Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Σπουδαία εμφάνιση από ποδοσφαιρίστρια του Παναθηναϊκού στα 800μ. στους αγώνες της Πολωνίας (βίντεο)


Η Γεωργία Δεσπολλάρη είναι μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού αλλά έκανε το χρέος της και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στον στίβο.

Ιστορία έγραψε στην Πολωνία και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων του στίβου η Γεωργία Δεσπολλάρη.


Η νεαρή πρωταθλήτρια πριν από λίγες ημέρες βοήθησε την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού να ανέβσι στην Α' εθνική σκοράροντας μάλιστα στο καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στους Τράχωνες Αλίμου.

Η Γεωργία ανανέωσε στον Παναθηναϊκό για έναν ακόμη χρόνο και ταξίδεψε στην Πολωνία για να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας να παραμείνει στην 1η κατηγορία στον στίβο.

Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου έκανε εξαιρετική κούρσα στα 800 μ. με 2.02.31 επίδοση που της έδωσε την δεύτερη θέση στη σειρά της και τη δέκατη στο σύνολο. Η 20χρονη ασχολείται συστηματικά με τον στίβο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ παράλληλα ασχολείται και με το ποδόσφαιρο, παρόλα αυτά κατάφερε να πετύχει σπουδαίες επιδόσεις και να γίνει η έκτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα.

Η Δεσπολάρη ακολούθησε από την αρχή την κούρσα και στα τελευταία μέτρα που κατάλαβε πως έχει δυνάμεις αποφάσισε να κάνει την αντεπίθεση και να κυνηγήσει ακόμη και την πρώτη θέση της σειράς της. Η 20χρονη αθλήτρια είχε ατομικό ρεκόρ 2.04.54 από το εαρινό πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

“Πολύ χαρούμενη που είμαι με την εθνική ομάδα. Ήμουν καλά, το έχω δείξει από την αρχή της χρονιάς, ήθελα να πετύχω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Με ενδιαφέρει να βελτιώνομαι συνεχώς και να κυνηγήσω μια ακόμη καλύτερη επίδοση ενόψει του Ευρωπαϊκού Κ23. Νιώθω ευγνώμων που είμαι στην ομάδα με τόσο καλούς αθλητές”, είπε η αθλήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom