Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Αδιανόητο έγκλημα στη Νέα Υόρκη: Σκότωσε το νεογέννητο μωρό του με βαλλίστρα και τραυμάτισε τη σύζυγό του


Αδιανόητο έγκλημα έγινε στη Νέα Υόρκη όπου ο 26χρονος Πάτρικ Προύντφριτ κατηγορείται ότι σκότωσε την τριών εβδομάδων κόρη του και τραυμάτισε τη σύζυγό του με βαλλίστρα.

Σύμφωνα με αμερικάνικα ΜΜΕ, ο δράστης είχε ιστορικό βίας απέναντι στη σύζυγό του. Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν στην Αστυνομία της Νέας Υόρκης έγινε τηλεφώνημα όπου αναφερόταν ότι υπήρχε τραυματισμός της μητέρας και του μωρού.

Ο 26χρονος έριξε με τη βαλλίστρα στη μητέρα, με το βέλος να χτυπάει το μωρό στο πάνω μέρος του κορμιού του και να βγαίνει από τη μασχάλη. Στη συνέχεια τραυμάτισε τη μητέρα στο στήθος.

Μάλιστα, στη συνέχεια απέτρεψε τη μητέρα να πάρει τηλέφωνο για να ειδοποιήσει τις Αρχές, ενώ αφαίρεσε το βέλος που έριξε. Έπειτα, έφυγε από το σπίτι με φορτηγάκι.

Όταν τελικά έφτασαν οι διασώστες βρήκαν το μωράκι νεκρό, ενώ η μητέρα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Πώς εντόπισαν τον 26χρονο

Ο 26χρονος εντοπίστηκε από drones της Αστυνομίας αφού το φορτηγάκι του είχε κολλήσει στη λάσπη περίπου ένα μίλι από το σπίτι της οικογένειας.

Ο Προύντφριτ συνελήφθη με κατηγορίες που περιλαμβάνουν φόνο δευτέρου βαθμού και απόπειρα δολοφονίας. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες το βράδυ της Δευτέρας και παρέμεινε υπό κράτηση στο γραφείο του σερίφη την Τρίτη. Τα παραπάνω δήλωσε ο Εμάνουελ Πριστ, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη.

Ο 26χρονος μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία της κόρης του και τον τραυματισμό της συζύγου του είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι το «στιλ» του ήταν «να προστατεύει την οικογένειά του και τους φίλους του με κάθε κόστος».

«Πρόκειται για ένα από τα πιο σπαρακτικά και παράλογα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε αυτή την κοινότητα την τελευταία περίοδο», δήλωσε ο σερίφης Φρεντ Άκσχαρ. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια αυτού του αθώου κοριτσιού τριών εβδομάδων».

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom