Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Θεσ/κη: Αδίστακτη 26χρονη έβαλε κακοποιούς να εκβιάσουν και να επιτεθούν στον πρώην σύντροφό της


Συμμορία που εκβίαζε τον πρώην σύντροφό της και επιχείρησε να τον απαγάγει, κατηγορείται ότι έστησε μία 26χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.

Η αδίστακτη νεαρή γυναίκα φαίνεται πως θέλησε να εκδικηθεί τον επιχειρηματία, με τον οποίο διατηρούσε παλαιότερα δεσμό, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού και θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου. Έπειτα από εντολές που είχε δώσει η 26χρονη, τρεις από τους εμπλεκόμενους προσέγγισαν τον 30χρονο επιχειρηματία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και με την απειλή άσκησης σωματικής βίας και πρόκλησης βλάβης στην επιχείρησή του, απαίτησαν να τους παραδώσει 1.000 ευρώ. Τις ίδιες απειλές επανέλαβαν τηλεφωνικά, αξιώνοντας εκ νέου χρήματα.

Λίγα 24ωρα αργότερα, οι ίδιοι δράστες πλησίασαν τον 30χρονο σε περιοχή της Νέας Μηχανιώνας. Αφού τον χτύπησαν, τον απείλησαν με όπλο και τον ανάγκασαν να βγει από το αυτοκίνητό του, επιχειρώντας στη συνέχεια να τον επιβιβάσουν σε δικό τους όχημα.  

Ο 30χρονος επιχειρηματίας αντιστάθηκε και κατάφερε να τους ξεφύγει. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύτηκε καθώς είχε τραυματιστεί από την επίθεση των δραστών.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές τον εφιάλτη που είχε βιώσει. Έπειτα από έρευνες, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία πέντε προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Μεταξύ αυτών, και η 26χρονη πρώην σύντροφος του θύματος, που «κινούσε τα νήματα». 

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία που αφορά, κατά περίπτωση, τις πράξεις της απόπειρας αρπαγής, της εκβίασης, της βαριάς σωματικής βλάβης, της απειλής και της παράβαση του Νόμου περί όπλων.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom