Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Εμβόλια - Κομισιόν - Εταιρείες: Το έγκλημα του καπιταλισμού και με έγγραφα!


Τα έγγραφα που δημοσιοποίησε η Κομισιόν για την συμφωνία της με την AstraZeneca είναι από μόνα τους η απάντηση προς κάθε απολογητή του συστήματος για το τι σημαίνει πραγματικά καπιταλισμός, τι σημαίνει

Πελετίδης: Τα νέα μέτρα στην Πάτρα είναι αποτέλεσμα της επικίνδυνης κυβερνητικής πολιτικής


«Τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στον Δήμο Πατρέων και που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα, είναι αποτέλεσμα της δικής της, επικίνδυνης πολιτικής», τόνισε σε δήλωση του ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Λεχαινά: 68χρονος αυτοκτόνησε στην αυλή του σπιτιού του


Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 68χρονος άνδρας στην αυλή του σπιτιού στα Λεχαινά,όπου βρέθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα απαγχονισμένος.

"Φωνή της Πάρου": Στην τελική ευθεία για το νέο αεροδρόμιο


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται η δημοπράτηση κατασκευής του έργου για το αεροδρόμιο Πάρου.

Ιωάννινα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό εκπαιδευτικού αεροσκάφους - Αγνοείται από το μεσημέρι (φωτο)


Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε μόνο ο χειριστής του είχε απογειωθεί από την Κοζάνη με προορισμό τα Γιάννενα - Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες εντοπισμού και διάσωσης, που επικεντρώνονται στους Μηλιωτάδες

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Παναιτωλικό με 5 - 0 (φωτο & βίντεο)


Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης,τους οποίους και κατέκτησε νικώντας εύκολα με 5 - 0.

Ίμια: 25 χρόνια… «Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ»!


του Νίκου Μπογιόπουλου
Ήταν 30 προς 31 Γενάρη 1996. Το βράδυ των Ιμίων.
Η άθλια καπηλεία καλά κρατεί. Και η υποκρισία, επίσης.

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 5796 οι νεκροί (17 σήμερα), 484 τα νέα κρούσματα, 255 διασωληνωμένοι

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) την 31 Ιανουαρίου 2021.

Πάρος: Σε Μονή του νησιού διέμενε ο άνδρας που βρέθηκε χθες νεκρός σε δύσβατη περιοχή


Βήμα – βήμα οι Αρχές, αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του μυστηρίου γύρω από το πτώμα άνδρα,που βρέθηκε τυχαία από περιπατητές το μεσημέρι του Σαββάτου 30/1, σε δύσβατη περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Παροικία.

Αποκάλυψη: Στις «πιάτσες» της Αττικής θα κατέληγαν τα 324 κιλά κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στη Θεσ/κη


Έρευνα σε πέντε κινητά και σε «επένδυση» σε παραλιακό ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου – Το παρασκήνιο της υπόθεσης και οι αναφορές για 110.000 χρήστες κοκαΐνης στην Αττική.

Μαθήτρια γυμνασίου και μέλος μαθητικής επιχείρησης ένα βήμα πριν τα 60


Στις 15 Φλεβάρη μπαίνει στα 59 αλλά η φωνή της μαρτυρά τον νεανικό ενθουσιασμό της ψυχής της αφού η Μαρία Ζερβάκη, από το Ηράκλειο Κρήτης, δεν δίστασε όχι μόνο να επιστρέψει στα θρανία ένα βήμα προτού

Ηλίας Μόσιαλος: Σοβαρές αντιφάσεις στην τακτική της ΕΕ για τα εμβόλια


Για σοβαρές αντιφάσεις της Ε.Ε. σε ό,τι αφορά το θέμα των εμβολίων κάνει λόγο ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics Ηλίας Μόσιαλος σε συνέντευξή του στο «Βήμα».

Επαιτεία στην εποχή του κορονοϊού!


του Κώστα Μητρόπουλου στο σημερινό ΒΗΜΑ

Ποιος είναι ο καταζητούμενος συνεπιβάτης του Ριζάι που συνελήφθη στη Λαμία


Στη Λαμία, σε αυτοκίνητο με συνοδηγό τον διαβόητο κακοποιό Αλκέτ Ριζάι, ο ο οποίος έκανε χρήση άδειας από τις φυλακές Δομοκού, εντοπίστηκε την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου από αστυνομικούς της

Αδ. Γεωργιάδης: Όλα είναι στο τραπέζι, ακόμη και το ολικό lockdown! (βίντεο)


Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με το τι πρέπει να περιμένουμε για το λιανεμπόριο

Τραγωδία στο λιμάνι της Σούδας: Βυθίστηκε ιστιοφόρο - Νεκρός 67χρονος βρετανός (βίντεο)


Τραγωδία τα ξημερώματα της Κυριακής στο λιμάνι της Σούδας,όπου ένας 67χρονος άνδρας βρετανικής καταγωγής ανασύηρθηκε νεκρός όταν βυθίστηκε ιστιοφόρο 20 μέτρων,στο οποίο επέβαινε.

Οι προβολείς στράφηκαν στα παρασκήνια και το έργο είναι… ανατριχιαστικό - Καταιγισμός καταγγελιών


Διάσημοι ηθοποιοί - άνδρες και γυναίκες - αποκαλύπτουν ότι έχουν υποστεί από ταπείνωση και εξευτελισμό μέχρι σεξουαλική παρενόχληση από άτομα του ίδιου χώρου.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής


Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής ΕΔΩ

Σύψας: Αν χτυπήσει καμπανάκι μπορεί να ξανακλείσουν τα σχολεία! (βίντεο)


Αν χτυπήσει καμπανάκι για την πανδημία και τη διασπορά του ιού, την επόμενη στιγμή θα ανατραπούν όλα, προειδοποιεί ο καθηγητής Νίκος Σύψας, προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα έχουμε δισταγμό να κλείσουμε ξανά τα σχολεία ακόμη και την επόμενη εβδομάδα.

Βύρωνας: Μαχαίρωσαν ανήλικο - Προσήχθη ένας 19χρονος


Αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στον Βύρωνα το βράδυ του Σαββάτου.Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 22:00 στη συμβολή Καραολή Δημητρίου και Νέας Ελβετίας, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι ένας ανήλικος.

Κράτος Α.Ε.


του Στάθη στο Δρόμο της Αριστεράς

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Με βίασε μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου»


Η 21χρονη σήμερα πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας κατέθεσε στις αρχές για τα όσα έγιναν με τον τότε προπονητή της - Την παρενοχλούσε από τα 9 της χρόνια - Όταν κατάλαβε ότι σκόπευε να καταθέσει εις βάρος του, της έστειλε μήνυμα.

Θεσ/κη: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν πάνω από 300 κιλά καθαρής κοκκαΐνης


Καθοριστικό πλήγμα στα κυκλώματα εμπορίας και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών που δρουν σε διεθνές επίπεδο, πέτυχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα

Θρίλερ στην Πάρο: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε δύσβατη περιοχή των Αγίων Αναργύρων (φωτο)


Ένα θρίλερ εξελίσσεται από το μεσημέρι στο νησί της Πάρου, όπου ανακαλύφθηκε πτώμα άνδρα σε πολύ δύσβατο σημείο πάνω από τους Αγίους Αναργύρους της Παροικίας.Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Όχι στην πανεπιστημιακή αστυνομία! - Ελεύθερη πρόσβαση των Ζωγραφιωτών σε Πανεπιστημιούπολη & Πολυτεχνειούπολη


Η υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως προωθεί ένα νομοσχέδιο που αλλάζει το χαρακτήρα του σημερινού πανεπιστημίου προβλέποντας μείωση εισακτέων, πανεπιστημιακή αστυνομία, μεγαλύτερη σύνδεση με τις επιχειρήσεις και τις ανάγκες τους.

«Φως στο Τούνελ»: Τι λέει μέσα από τις φυλακές ο μάρτυρας - «κλειδί» για τη δολοφονία της 12χρονης στον Πειραιά (βίντεο)


Η έρευνα του «Τούνελ» για το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την 12χρονη στον Πειραιά, άνοιξε το δρόμο για νέες αποκαλύψεις.Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολούθησε τη φρικτή δολοφονία της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι ένα πρωινό του Σεπτέμβρη του 2011 στο σπίτι της.

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 5779 οι νεκροί (15 σήμερα), 795 τα νέα κρούσματα, 257 διασωληνωμένοι

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) την 30 Ιανουαρίου 2021.

ΕΔΕ για απίστευτο περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας - Παρέμβαση Κεραμέως



Μετά από χθεσινό δημοσίευμα-καταγγελία, για «απάνθρωπη συμπεριφορά» νηπιαγωγού προς ένα τετράχρονο κοριτσάκι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, όπως ενημέρωσε, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Θεσ/κη: Βουτιά θανάτου 66χρονου από τον 5ο όροφο διαμερίσματος



Από το 5ο όροφο διαμερίσματος στην οδό Μελενίκου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας 66χρονος άνδρας.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής

Δείτε παρακάτω όλα τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής

Στο πάρτυ της Αντινόησης


...δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα, κυριολεκτικά αλλά κυρίως, μεταφορικά... Χορεύουμε σε όλους τους χαβάδες μιας ενισχυμένης Πολιτικής Ορθότητας του Παραλόγου, σαν μοιραίοι μασκοφόροι, ξεπατικώνοντας κι εξασκώντας διαρκώς νέες φιγούρες τρόπου ζωής, μιας παρά φύσιν, φαιδρότητας. 

Θέμα γεωπολιτικής....


του Γιάννη Δερμεντζόγλου στον Ελ. Τύπο

Θύμα ξυλοδαρμού γνωστός κοσμηματοπώλης από τον αστυνομικό-σωματοφύλακα της πρώην συζύγου του


Θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικό που ήταν και σωματοφύλακας της πρώην συζύγου του έπεσε ο κοσμηματοπώλης Λάμπρος Μάρης, ο οποίος, μιλώντας στην ON Time ξεσπά και λέει ότι τον ενδιαφέρουν μόνο τα παιδιά του.

«Φως στο Τούνελ»: Στη διαδρομή του μυστηρίου για την Άρτεμη… (βίντεο)


Τρεισήμισι μήνες μετά την εξαφάνισή της 19χρονης από το Κορωπί, το «Τούνελ» επανήλθε με νέα, βαθιά έρευνα.Βρέθηκε στο δωμάτιό της και μίλησε με τα πρόσωπα που την είδαν τελευταίοι. Τα όσα είπαν η γιαγιά και ο μικρότερος αδελφός της, συγκινούν.

Καλημέρα από τον ΚΥΡ


https://i-kyr.gr/

Ρόδος: Και μήνυση, μετά την αγωγή, υπέβαλε στην πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε, ο γυναικολόγος


Στην υποβολή εγκλήσεως, μετά την άσκηση αγωγής, εις βάρος της πρώτης γυναίκας που τον καταμήνυσε προχώρησε χθες ο 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας, που καταμηνύθηκε από 20 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Λαμία: Συνελήφθη καταζητούμενος κακοποιός - Συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι σε θωρακισμένο αυτοκίνητο!


Όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σταμάτησαν το πολυτελές αυτοκίνητο για έλεγχο, μέσα στην πόλη της Λαμίας, δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα ακολουθούσε.

Ηλεία: 78χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με βουτιά στο γκρεμό (φωτο)


Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή του ο 78χρονος Θ.Α. στο χωριό Κορυφή του δήμου Πύργου. Ο ηλικιωμένος που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα ξημερώματα της Παρασκευής, περίπου στις 6, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr έφυγε από το σπίτι του, πηδώντας από το παράθυρο.

Click inside: Ο νέος τρόπος αγορών από σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου


Το click away, ένας όρος που έγινε γνωστός στη χώρα μας κατά τη διάρκεια των εορτών επιστρέφει από αύριο στην Αττική και ακόμα εννέα περιοχές, οι οποίες βρίσκονται -πλέον- στο «κόκκινο».

Κουράγιο παιδιά!


του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ

Οι προσπάθειες συρρίκνωσης του κοινωνικού και εκπαιδευτικού χώρου


Η πανδημία του νέου κορωνοϊού, εκδηλώθηκε σε ένα κοινωνικό – οικονομικό περιβάλλον όπου κυριαρχεί η πεμπτουσία του φιλελευθερισμού που συμπυκνώνεται στις πολιτικές του λιγότερου κράτους και της ασύδοτης ελευθερίας των επιχειρήσεων.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΕΛ.ΑΣ.: Μαζική παρακολούθηση με συσκευές αναγνώρισης προσώπου

Χιλιάδες φορητές συσκευές που θα επιτρέπουν την ταυτοποίηση πολιτών με τη χρήση λογισμικού αναγνώρισης προσώπου και λήψης δακτυλικού αποτυπώματος θα αποκτήσει η Ελληνική Αστυνομία μέχρι το καλοκαίρι του

Άθλια κυβερνητική μεθόδευση: Ποινικοποιεί τον αγώνα φοιτητών, μαθητών, εκπαιδευτικών


Δικογραφία της Αστυνομίας για το χθεσινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με «όπλο» τη χουντο-απαγόρευση για τα 100 άτομα.

Ένας οικοδόμος νεκρός και 3 τραυματίες σε ένα 24ωρο


Ένας οικοδόμος νεκρός και 3 τραυματίες στην Αθήνα σε εργατικά δυστυχήματα μέσα σε ένα 24ωρο.

Λαμία: Πέθανε ο 15χρονος μαθητής που είχε υποστεί ανακοπή στο σχολείο


Ο 15χρονος, μαθητής της Α’ Λυκείου, πάλεψε στην εντατική για σχεδόν τέσσερις μήνες, χωρίς τελικά να μπορέσει να επανέρθει από το σοβαρό επεισόδιο με την καρδιά του.

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας με υποστηρικτές του Κουφοντίνα - 10 προσαγωγές (φωτο & βίντεο)


Πανδαιμόνιο επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας. «Πρωταγωνίστησαν» περίπου 50 υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα, του πολυισοβίτη δολοφόνου της 17Ν, ο οποίος κάνει απεργία πείνας.

Ανοίγουν τα Γυμνάσια σε όλη τη χώρα - Κλειστά τα Λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές - Δείτε όλα τα μέτρα (βίντεο)


Eνημέρωση για τον κορωνοϊό έγινε και σήμερα από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 5764 οι νεκροί (22 σήμερα), 941 τα νέα κρούσματα, 260 διασωληνωμένοι

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) την 29 Ιανουαρίου 2021.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης λαθραίου τσίπουρου - 3 συλλήψεις


Κύκλωμα που εμπορευόταν και διακινούσε λαθραία αλκοολούχα ποτά-τσίπουρο, στην περιοχή της Αττικής εξάρθρωσαν οι ελεγκτές της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής ύστερα από κατάλληλη

Παπάς και παππούς αρνούνται τις κατηγορίες για το βιασμό της ανήλικης στη Μάνη


Με τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων, του 56χρονου ιερέα και του 67χρονου παππού του κοριτσιού, συνεχίσθηκε η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας για την υπόθεση σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης μιας 12χρονης σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία.
Read more: Go to TOP and Bottom