Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ζάκυνθος: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο του 20χρονου τουρίστα - «Ήταν κατάλευκος και έτρεμε» (βίντεο)


Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο πισίνα κλαμπ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 20χρονος Βρετανός τουρίστας, στον Λαγανά, στη Ζάκυνθο.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης περιγράφει στην κάμερα τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στο μαγαζί, όπου βρισκόταν ο 20χρονος και η παρέα του για να διασκεδάσουν σε ένα από τα πιο διάσημα πάρτι του νησιού.

Ο 20χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα, σε σημείο όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, το βάθος ήταν μόλις 80 εκατοστά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, έτρεξαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ενώ έφεραν και απινιδωτή, όμως ο 20χρονος δεν είχε ενδείξεις ζωής. 

«Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί», δηλώνει ο επιχειρηματίας στο Ionian. Ο άτυχος νέος διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Η μπαργούμαν τον είδε και της έκανε εντύπωση το άσπρο του χρώμα. Είναι κατάλευκος και τρέμει και αυτό της κάνει εντύπωση. Μέχρι να βάλει 1-2 ποτά, ο νεαρός έχει βγει ήδη έξω, δεν ξέρω ποιος τον έχει βγάλει, ο νοσοκόμος λέει ότι τον έβγαλε αυτός και τον κρατούσε μία κοπέλα στα χέρια του. Η εκτίμηση του νοσοκόμου είναι ότι είναι νεκρός», λέει αρχικά ο ιδιοκτήτης του κλαμπ. 

Περιγράφει στη συνέχεια ότι «φεύγει ο νοσοκόμος να πάρει απινιδωτή και ό,τι χρειάζεται και έρχομαι εγώ και ξεκινάω ΚΑΡΠΑ. Βλέπω ότι δεν υπάρχει ένδειξη ζωής. Παρόλα αυτά έχει έρθει το νοσηλευτικό προσωπικό, του βάζει οξύμετρο και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ένδειξη. 

Συνεχίζουμε ΚΑΡΠΑ, του κάνουμε απινιδωτή τρεις φορές και παράλληλα τον έχουμε βάλει στο καρότσι επάνω για να μπει στο ασθενοφόρο και να τον πάει στο νοσοκομείο Ζακύνθου».

«Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί. Αύριο περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Είμαι 40 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα, πρώτη φορά μου συμβαίνει», καταλήγει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Μυστήριο με τον θάνατο του 20χρονου - Η μαρτυρία εργαζόμενης

Μυστήριο επικρατεί με τον θάνατο του 20χρονου Βρετανού τουρίστα στη Ζάκυνθο, το βράδυ της Κυριακής (25/6). Ο 20χρονος και η παρέα του βρίσκονταν στον Λαγανά για καλοκαιρινές διακοπές και χθες το βράδυ επέλεξαν ένα από τα πιο διάσημα πάρτι του νησιού, προκειμένου να διασκεδάσουν.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η παρέα βρισκόταν στο μαγαζί από νωρίς το απόγευμα, ενώ ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις όταν έπεσε στην πισίνα περίπου στις 23:30 το βράδυ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το σημείο όπου εντοπίστηκε ο 23χρονος η πισίνα είχε βάθος μόλις 80 εκατοστά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Ζακύνθου, μόλις ο ναυαγοσώστης αντιλήφθηκε το περιστατικό επενέβη, τον έβγαλε από την πισίνα και του έκανε ΚΑΡΠΑ. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον νεαρό Βρετανό στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με μαρτυρία μίας εργαζομένης στο κλαμπ, που είχε δει νωρίτερα τον 20χρονο, ήταν πολύ ωχρός και η ίδια κατάλαβε πως «κάτι δεν πάει καλά». Λίγο αργότερα τον είδε στην πισίνα.

Η σορός του 20χρονου έχει μεταφερθεί στην στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του. Παράλληλα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου πραγματοποιεί έρευνες για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός Βρετανός έχασε την ζωή του.

Ο υπεύθυνος και εργαζόμενοι του μαγαζιού έδωσαν καταθέσεις. Σύμφωνα με την αυτοψία της Αστυνομίας, το κατάστημα πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας, ενώ εξετάζεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο κλαμπ γίνονται συχνά πάρτι, που ξεκινούν από τις 18:00 και διαρκούν ως τις 23:00.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom