Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Συνελήφθη ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στη Γλυφάδα για βιασμό - Όλα όσα κατήγγειλε 31χρονη


Ιδιοκτήτης γνωστού μπαρ ρεστοράν στη Γλυφαδα πλησίασε 31χρονη με πρόσχημα να τη βοηθήσει να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο της έξω απο το κατάστημα του, την κάλεσε για ποτό και όταν εκείνη δέχθηκε, κατέληξε ζαλισμένη και βιασμένη απο τον 56χρονο που της προσέφερε βοήθεια για το όχημα της.

Η 31χρονη, κατήγγειλε τον βιασμό της στην Αστυνομία με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως βιαστής να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. 

Ήπιε τρία ποτά και αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία 

Το αδιανόητο συμβάν με θύμα την 31χρονη γυναίκα και φερόμενο ως δράστη τον 56χρονο ιδιοκτήτη του μπαρ ρεστοράν σημειώθηκε, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ.

Στις  «00:10 ώρα της 29-05-2024. Ο κατηγορούμενος, αφού προσφέρθηκε να βοηθήσει την 31χρονη να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξωθεν καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόριο ιδιοκτησίας του, ακολούθως, την προσκάλεσε για ένα ποτό εντός του καταστήματος. 

Η ανωτέρω δέχτηκε και κάθισαν από κοινού με την παρέα του ανωτέρω ιδιοκτήτη στον εξωτερικό χώρο του καταστήματός του, όπου η ίδια κατανάλωσε δύο – τρία ποτά. 

Περί ώρα 03:00 της ιδίας κι ενώ είχαν μείνει μόνοι τους στο κατάστημα, αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία και μετέβησαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, όπου έλαβε χώρα ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη χωρίς τη συναίνεσή της. Στη συνέχεια, αισθανόμενη ζάλη αποχώρησε και μετέβη στην οικία της».

Η καταγγελία, η σύλληψη, η ιατροδικαστική και οι κάμερες 

Η 31χρονη, μόλις συνήλθε, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και κατήγγειλε τον βιασμό της. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 19:00 ο κατηγορούμενος συνελήφθη εντός του καταστήματος.

Όπως αναφέρει το σημείωμα της Αστυνομίας: «Στην παθούσα χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική και Τοξικολογική εξέταση. Κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού της, τα οποία θα αποσταλούν στη Δ.Ε.Ε./Τμήμα Βιολογικού Υλικού προς εργαστηριακές εξετάσεις. 

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 30-05-2024 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών». 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom