Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Γρηγόρης Θεοδωράκης: «Θα είμαι διαρκώς εδώ»


Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου είναι ιδιαίτερα αρνητικό όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αλλά συνολικά για τον προοδευτικό κόσμο. Δώσαμε έναν αγώνα μεγάλο, δίκαιο, έντιμο και καθαρό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε τους δυσμενείς συσχετισμούς.

Είναι προφανές ότι από πλευράς μας έγιναν αρκετά λάθη και είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουν. Οφείλουμε να μελετήσουμε με προσοχή το εκλογικό αποτέλεσμα, να λάβουμε τα μηνύματα των πολιτών και να προχωρήσουμε άμεσα στις μεγάλες, αναγκαίες αλλαγές. Και θα το κάνουμε. Το οφείλουμε στην ιστορία της προοδευτικής παράταξης, το οφείλουμε στο μέλλον του τόπου μας, στις επόμενες γενιές. Όπως τόνισε ο Πρόεδρός μας, Αλέξης Τσίπρας, ένας κύκλος έκλεισε και ένας καινούργιος, ακόμη πιο ελπιδοφόρος, ανοίγει.

Σε ό,τι με αφορά, πρέπει να τονίσω ότι η απώλεια της βουλευτικής έδρας δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα, αλλά, όπως και η κατοχή της, εντάσσεται στις υπέρτερες αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και τις οποίες με περηφάνια υπηρετώ. Οφείλω ολόθερμες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη σε κάθε μία και κάθε έναν συμπολίτη μας για την εμπιστοσύνη τους, την οποία θα τιμήσω στο ακέραιο.

Θα είμαι εδώ διαρκώς, στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας του Αλέξη Τσίπρα για την ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και της προοδευτικής παράταξης. Θα βρίσκομαι όμως και στην πρώτη γραμμή και σε κάθε μετερίζι του τόπου μας, της Αιτωλοακαρνανίας, με την ίδια αγάπη, την ίδια προσήλωση και την ίδια πίστη ότι αξίζει πολύ περισσότερα.

Είναι αυτονόητο ότι θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον επανεκλεγέντα βουλευτή μας Μίλτο Ζαμπάρα ώστε να ακούγεται δυνατά η φωνή της Αιτωλοακαρνανίας στο Ελληνικό Kοινοβούλιο. Το ίδιο είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν όλες και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές καθώς και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην Αιτωλοακαρνανία. Αυτή την ώρα έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ την ενότητα του χώρου και τη σύμπραξη όλων των δυνάμεων στον κοινό στόχο.

Χάθηκε μια μάχη αλλά είμαστε όρθιοι και συνεχίζουμε. Όλοι μαζί λοιπόν! Με πίστη στις διαχρονικές αρχές και αξίες μας αλλά και τις αναγκαίες μεγάλες αλλαγές που επιτάσσει η συγκυρία. Για να ανατρέψουμε σύντομα τους αρνητικούς συσχετισμούς. Για την Ελλάδα της προόδου και της δικαιοσύνης. Για την Αιτωλοακαρνανία που θέλουμε και δικαιούμαστε.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom