Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Κρήτη: Αναβιώνει το τροχαίο που στοίχισε τις ζωές σε μάνα και κόρη (βίντεο)


Το τροχαίο δυστύχημα είχε συνταράξει την Κρήτη και ολόκληρη τη χώρα. Μάνα και κόρη βρήκαν ακαριαίο θάνατο σε διασταύρωση…

Το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που μάνα και κόρη επέστρεφαν σπίτι τους, στην Κρήτη. Το αυτοκίνητο οδηγούσε η 37χρονη και πίσω καθόταν η 3χρονη κόρη της, σε παιδικό καθισματάκι. 

Σε σύγκρουση με αγροτικό σε διασταύρωση έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής τους. Με τις εικόνες από το σημείο και τη συγκλονιστική περιγραφή του πατέρα και παππού των θυμάτων να προκαλεί συγκίνηση.

Στις 18 Σεπτεμβρίου θα αναβιώσει στις δικαστικές αίθουσες  το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2021, όταν σκοτώθηκαν η 37χρονη Όλγα με την μόλις 3 ετών κόρη της στη διασταύρωση Γαλιάς και Φανερωμένης.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση, περίπου 100 μέτρα, από το σπίτι της 37χρονης, ενώ ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν νεκρές μάνα και κόρη ήταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας. 

Όλα συνέβησαν όταν διερχόμενο φορτηγάκι, προσέκρουσε στο ΙΧ όπου επέβαιναν η 37χρονη αστυνομικός και κόρη της, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη αστυνομικός φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ το τρίχρονο παιδί της καθόταν πίσω στο ειδικό καθισματάκι. 

Σύμφωνα με το creta24.gr, ο Αλβανός οδηγός του αγροτικού οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα της 37χρονης, είχε δίπλωμα οδήγησης και το αυτοκίνητό ήταν ασφαλισμένο. 

Αν και μετά το τροχαίο το κοντέρ του αγροτικού οχήματος στο οποίο επέβαιναν μέσα οι δύο αλλοδαποί είχε σταματήσει στο μηδέν, αστυνομικοί της τροχαίας, εκτιμούν πως είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Τον Σεπτέμβριο, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για σωματική βλάβη από αμέλεια. Η δεύτερη κατηγορία αφορά στον  τραυματισμό που υπέστη ο Πακιστανός που ήταν συνοδηγός στο αγροτικό όχημα.

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην Κρήτη για το τροχαίο δυστύχημα που συντάραξε την τοπική κοινωνία.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom