Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Αθλιότητα και ανείπωτος παχυδερμισμός: Το κράτος των ΜΑΤ που άφησαν ανάπηρο τον Μ. Κυπραίο αρνείται να τον αποζημιώσει λόγω… μνημονίων!


Τα ανατριχιαστικά σημεία της έφεσης του Δημοσίου κατά της καταδικαστικής απόφασης που δικαίωνε τον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο.

Αυτός ο τύπος που απειλεί με χρεοκοπίες και καλεί «να ωριμάσουμε» είναι υπουργός (βίντεο)


Ερώτημα προς τον κύριο Μητσοτάκη: Με ποιο δικαίωμα αυτός ο τύπος μας «μαλώνει» όλους δημοσίως και απειλεί ακόμα και με χρεοκοπίες, ουρλιάζοντας πως «δεν υπάρχουν λεφτά»;

Στο τραπέζι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ (βίντεο)

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η προσφυγή της ΕΜΑΚ

Στο τραπέζι μπαίνει το θέμα υποχρεωτικού εμβολιασμού σε Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό και ΕΚΑΒ, μετά τους υγειονομικούς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Αμιγείς και μεικτοί συμπολίτες μου...


του Τάσου Αναστασίου στην ΑΥΓΗ

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: Προσοχή στους απατεώνες! - Αυτό είναι το SMS για δήθεν «μπλοκαρισμένη κάρτα»


Την προσοχή των πολιτών σε νέο μήνυμα - απάτη που μπορεί να διακινηθεί με SMS και e-mails εφιστά η Ελληνική Αστυνομία με ανάρτησή της στο facebook.

Ξεκινούν τα εμβόλια κατ' οίκον - Έρχονται εμβολιασμοί για νέους ακόμη και σε πλατείες και πλαζ!!! (βίντεο)


Στις 6 Ιουλίου ξεκινάει από την Κρήτη η επόμενη φάση της επιχείρησης "Ελευθερία" σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς ατόμων που είτε ζουν σε δυσπρόσιτες περιοχές και δεν έχουν τη δυνατότητα, είτε επειδή ακόμη δεν

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 633 τα νέα κρούσματα, 196 διασωληνωμένοι, 11 νεκροί σήμερα (12.706 συνολικά)

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) την 30 Ιουνίου 2021.

Εξαρθρώθηκε οργάνωση που παρασκεύαζε ποτά με λαθραία αιθυλική αλκοόλη από τη Βουλγαρία (φωτο)


Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας μετέφεραν από τη Βουλγαρία λαθραία αιθυλική αλκοόλη με την οποία στη συνέχεια παρασκεύαζαν παράνομα αλκοολούχα ποτά.

Ο Λάζαρος Τσόλκας μιλάει για το νέο του βιβλίο και τον ΟΔΥΣΣΕΑ


Ο Αγρινιώτης συγγραφέας Λάζαρος Τσόλκας, στο παρόν άρθρο καλείται να ενημερώσει τους αναγνώστες, για την νέα του συγγραφική δουλειά που αναφέρεται στον γνωστό μας Ομηρικό ήρωα «Οδυσσέα» ως ιστορικό πλέον πρόσωπο.

Χανιά: Δραματικές έρευνες για να βρεθεί 29χρονη Γαλλίδα (φωτο)


Δεκάδες διασώστες «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Κριός και του Λαφονησιού (το γνωστό ως Ελαφονήσι) στους Δήμους Καντάνου Σελίνου και Κισσάμου στα Χανιά,

Ούτε ο Κλουζό και ο μίστερ Μπιν μαζί! (βίντεο)

Τα σαΐνια της κυβερνήσεως δεν κατάφεραν να... σχεδιάσουν την τοποθέτηση του κλεμμένου πίνακα του Πικάσο, με αποτέλεσμα να πέσει

Εμφανίστηκαν πάλι ως πετυχημένοι και πήγαν να καρπωθούν πολιτικά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος, για την κλοπή πινάκων από την Εθνική Πινακοθήκη πριν εννέα χρόνια, ομολόγησε.

WC σε μεικτά μαγαζιά!!!


του Γιάννη Δερμεντζόγλου στον Ελ. Τύπο

Μύκονος: Τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή μέσα σε σκάφος


Την τελευταία της πνοή άφησε μια 62χρονη τουρίστρια μέσα σε τουριστικό σκάφος στη Μύκονο.

Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη: Το σχέδιο του 49χρονου για την «τέλεια αρπαγή» και πώς τελικά... ναυάγησε (βίντεο)


Οι αρχές πιστεύουν ότι ο δράστης επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αγγλία τον περασμένο Φεβρουάριο με σκοπό να σπρώξει τα έργα τέχνης στη μαύρη αγορά - Το χρονικό της εξιχνίασης και το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος που τον πανικόβαλε.

Καλημέρα από τον ΚΥΡ


https://i-kyr.gr

Μετάλλαξη Δέλτα: Παιδιά κάτω των 15 ετών, το 1/3 των μεταλλαγμένων κρουσμάτων στην Κρήτη


Διπλασιάστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα τα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα στην Κρήτη. Το σοκαριστικό, όμως, είναι ότι το 1/3 των περιστατικών είναι παιδιά κάτω των 15 ετών -τα οποία μάλιστα εμφανίζουν υψηλό ιικό φορτίο- ενώ το σύνολο των ανθρώπων που μολύνθηκαν στο νησί είναι κάτω των 30 ετών.

Καβάλα: Συγκλονίζει ο θάνατος της αριστούχου Μυρτούς από καρκίνο (βίντεο)


Σε σοκ βρίσκεται η Καβάλα για τον θάνατο της Μυρτούς Φουρουντζόγλου, της κοπέλας που το 2019 πέρασε από τους πρώτους στην ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης, αλλά «έσβησε» μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη


Επίθεση από αγνώστους με γκαζάκια σημειώθηκε έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, στο Νέο Ψυχικό τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Εν μέσω καύσωνα: Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Αττικής χθες το βράδυ - Τα ίδια και σήμερα


Για μία ακόμα φορά μεγάλο μέρος της πρωτεύουσας έμεινε χωρίς ρεύμα και μάλιστα εν μέσω καύσωνα.Το βράδυ της Τρίτης χωρίς ρεύμα έμειναν αρκετές περιοχές της Δυτικής Αθήνας.

Είναι και πολλά τα γράμματα!


του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Παραδίδεται σε ιδιώτες το δίκτυο ύδρευσης της Αθήνας με κατάπτυστη τροπολογία! (βίντεο)


Τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ «ανοίγει» πλέον και επίσημα η κυβέρνηση της ΝΔ, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής που πέρασε σήμερα σαν τον κλέφτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Μπογδάνος θα «πάρει σβάρνα τα αστυνομικά τμήματα»! - Ο Χρυσοχοΐδης «έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού» (βίντεο)


«Βαρυσήμαντες» δηλώσεις Μπογδάνου κατά του «σερίφη» - Έχουν και στη ΝΔ τα προβλήματα τους…

Πάρος: Κρανίου τόπος - Στάχτη και αποκαΐδια άφησε η πύρινη λαίλαπα (φωτο & βίντεο)


Η μεγάλη φωτιά που έκαιγε για δύο περίπου 24ωρα πλήττοντας ένα μεγάλο μέρος της κεντρικής και της νότιας Πάρου, άφησε πίσω της καμένη γη, στάχτες και αποκαϊδια.

Πέθανε ο Πέτρος Λεβεντάκος, μέλος της θρυλικής «πεντάδας» της Παναχαϊκής (φωτο & βίντεο)


Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο Πέτρος Λεβεντάκος,παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος της θρυλικής «πεντάδας» της Παναχαϊκής στις αρχές της δεκαετίας του '70, άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας.

Εθνική Πινακοθήκη: Αυτός είναι ο 49χρονος που συνελήφθη για την "κλοπή του αιώνα" (φωτο & βίντεο)


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης της "κλοπής του αιώνα" από την Εθνική Πινακοθήκη. Ο 49χρονος οικοδόμος και ελαιοχρωματιστής, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομολόγησε ότι ο ίδιος είναι ο

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 605 τα νέα κρούσματα, 204 διασωληνωμένοι, 13 νεκροί σήμερα (12.695 συνολικά)

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) την 29 Ιουνίου 2021.

Ανακοίνωση της Μητρόπολης Αιτ/νίας για την υπόθεση του ιερέα που προφυλακίστηκε


Η Ιερά Μητρόπολη Αιτ/νίας με ανακοίνωσή της παίρνει θέση στην υπόθεση του 49χρονου ιερέα, που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και βιασμό και σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος από την Δικαιοσύνη, δηλώνοντας

Πώς να συμπληρώσετε το μηχανογραφικό - Οδηγός για τις επιλογές των μαθητών


Ειδικό τεχνικό σύμβουλο φαίνεται ότι θα χρειάζονται οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου, καθώς από την επόμενη χρονιά μειώνονται και οι επιλογές τους σε τμήματα και θα μπορούν να επιλέξουν έως το 10% του αριθμού των τμημάτων του κάθε επιστημονικού πεδίου οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και έως το 20% εκείνοι των Επαγγελματικών Λυκείων.

Τα δεδομένα που διαμορφώνει η νέα Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής αλλάζουν το εξεταστικό τοπίο και εισάγουν καινούργιους συσχετισμούς. Ετσι, η συμπλήρωση του μηχανογραφικού που θα ξεκινήσει μετά την επίσημη ανακοίνωση των βαθμολογιών, θα αποτελέσει έναν δυσεπίλυτο γρίφο με παγίδες αλλά και κρυφές εκπλήξεις. Οι βαθμολογίες αναμένεται να δοθούν στους υποψηφίους (φέτος με SMS) μεταξύ 6 και 8 Ιουλίου. 

Οπως θυμίζει ο εκπαιδευτικός αναλυτής και διευθυντής των φροντιστηρίων «Ομόκεντρο» Αντώνης Φλωρόπουλος, η υποβολή των μηχανογραφικών γίνεται στη διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr.

Ο ίδιος επισημαίνει για τα «ΝΕΑ» όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Οπως εξηγεί, ο υπολογισμός των συνολικών μορίων κάθε υποψηφίου γίνεται ως εξής:

Το άθροισμα των γραπτών βαθμών στην εικοσάβαθμη κλίμακα με προσέγγιση δέκατου για κάθε ένα από τα τέσσερα εξεταζόμενα μαθήματα πολλαπλασιάζεται επί δύο.

Στο γινόμενο προστίθενται τα γινόμενα των γραπτών βαθμών των δύο μαθημάτων αυξημένης βαρύτητας με τους αντίστοιχους συντελεστές τους.

Το τελικό άθροισμα πολλαπλασιάζεται με το 100.

Ο συνολικός αριθμός των εισακτέων θα είναι 77.415. Φέτος, όμως, υπάρχει η δυνατότητα και του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου που θα υποβάλλεται ταυτόχρονα. Το πρώτο μηχανογραφικό αφορά την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και το δεύτερο σε δημόσια ΙΕΚ. Ειδικά για τα ΙΕΚ, θα ακολουθήσει και δεύτερη φάση, τον Σεπτέμβριο για όσες θέσεις δεν έχουν καλυφθεί.

1ο βήμα των υποψηφίων

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τόσο τον μέσο όρο των βαθμολογιών σε κάθε επιστημονικό πεδίο, όσο και την ΕΒΕ σε κάθε τμήμα. Αν ένας υποψήφιος δεν καταφέρει να συγκεντρώσει την ΕΒΕ σε κάποιο τμήμα, δεν μπορεί να εισαχθεί σε αυτό και επομένως δεν θα το συμπεριλάβει στο μηχανογραφικό του. Διευκρινίζεται ότι θα υπάρχει μια ΕΒΕ για τα τέσσερα μαθήματα και άλλη μια ΕΒΕ για τα ειδικά μαθήματα ή αθλήματα για όσους επιλέξουν και πέμπτο μάθημα.

Στη συνέχεια ο κάθε υποψήφιος μπορεί να δηλώσει στο μηχανογραφικό - ειδικά φέτος - όσες σχολές επιθυμεί, χωρίς περιορισμούς, αφού βέβαια έχει καλύψει την ΕΒΕ. Αν, για παράδειγμα, ο μέσος όρος βαθμολογιών σε ένα πεδίο είναι 11,56 και ο συντελεστής εισαγωγής σε μια σχολή είναι π.χ. 0,80 τότε η ΕΒΕ στη συγκεκριμένη σχολή θα είναι 11560χ0,80=9.248 μόρια. Επομένως, στο τμήμα αυτό δεν μπορεί να εισαχθεί κανένας με λιγότερα μόρια. Αν κάποιο τμήμα είναι κοινό σε περισσότερα πεδία, λαμβάνεται υπόψη η χαμηλότερη ΕΒΕ.

2ο βήμα 
(Τμήματα με ειδικό μάθημα)

Αν ένας υποψήφιος εξετάστηκε και σε κάποιο ειδικό μάθημα (Αγγλικά, Σχέδιο κ.λπ.), απαιτείται ΕΒΕ και για το τμήμα που χρειάζεται εξέταση στο ειδικό αυτό μάθημα. Αν αποκλειστεί λόγω ΕΒΕ από το τμήμα αυτό, μπορεί να είναι υποψήφιος στα υπόλοιπα τμήματα, αφού βέβαια έχει καλύψει την αντίστοιχη ΕΒΕ με τα τέσσερα μαθήματα.

3ο βήμα 
(Παράλληλο μηχανογραφικό για δημόσια ΙΕΚ)

Αν ένας υποψήφιος επιθυμεί να εισαχθεί και σε ΙΕΚ θα συμπληρώσει και δεύτερο μηχανογραφικό. Για την επιλογή του θα ληφθεί υπόψη ο βαθμός του απολυτηρίου του. Οταν, όμως, βγουν τα αποτελέσματα και είναι επιτυχών σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή και σε ένα ΙΕΚ, θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα δύο. Παράλληλο μηχανογραφικό έχουν δικαίωμα να υποβάλουν και όσοι δεν συμμετείχαν στις Πανελλαδικές.

4ο βήμα 
(Οσοι δεν πέτυχαν εισαγωγή σε ΙΕΚ στην πρώτη φάση)

Αν κάποιος δεν κατάφερε να εισαχθεί σε ένα ΙΕΚ στην πρώτη φάση, ακολουθεί και δεύτερη φάση τον Σεπτέμβριο για τις θέσεις ανά ειδικότητα που δεν καλύφθηκαν. Τα ΙΕΚ ανήκουν στο πέμπτο Επίπεδο Εθνικού Πλαισίου Προσόντων και μπορούν να εισαχθούν απόφοιτοι από Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.

Τα... τυπικά

Οι υποψήφιοι παίρνουν από το Λύκειο που αποφοίτησαν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το μηχανογραφικό δελτίο τους και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (προσωρινή αποθήκευση). 

Στη συνέχεια θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση, να τροποποιούν το προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο όσες φορές θέλουν, χωρίς όμως να κάνουν οριστικοποίηση. Οταν είναι βέβαιοι για τις επιλογές τους, οριστικοποιούν το μηχανογραφικό τους και το υποβάλλουν.

Μέσα στην προθεσμία που θα έχει δοθεί, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το μηχανογραφικό του, απευθύνεται στο σχολείο του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο δελτίο και υποβάλλει νέο.

Μάρνυ Παπαματθαίου 

Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κατά μαθητών για την κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν τελικά ανήλικοι μαθητές του 1ου Γυμνάσιου Αγρινίου, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής προανακριτικής διαδικασίας και την λήψη καταθέσεων για τις καταλήψεις του Οκτωβρίου του 2020.

Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο 49χρονος ιερέας (φωτο & βίντεο)


Στις φυλακές θα οδηγηθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος ιερέας, που σήμερα κατάθεσε γραπτό υπόμνημα σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα, για τις βαριές κατηγορίες που του προσάπτονται.

Ενα γράμμα διαφορά...


του Γιάννη Δερμεντζόγλου στον Ελ. Τύπο

«Διευκολύνσεις» για εμβολιασμένους: Αμιγείς και μεικτοί χώροι στη διασκέδαση από 15 Ιουλίου - Τι θα ισχύει στα γήπεδα (βίντεο)


Στο 85% και χωρίς μάσκα η πληρότητα σε υπαίθριους χώρους ψυχαγωγίας καθημένων πλην γηπέδων (ξεκινούν από 1η Ιουλίου) - Μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα από 15 Ιουλίου με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας.

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο Μπάμπης στην απόφαση για την επιμέλεια - Τα επόμενα βήματα της διαδικασίας


«Άτομο στερούμενο ηθικών αναστολών» χαρακτηρίζει η εισαγγελία τον κατηγορούμενο - Κατέλυσε τη σχέση μητέρας-κόρης, αντιστρατεύεται το συμφέρον του παιδιού του.

Εθνική Πινακοθήκη: Πώς έφτασε η αστυνομία στους κλεμμένους πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν (φωτο)


Σε μια... ρεματιά βρέθηκαν τελικά τα έργα ανεκτίμητης αξίας - Ο 49χρονος δράστης δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει τους πίνακες στο εξωτερικό για να τους σπρώξει στη μαύρη αγορά - Τα στοιχεία που οδήγησαν την ΕΛΑΣ στην εξιχνίαση του γρίφου που κράτησε 10 χρόνια.

Καλημέρα από τον ΚΥΡ


https://i-kyr.gr/

Αγρίνιο: Σήμερα απολογείται ο 49χρονος ιερέας για παιδική πορνογραφία και βιασμό - Συγκέντρωση αλληλεγγύης χθες (φωτο & βίντεο)


Στις 10 σήμερα το πρωί θα απολογηθεί ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο, που βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης δυο ανήλικων κοριτσιών στα χρόνια της παιδικής τους αθωότητας.

Επιτροπή Εμβολιασμών: Ο εμβολιασμός στα παιδιά και η μετάλλαξη Δέλτα στο επίκεντρο σύσκεψης


Επιστημονικός προβληματισμός επικρατεί για την ταχύτατα μεταδιδόμενη μετάλλαξη Δέλτα που απειλεί να θέσει σε κίνδυνο τη χαλάρωση των μέτρων και να φέρει το τέταρτο κύμα του κορονοϊού και νέα lockdown στην Ευρώπη.

Μπλακ άουτ στη Θεσσαλονίκη εν μέσω καύσωνα (βίντεο)


Χωρίς ρεύμα έμεινε το μεσημέρι της Δευτέρας η ανατολική Θεσσαλονίκη κι ενώ το θερμόμετρο πλησίαζε τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Τρομερό τροχαίο στο Καβούρι: Εκρήξεις και φωτιά σε αυτοκίνητα


Ένα φοβερό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (29.06.2021) στο Καβούρι. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:00 το πρωί, στην παραλιακή στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη.

Γιατί μωρέ αγνοήσατε τη μετάλλαξη Γάμα;


του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Η ανάγκη του εμβολιασμού δεν κοστολογείται σε «χαρτζιλίκια» της «αριστείας»


Μεγάλη αγωνία έπρεπε να έχουμε όλοι για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού. Έτσι τουλάχιστον μας προέτρεπαν διάφορα ΜΜΕ φιλικά προς την κυβέρνηση.

Βρέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ο χαμένος «θησαυρός» του Πικάσο μετά την «ληστεία του αιώνα» από την Εθνική Πινακοθήκη - Μία σύλληψη


Ραγδαίες εξελίξεις σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει τεράστιες συζητήσεις, αφού βρέθηκε ο κλεμμένος Πικάσο της Εθνικής Πινακοθήκης, εννιά χρόνια μετά την κλοπή του.

Καθώς εξελίσσεται το «EURO-2020»: «Καλός παίκτης, αλλά…»

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Εξελίσσεται ήδη η φάση των 16 που θα αναδείξει τους 8 του καθυστερημένου εξαιτίας της πανδημίας “UEFA-Euro-2020” και η αυλαία θα «πέσει» την Κυριακή 11 Ιουλίου στον τελικό που προγραμματίστηκε για το Βρετανικό Wembley Stadium αλλά αυτό αρχίζει να μην φαίνεται οριστικό...

Γλυκά Νερά: Το σκεπτικό - καταπέλτης για την απόδοση της επιμέλειας της Λυδίας στη μητέρα της Καρολάιν


«Άτομο στερούμενο ηθικών αναστολών» ο συζυγοκτόνος, έχει ήδη θυματοποιήσει το παιδί του, αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη - Του αφαιρέθηκε προσωρινά η γονική μέριμνα- «Επέδειξε αναλγησία, ψυχραιμία

Εντυπωσίασε το περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο 1o Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας (δείτε φωτο)


Εντυπωσίασε το περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο 1ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, το Σάββατο 26 & την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων.

Γυναικοκτονίες: Από τη «Στέλλα» στον «Ζορμπά» και από τον Παπαχρόνη στην υπόθεση Φραντζή


Από τη δεκαετία του ’80 το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι τα τεμαχισμένα σώματα δεν βρίσκουν πια θέση σε εφημερίδες ή ιστοσελίδες...

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: 362 τα νέα κρούσματα, 215 διασωληνωμένοι, 8 νεκροί σήμερα (12.682 συνολικά)

Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) την 28 Ιουνίου 2021.

Προπληρωμένη κάρτα για νέους 18 - 25 ετών αν… εμβολιαστούν!!! - Τακτικές εκφυλισμού από την κυβέρνηση! (βίντεο)

Οι νέοι "να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο" το... ευφυές μήνυμα Μητσοτάκη

Με όρους… τηλεπωλήσεων και με τακτικές που η πειστικότητά τους, αλλά και η αισθητική τους, κινείται πέριξ εκείνου του “τρεις κρίκοι ένα τάληρο – πλούσια δώρα” που διαλαλούσαν οι τελάληδες στα πανηγύρια, συνεχίζεται πλέον η… εμβολιαστική πολιτική της κυβέρνησης.

Κρήτη: 22 συλλήψεις για πλαστά πιστοποιητικά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου


Στην Κρήτη αστυνομικοί του αεροδρομίου Ηρακλείου συνέλαβαν 22 αλλοδαπούς. Κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι κατείχαν πλαστά πιστοποιητικά.

Γιατί αυτοκτόνησε ο «Κρητικός»; - Το τελευταίο γράμμα και το κουτί με τα €40.000 (φωτο)


Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη - Τα σημειώματα που άφησε πίσω του, η συγγνώμη προς τη μητέρα του, η συμφωνία να αποχωρήσει από την ταβέρνα και η νέα επιχειρηματική του προσπάθεια.
Read more: Go to TOP and Bottom