Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΕΔΕΠ: Κινητοποίηση αύριο στο Νέο Ικόνιο για να μην ξεφορτώσει πλοίο που μεταφέρει πολεμικό υλικό για το Ισραήλ

Στις 12 το μεσημέρι στον προβλήτα 1 στο ΣΕΜΠΟ Νέου Ικονίου

Σε κινητοποίηση για να μην ξεφορτώσει το πλοίο MSC ALTAIR πολεμικό υλικό για τη στήριξη της σφαγής στη Γάζα, καλεί το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ, των λιμενεργατών της COSCO. Η συγκέντρωση θα γίνει στην προβλήτα 1, στο ΣΕΜΠΟ Νέου Ικονίου, το Σάββατο 15 Ιούνη, στις 12 το μεσημέρι.

Αύριο Σάββατο, αναμένεται να φτάσει εκεί το πλοίο MSC ALTAIR, το οποίο μεταφέρει πολεμικό υλικό που προορίζεται για το Ισραήλ που συνεχίζει την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

«Οι λιμενεργάτες στον Πειραιά δηλώνουμε από άκρη σε άκρη δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση να ξεφορτώσουμε σε κανέναν προβλήτα του λιμανιού το εν λόγω πλοίο. Δεν θα συμμετέχουμε στην σφαγή αθώων ανθρώπων για τα κέρδη των λίγων, εμείς τα παιδιά μας τα μεγαλώνουμε με ανθρωπιά και τους έχουμε δώσει μέσα από τους αγώνες μας το μάθημα της αλληλεγγύης, της αντίστασης και της περηφάνιας», σημειώνει το σωματείο και προσθέτει: 

«Να μην τολμήσει το πλοίο να ξεφορτώσει στο λιμάνι του Πειραιά. Καλούμε όλους τους συναδέλφους από τα σωματεία του ΟΛΠ και όλους τους εργαζόμενους στους προβλήτες 2 και 3 να μην δεχτούμε να βάψουμε τα χέρια μας με αίμα παιδιών και γυναικών. Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά με τη Παλαιστίνη ως τη λευτεριά

Καλούμε σε κινητοποίηση τους λιμενεργάτες και τον λαό του Πειραιά στον προβλήτα 1 στο ΣΕΜΠΟ νέου Ικονίου αύριο στις 12:00 γιατί εκείνη την ώρα θα είναι η άφιξη του εν λόγω πλοίου με σκοπό να μην ξεφορτώσει πολεμικό υλικό».

https://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom