Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΗΠΑ: Μητέρα άφησε μόνη τη 16 μηνών κόρη της για να πάει διακοπές - Βρήκαν το παιδί νεκρό 10 μέρες μετά (βίντεο)


«Παράτησε μόνο του το παιδί χωρίς επίβλεψη για να πάει διακοπές στο Πουέρτο Ρίκο, τρομακτική η σκέψη των τελευταίων ημερών της ζωής του» τόνισε ο εισαγγελέας.

Μια μητέρα από το Οχάιο κατηγορείται για τη δολοφονία της 16 μηνών κόρη της, την οποία άφησε μόνη της στο σπίτι για δέκα ολόκληρες μέρες για να πάει διακοπές.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Cuyahoga δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Kristel A. Candelario, 31 ετών, παραπέμφθηκε την περασμένη εβδομάδα σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ κατηγορείται επίσης, για φόνο και για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι η Candelario άφησε το παιδί «μόνο του και χωρίς επίβλεψη» στο σπίτι της στο Κλίβελαντ στις 6 Ιουνίου για να πάει διακοπές στο Ντιτρόιτ και το Πουέρτο Ρίκο και δεν επέστρεψε μέχρι το πρωί της 16ης Ιουνίου. Οι αρχές λένε ότι κάλεσε την αστυνομία αφού βρήκε το παιδί να μην ανταποκρίνεται όταν επέστρεψε.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική του Κλίβελαντ ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση ενώ όταν έφτασαν στο σημείο, είπαν ότι το θύμα ήταν «εξαιρετικά αφυδατωμένο». Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό. «Είναι αδιανόητο μια μητέρα να αφήνει το 16 μηνών παιδί της μόνο του χωρίς καμία επίβλεψη για 10 ημέρες για να πάει διακοπές», ανέφερε σε δήλωσή του ο εισαγγελέας Michael O’Malley.

«Ως γονείς, υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τα παιδιά μας», τόνισε ο O’Malley. «Η σκέψη για τον πόνο αυτού του παιδιού, κατά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, μόνο του, είναι πραγματικά τρομακτική και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη για λογαριασμό του».

Στο μεταξύ, δεν είναι σαφές αν η Candelario έχει δικηγόρο. Στα αρχεία του δικαστηρίου δεν αναγράφεται ο δικηγόρος της και το γραφείο του δημόσιου συνήγορου της κομητείας δήλωσε την Παρασκευή ότι δεν την εκπροσωπεί.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom