Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι το πρωί: Είχε καταγγείλει τον πρώην άνδρα της για ενδοοικογενειακή βία - Το παρασκήνιο


Μια 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία που το Μεγάλο Σάββατο είχε πάει στην Αστυνομία και μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022, είχε ζητήσει και πάλι βοήθεια από τις αρχές, είναι το πρόσωπο που στις 06:30 το ξημέρωμα βρέθηκε σφαγμένη με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όταν στις 7/5/2024, σε άθλια κατάσταση, πέρασε το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι και κατήγγειλε τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, λέγοντας ότι την είχε χτυπήσει άγρια και την είχε γδύσει. 

Μάλιστα είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Τότε οι αστυνομικοί της πρότειναν την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή, εκείνη αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι αυτός θα δικαζόταν αύριο για το άγριο σκηνικό σε βάρος της γυναίκας. 

Το ίδιο δραματικό σκηνικό είχε επαναληφθεί και στις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Ο δράστης και πάλι συνελήφθη, δικάστηκε όμως αφέθηκε ελεύθερος. 

Όλα δείχνουν ότι πίσω από το άγριο έγκλημα στη μέση του δρόμου κρύβεται ο εν διαστάσει σύζυγος της, οι αρχές τον αναζητούν, ενώ ανατριχιαστική είναι η διαπίστωση των αναλυτών του Ανθρωποκτονιών, πως η συγκεκριμένη δολοφονία, παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνη της άτυχης Κυριακής Γρίβα έξω από το τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

https://www.newsit.gr/

Της έστησε καρτέρι θανάτου, τη μαχαίρωσε στην κοιλιά κι εξαφανίστηκε


Το σενάριο της γυναικοκτονίας εξετάζουν οι Αρχές για το θρίλερ στο Μενίδι, όπου μία γυναίκα περίπου 40 ετών βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου.

Σοκ προκαλεί η είδηση μίας νέας άγριας γυναικοκτονίας, όπως όλα δείχνουν, στο Μενίδι. Γύρω στις 7 το πρωί της Πέμπτης (16.05.24) σήμανε συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό μίας θανάσιμα τραυματισμένης γυναίκας από μαχαίρι στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μπρούμυτα με το μαχαίρι καρφωμένο στο σώμα της.

Σύμφωνα με το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές, η 40χρονη φαίνεται να κατευθυνόταν προς τη δουλειά της, με τον δράστη να της είχε στήσει καρτέρι. Τη μαχαίρωσε στην κοιλιά κι εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται πως δίπλα στη νεκρή γυναίκα βρίσκεται η τσάντα της με τα πράγματά της. 

Στο σημείο της τραγωδίας έχει σπεύσει το Ανθρωποκτονιών κι αναμένεται η πρώτη εκτίμηση και του ιατροδικαστή.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom