι στη θάλασσα


Απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Άγιο Φωκά με πτώση οχήματος μέσα στη θάλασσα.

Θανατηφόρα η εγκατάλειψη του δημόσιου συστήματος υγείας


Ενώ θα ανέμενε κανείς ότι οι επιπλέον θάνατοι εν καιρώ πανδημίας αφορούν τον ιό της πανδημίας -αυτός είναι ο κανόνας παγκοσμίως για τoν κορονοϊό- η χώρα μας ξεχωρίζει αφού μετράει περισσότερες παράπλευρες

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 1497 τα νέα κρούσματα, 510 διασωληνωμένοι, 29 νεκροί σήμερα (12.024 συνολικά)

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) την 29 Μαϊου 2021.

Βόλος: 62χρονος πέθανε μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του στον Αλμυρό


Νεκρός εντοπίστηκε ένας 62χρονος στις 9.30 χθες το πρωί στο σπίτι του στον Αλμυρό . Πιο συγκεκριμένα στις 01.15 τα ξημερώματα επικοινώνησε τηλεφωνικά με φίλο του και του ανέφερε ότι δεν αισθάνεται καλά, του είπε

Χρυσοχοΐδης για Πανεπιστημιακή Αστυνομία: “Δεν αναβάλλεται”, αλλά “ανακύπτουν εύλογες σκέψεις”…


Η ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας δεν αναβάλλεται σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν τελικά η κυβέρνηση θα επιλέξει να βάλει «πάγο» στην
Read more: Go to TOP and Bottom