Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Συνελήφθη 46χρονος επιχειρηματίας της νύχτας για ενδοοικογενειακή βία


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 46χρονος επιχειρηματίας της νύχτας μετά από καταγγελία της γυναίκας του για ενδοοικογενειακή βία.

Ο επιχειρηματίας που ήταν πρώην «δεξί χέρι» ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου που έχει δολοφονηθεί, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (05.05.2024) επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο στη σύζυγό του.

Ο άνδρας την έβρισε, την απείλησε, τη χτύπησε, την έριξε στο πάτωμα και προσπάθησε να την πετάξει από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους που βρίσκεται στη Νίκαια.

Η ίδια προκειμένου να προστατευτεί κάλεσε την Άμεση Δράση και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής όπου και κατήγγειλε όλα όσα περνούσε. Ανάφερε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι ο 46χρονος την κακοποιούσε επί σειρά ετών, ενώ ισχυρίστηκε πως είχε απειλήσει και τη θετή του κόρη.

Παράλληλα δόθηκε εντολή η γυναίκα να περάσει από ιατροδικαστική εξέταση και της έγινε ενημέρωση για την εγγραφή της στην εφαρμογή panic button.

Στην ίδια και την κόρη της προτάθηκε μεταφερθούν σε κάποια δομή βραχυχρόνιας φιλοξενίας, την οποία αρχικά αφού αποδέχτηκαν, τελικά δήλωσαν πως δεν επιθυμούν, γιατί ο δράστης συνελήφθη.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom