Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Από τις 7 Μαΐου δεν μας ξαναενόχλησε, τώρα κατάλαβα τι ετοίμαζε» - Συγκλονίζει η κόρη της 40χρονης


Νέα στοιχεία για την γυναικοκτονία της Ενκελέιντα στο Μενίδι βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της, είχαν επιβληθεί δύο περιοριστικοί όροι μέχρι στη δίκη του, όταν η πρώην σύζυγός του τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, μπροστά μάλιστα στα παιδιά της.

Είναι τα τραγικά πρόσωπα αυτής της υπόθεσης. Τις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι και των δύο πλευρών, θα ζητήσουν να αφαιρεθεί η γονική μέριμνα που έχει ο πατέρας για τον ανήλικο γιο. 

Η πρώτη κίνηση για την αφαίρεση της γονικής μέριμνας του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου για τον 14χρονο γιο του θα γίνει από τους ίδιους τους δικηγόρους του, όπως είπαν στο Star. Ήδη έχουν ορίσει συμβολαιογράφο που θα πάει στις Φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου η γονική μέριμνα να δοθεί στην ενήλικη κόρη της οικογένειας.

Τόσο ο γιος, όσο και η κόρη του ζευγαριού βρίσκονται σε σοκ. Μόλις πριν από δύο ημέρες επέστρεψαν στην Ελλάδα, μετά την κηδεία της μητέρας τους.

Όπως αποκάλυψε χθες ο ΑΝΤ1, σήμερα το STAR, ο 15χρονος γιος του θύματος, πηγαίνοντας σχολείο, πέρασε από το σημείο της δολοφονίας της μητέρας του, αλλά δεν σταμάτησε, καθώς θεώρησε ότι ο κόσμος συγκεντρώθηκε εκεί λόγω τροχαίου ατυχήματος. Την συγκεκριμένη διευκρίνηση, που προκαλεί σοκ, έκανε στο Ανθρωποκτονιών κατά την κατάθεσή της, η κόρη του θύματος.

«Σκέφτομαι μήπως ήθελε να της κάνει κακό νωρίτερα. Αυτό που με παραξένεψε αλλά τώρα το δικαιολογώ είναι ότι από τις 7 Μαΐου δεν μας ξαναενόχλησε Αυτό ήταν πολύ παράξενο και τώρα κατάλαβα τι ετοίμαζε», λέει η κόρη του ζευγαριού.

Είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι στον δολοφόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στον καθ’ ομολογία δολοφόνο είχαν επιβληθεί δύο περιοριστικοί όροι στις 8 Μαΐου όταν πήρε την αναβολή στη δίκη του στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

  • Να μην πλησιάζει την πρώην σύζυγό του και την κόρη του
  • και να μην επικοινωνεί με οποιοδήποτε τρόπο μαζί τους .

Μία ημέρα μάλιστα πριν το έγκλημα επικοινώνησε με τη δικηγόρο του.

Μας κάλεσε και μας ρώτησε αν μπορεί να πάρει τηλέφωνο τον γιο του και του είπαμε ότι τον γιο σου μπορείς να τον πάρεις. Σε καμία περίπτωση δε θα επικοινωνήσεις με την κόρη σου και τη σύζυγό σου», λέει η Ελένη Παχνή, δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Ελάχιστες ώρες μετά σκότωσε με πάνω από 10 μαχαιριές την μητέρα των παιδιών του.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom