Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Θεσ/κη: Αντιγραφή με ψείρα σε εξετάσεις για επαγγελματικό δίπλωμα - Δύο συλλήψεις


Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη με την αντιγραφή στις εξετάσεις να ξεσκεπάζεται. Ο νεαρός είχε φορέσει ψείρα στο αυτί του και έπαιρνε τις απαντήσεις…

Η αντιγραφή του νεαρού σε εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη αποκαλύφθηκε με τον ίδιο και το άτομο που του υπαγόρευε τις σωστές απαντήσεις να συλλαμβάνονται. 

Ο 39χρονος είχε πληρώσει και ήταν σίγουρος πως το σχέδιο θα πετύχει. Πήγε στις εξετάσεις με το κινητό τηλέφωνο κρυμμένο κάτω από τη μπλούζα και μια ειδική ψείρα στο αυτί για να ακούει και να γράφει τις απαντήσεις. Οι κινήσεις του κάποια στιγμή κίνησαν υποψίες και η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί.

Να πάρει άδεια επαγγέλματος οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων, στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης, ήθελε ένας 39χρονος, αλλά πίστευε ότι δεν υπήρχε λόγος να πάει διαβασμένος στις εξετάσεις.

Το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου εντοπίστηκε να επικοινωνεί με 70χρονο μέσω κινητού τηλεφώνου. Ο τελευταίος του έδινε απαντήσεις σε θέματα εξετάσεων που συμμετείχε ο 39χρονος, για την απόκτηση της άδειας. Μέσα στη μπλούζα του βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα κινητό τηλέφωνο ενώ στο αυτί του έφερε ακουστικό τύπου ψείρα, μέσω των οποίων επικοινωνούσε με τον 70χρονο.

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται: «Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πρωινές ώρες χθες (26-06-2023) δύο άντρες, ηλικίας 70 και 39 ετών, καθώς ο πρώτος εντοπίσθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να επικοινωνεί με τον 39χρονο μέσω κινητού τηλεφώνου και να του παρέχει απαντήσεις σε θέματα εξετάσεων που συμμετείχε ο τελευταίος, για την απόκτηση άδειας επαγγέλματος οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων, στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο.

Εντός της μπλούζας του 39χρονου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία συσκευή τηλεφωνικής επικοινωνίας, ενώ στο αφτί του έφερε ακουστικό τύπου ψείρα, μέσω των οποίων επικοινωνούσε με τον 70χρονο».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: