Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Δολοφονία στον Βύρωνα: Η αλβανική μαφία έψαχνε τον 32χρονο από το 2021 - Σε σοκ το παιδί του (βίντεο)


Στην Αλβανία αναζητούν το κίνητρο της μαφιόζικης δολοφονίας του 32χρονου που έγινε στον Βύρωνα το βράδυ της Πέμπτης, ενώ περίμενε μαζί με την σύντροφό του το παιδί τους στο αυτοκίνητο.

Μαφιόζικο χτύπημα στον Βύρωνα - Ένας νεκρός από πυροβολισμούς

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 32χρονος αν και δεν έχει ποινικό παρελθόν στην Ελλάδα, στη χώρα του θεωρείτο από τα «βαριά χαρτιά» της αλβανικής μαφίαςΕδώ και τρία χρόνια τον αναζητούσαν μέλη αντίπαλης συμμορίας, καθώς το όνομά του φέρεται να είχε εμπλακεί σε δολοφονική επίθεση το 2021.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν  ότι τού είχαν στήσει ενέδρα θανάτου. Είχαν σταματήσει με το αυτοκίνητο για λίγο στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη προκειμένου το παιδί να πάρει ένα σουβλάκι από παρακείμενο κατάστημα.

Τότε μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε δίπλα από το αυτοκίνητο και ο συνοδηγός κατέβηκε και άνοιξε πυρ εναντίον του.

Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, σύμφωνα με μακροσκοπική εξέταση, το θύμα φέρεται να έχει δεχθεί και μία σφαίρα στο κεφάλι που προφανώς ήταν η χαριστική βολή.

Μεγάλο είναι το σοκ που έχει υποστεί η 37χρονη σύντροφος του θύματος, η οποία τελικά δεν τραυματίστηκε όπως είχε μεταδοθεί αρχικά, αλλά είχε αίματα πάνω της. Σε κατάσταση σοκ και το ανήλικο παιδί του ζευγαριού, καθώς είδε μπροστά στα μάτια του τη δολοφονική επίθεση εναντίον του πατέρα του και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φώναζε: «ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου».

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έχουν συλλέξει κάλυκες, ενώ θα εξετάσουν προσεκτικά το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες σε σπίτια και καταστήματα της γειτονιάς, όπου συνέβη το περιστατικό προκειμένου να βρουν στοιχεία για τους δράστες και το δρομολόγιο διαφυγής τους.

Οι έμπειροι αξιωματικοί βλέπουν ένα μαφιόζικο χτύπημα που είχε προετοιμαστεί εδώ και καιρό και απλώς οι δράστες περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία και στιγμή. Εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών της αλβανικής μαφίας, η οποία έψαχνε τον 32χρονο από το 2021.

Δείτε βίντεο:

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom