Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Εθελοντής πυροσβέστης σκοτώθηκε σε τροχαίο - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας και το «αντίο» των φίλων του (φωτο)


Θλίψη επικρατεί στη Νέα Μάκρη, τον Μαραθώνα και την Ραφήνα για τον θάνατο του Κυριάκου Δαμιανόγλου, του εθελοντή πυροσβέστη που έχασε την ζωή του σε τροχαίο που συνέβη στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (25/6).

Το τροχαίο συνέβη στην β’ είσοδο του Ν.Βουτζά, στο ύψος του πυροσβεστικού σταθμού. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κυριάκος Δαμιανόγλου ντεραπάρισε και καρφώθηκε πάνω σε ένα φανάρι, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εκσφενδονιστεί και να καταλήξει στο οδόστρωμα, χωρίς τις αισθήσεις του. Η Mercedes, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, διαλύθηκε λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και λίγο μετά τις 23:00, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά.

Πηγή: rpn.gr
Πηγή: rpn.gr

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ο Κυριάκος Δαμιανόγλου ήταν η «ψυχή» του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά Προβαλίνθου. Τραγική ειρωνεία είναι ότι και ο πατέρας του, ο Γιάννης Δαμιάνογλου, είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τον Σεπτέμβριο 2019. Το τροχαίο είχε γίνει τότε στην περιοχή Ανατολή επί της Λεωφόρου Διονύσου, όταν είχε τουμπάρει το πυροσβεστικό όχημα που οδηγούσε ο Γιάννης Δαμιάνογλου.

Φίλοι του Κυριάκου τον αποχαιρετούν με μηνύματά τους στα social media. Για τον θάνατό του έγραψε και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας.

«Κυριάκος Δαμιανογλου
Δεν ήταν ένας από εμάς
Ήταν παραπάνω από εμάς
Ήταν Εθελοντής
Παλληκάρι μου, Φίλε μου,
Αντίο, αιωνία σου η μνήμη», γράφει συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Μαραθώνα.

Ο Μάνος Τσιαλαγκός της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας Πικερμίου έγραψε: «Έφυγε από την ζωή ένας καλό φίλος ένας συναγωνιστής. Καλό ταξίδι φίλε Κυριάκος Δαμιανόγλου».

O Σπύρος Ζαγάρης έγραψε: «Με αυτή την φωτογραφία με αποχαιρέτησες σήμερα βιάστηκες να φύγεις. Αδερφέ μου σε ευχαριστώ για όλα ήσουν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που συνεχώς ήσουν δίπλα μου, καλό παράδεισο».

Πηγή: rafina.gr, rpn.gr

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom