Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ομόνοια: Χειροπέδες σε 5 άνδρες για την άγρια δολοφονία 30χρονου Αλβανού - Τον σκότωσαν με μαχαίρια και ρόπαλα


Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία με θύμα έναν 30χρονο από την Αλβανία στην Ομόνοια. Πέντε συλλήψεις για τη στυγερή δολοφονία που έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομική έρευνα, το έγκλημα της 23ης Μαΐου στην Ομόνοια έγινε για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για μία παρεξήγηση, μεταξύ του θύματος, την ώρα που έμπαινε σε ξενοδοχείο με μία κοπέλα και με έναν εκ των δραστών.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Σε βοήθεια του δράστη έσπευσαν και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι και ο 30χρονος προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας, αλλά τον καταδίωξαν και τον χτύπησαν αλύπητα με μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν πολύ σοβαρά.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου στη συνέχεια κατέληξε εξαιτίας των τραυμάτων του.

Περίπου 40 ημέρες μετά, η άγρια δολοφονία εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων (τριών Αφγανών, δύο Ελλήνων και ενός υπηκόου Μπαγκλαντές), εκ των οποίων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε, με βάση εντάλματα σύλληψης, που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον χώρο του εγκλήματος, σε συνδυασμό με μαρτυρικές καταθέσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε ανακριτή ενώ σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο το θύμα όσο και όλοι οι δράστες έχουν απασχολήσει τις αρχές για κλοπές, ληστείες κατοχή όπλων, απείθεια, και άλλα αδικήματα, αλλά το επεισόδιο δεν φαίνεται να είχε σχέση με τις δραστηριότητες τους.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom