Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Κρήτη: Νεκρός ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σωτηρίου στο σπίτι που έμενε στα Χανιά


Ο Δημήτρης Σωτηρίου έχασε τη ζωή του, πρόωρα και αναπάντεχα στα Χανιά. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Φθιώτιδα, κατέρρευσε στο σπίτι που ζούσε.

Η τραγική είδηση συγκλονίζει από το πρωί τόσο την Κρήτη, όσο και τη Φθιώτιδα. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σωτηρίου κατέρρευσε στο σπίτι που ζούσε στα Χανιά και ξεψύχησε πριν φτάσει το ασθενοφόρο. 

Ο νεαρός αθλητής είχε κάνει λίγο νωρίτερα προπόνηση, δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Συμπαίκτες του ανέφεραν πως ουδέποτε παραπονέθηκε για κάποια ενόχληση και πως έβγαλε όλο το πρόγραμμα, δίχως δυσκολία. Λίγες ώρες αργότερα αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουνίου του 2024. Ο 25χρονος αμυντικός του Ηρακλή Νεροκούρου, βρισκόταν στο σπίτι του και ένιωσε αδιαθεσία. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν τα κατάφερε και «έσβησε» πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Η τραγική είδηση του θανάτου του Δημήτρη Σωτηρίου βύθισε στο πένθος το τοπικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα την οικογένεια του Ηρακλή Νεροκούρου η οποία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον άτυχο ποδοσφαιριστή: «Είναι κάποιες στιγμές που ένα γεγονός σε σοκάρει τόσο βαθιά που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να εκφραστείς.

Χτες βράδυ χάσαμε απρόσμενα ένα δικό μας παιδί, ένα σπάνιο πλάσμα που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας, υπέδειξε πως πρέπει να είναι ένας αθλητής μέσα και έξω από το γήπεδο. Λυπούμαστε βαθύτατα για τον απρόσμενο χαμό του και εκφράζουμε δημόσια τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλό σου ταξίδι Δημήτρη».

Αθλητής από τα παιδικά του χρόνια αγωνίστηκε στις Μικτές Ομάδες Φθιώτιδας αλλά και στις Κ17 και Κ19 του Λεβαδειακού. Έπαιξε στη συνέχεια στην Αταλάντη όπου μόλις 20 χρονών πήρε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, δείχνοντας την ποδοσφαιρική του αξία.

Το τελευταίο διάστημα εκπληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία στην Κρήτη, πήρε το δελτίο του ώστε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο το οποίο τόσο αγαπούσε. Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 25χρονου παληκαριού θα διερευνηθούν από το ΑΤ Χανίων που παρήγγειλε και τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom