Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Θεσ/κη: Έδειραν αλλοδαπό που παρενόχλησε κοπέλα - Επίθεση με σπασμένο μπουκάλι (βίντεο)


Συμπλοκή σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μεθυσμένο αλλοδαπό που παρενόχλησε κοπέλα και επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι στον σύντροφό της, τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Μια παρεξήγηση εξελίχθηκε σε επεισόδιο με ξυλοδαρμό το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Φιλίππου. Αλλοδαπός σε κατάσταση μέθης παρενόχλησε κοπέλα μπροστά από κατάστημα ψιλικών, στο οποίο συχνάζουν αλλοδαποί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφός της αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις από τον μεθυσμένο αλλοδαπό. Εκείνος έσπασε ένα μπουκάλι και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον στο χέρι,

Ο 30χρονος αμύνθηκε και κατάφερε να απομακρύνει τον αλλοδαπό προστατεύοντας την κοπέλα του, ενώ πενέβησαν άλλοι αλλοδαποί που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το ψιλικατζίδικο και έδειραν τον φερόμενο ως δράστη Οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, ο οποίος έβριζε και φώναζε.

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 30χρονο ημεδαπό που δέχτηκε την επίθεση αλλά και στον φερόμενο ως δράστη.

Το θύμα μαζί με την κοπέλα του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν μήνυση.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom