Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ηλιούπολη: Εξαφανίστηκε 12χρονη - Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»


Ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα σήμερα το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 12χρονης Στέλλας Γ. από την Ηλιούπολη . «Συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 12χρονης Στέλλας Γ., τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, 10 Ιουνίου, από την Ηλιούπολη.

Στις 10/6/2023, μεσημβρινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής, η Στέλλα Γ., 12 ετών. 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης σήμερα 10/06/2023, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Στέλλα Γ. έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,54 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν και λευκό μπλουζάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: