Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

ΣΟΚ στο Λασίθι: Αυτοκτόνησαν 2 νεαροί αστυνομικοί - Βρέθηκαν απαγχονισμένοι σε σπίτι και σε ελαιώνα


Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο Λασίθι η είδηση της αυτοκτονίας δύο νεαρών ανδρών, που βρέθηκαν απαγχονισμένοι.

Και οι δύο ήταν εν ενεργεία αστυνομικοί, γεγονός που έχει κλονίσει τις τοπικές κοινωνίες του νομού αλλά και τους ένστολους οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που έπληξε τις τάξεις τους.

Πρόκειται για δύο νέους άνδρες, συνομήλικους, 35 χρόνων, οι οποίοι βρέθηκαν απαγχονισμένοι, περίπου την ίδια ώρα.

Το άψυχο σώμα του ενός βρέθηκε σε ελαιώνα στην περιοχή της Σητείας, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόρτα του σπιτιού του έξω από τον Άγιο Νικόλαο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα δύο τραγικά περιστατικά δεν συνδέονται μεταξύ τους. Όμως, πρόκειται για μια τραγική σύμπτωση, καθώς δύο νέοι άνδρες, συνομήλικοι, που υπηρετούσαν στην ΕΛ.ΑΣ, έφυγαν από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι νέοι αυτοί άνθρωποι οδηγήθηκαν στην απελπισία και το απονενοημένο διάβημα.

https://www.cretalive.gr/

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, πρόκειται για δύο 35χρονους άνδρες -εν ενεργεία αστυνομικούς που υπηρετούσαν σε διαφορετικά τμήματα της χώρας- τα άψυχα σώματα των οποίων εντοπίστηκαν στον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία του νομού Λασιθίου.

Ο πρώτος αδικοχαμένος αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα κρεμασμένος στην πόρτα του σπιτιού του, στο Καλό Χωριό του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα, φέρεται να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στον θάνατο.

Ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ πρόσφατα είχε φτάσει στο νησί με μετάθεση, για να υπηρετήσει στην Ασφάλεια του Αγίου Νικολάου. Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα, ενώ ο ρόλος του ήταν εκείνος του αστυνομικού που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου.

Την σορό του δεύτερου 35χρονου αστυνομικού εντόπισαν συνάδελφοί του, αυτή τη φορά κάτω από μία ελιά σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος της Σητείας. Κατά πληροφορίες, δεν είχε καταγωγή από το νησί ούτε υπηρετούσε σε αυτό, αλλά είχε κατέβει για διακοπές. Είχε καταγωγή από την Πελοπόννησο και υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ.

Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr αμφότεροι άφησαν πίσω τους σημειώματα. 

Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom