Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Οργισμένη ανακοίνωση των στρατιωτικών για τα αναδρομικά: Η κοροϊδία τέλος!

Η τροπολογία Ψηφίστηκε πριν από λίγο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση για την τροπολογία για τα αναδρομικά.

Η ΠΟΜΕΝΣ θέτει μια σειρά από ερωτήματα για την τροπολογία που αφορά τα αναδρομικά των ένστολων και τονίζει με αυστηρό ύφος “η κοροϊδία τέλος”!

Η ανακοίνωση αναφέρει πως: “Η ΠΟΜΕΝΣ, μετά την δημοσιοποίηση της επίμαχης τροπολογίας για τα αναδρομικά μας, ρωτάει τους αρμοδίους να απαντήσουν πριν την ψήφισή της:

α. Αληθεύει, ότι κόβεται μια για πάντα το δικαίωμα στα δώρα μας?

β. Αληθεύει, ότι δεν επιστρέφουν οι μισθοί μας στα επίπεδα τους 2012?

γ. Αληθεύει, ότι δεν θα πληρωθούμε τα νυχτερινά μας?

δ. Αληθεύει ότι μας κόβουν μία διετία αναδρομικών?

Όλα αυτά αποτελούν την βάση της εργασίας μας και της καθημερινής μας αγωνίας.

Αποτελούν τον αγώνα των οικογενειών μας. Η ΠΟΜΕΝΣ από τον Μάιο 2017 τα είχε διατυμπανίσει προς όλες τις κατευθύνσεις.Με την τελευταία δε ανακοίνωση, έχει ενημερώσει ποιοι ήταν υπέρ του νέου μισθολογίου επισημαίνοντας ότι οι στρατιωτικοί δεν θα δεχθούν άλλον εμπαιγμό.

Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί σε εγρήγορση όλους τους συναδέλφους, για συμπόρευση, απομονώνοντας φωνές, αυτόκλητων εκπροσώπων, που αποδεδειγμένα πλέον παραπληροφορούν τους εν ενεργεία Στρατιωτικούς. Η κοροϊδία τέλος”!

Διαβάστε σχετικά:
"Βόμβα" από τον Αλέξη Μητρόπουλο: Καταργούν τη διεκδίκηση αναδρομικών με πονηρή διάταξη στην τροπολογία για τους ενστόλους (βίντεο)

Η τροπολογία Ψηφίστηκε πριν από λίγο
Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια από όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής που δήλωσε «παρών», η τροπολογία που προβλέπει την εφάπαξ καταβολή αναδρομικών σε ένστολους, δικαστικούς, πανεπιστημιακούς, γιατρούς ΕΣΥ και μέλη των Κρατικών Ορχηστρών και της Λυρικής Σκηνής.

Η τροπολογία είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, για την ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της κοινοτικής οδηγίας για τις ελάχιστες προϋποθέσεις για προαγωγή κινητικότητας εργαζομένων μεταξύ των κρατών μελών με τη βελτίωση απόκτησης και διατήρησης δικαιωμάτων συμπληρωματικής συνταξιοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom