Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Λαμία: Εμπρησμός λέει η Πυροσβεστική για τη φωτιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτση»


Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έκριναν ότι η φωτιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτση» μπήκε από πρόθεση…

Για εμπρησμό κάνει λόγο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η έκθεση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος που εξετάζει την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στο εργοστάσιο "Γιαννίτσης".

Οι αξιωματικοί της ΔΑΕΕ έκριναν ότι η φωτιά μπήκε από πρόθεση και έχει ήδη ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας για τα στοιχεία της έρευνας που συνεχίζεται. 

Οι έμπειροι αξιωματικοί των Εγκλημάτων Εμπρησμού προσπαθούν μέσα από το υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερες, αλλά και μαρτυρίες να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα, που μπορεί να κρύβονται πίσω από την καταστροφική πυρκαγιά.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση έχει παρέμβει και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας να ερευνηθεί αν συνδέεται το γεγονός με τα χαλασμένα σχολικά γεύματα και τον επικείμενο έλεγχο από τον ΕΦΕΤ, ο οποίος είχε προγραμματιστεί την επομένη της καταστροφής του εργοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom