Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Σχέδιο διπλής δολοφονίας στο Ρέθυμνο: «Πόσες σφαίρες θέλεις στον καθένα» - «Φωτιά» το ηχητικό ντοκουμέντο


Στην αρμόδια ανακριτική αρχή στο Ρέθυμνο καταθέτουν σήμερα (Παρασκευή, 14/6) η 39χρονη και ο Ισραηλινός επενδυτής για την υπόθεση θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν συλληφθεί τρία άτομα, που, όπως καταγγέλλεται, φέρονται να σχεδίαζαν να δολοφονήσουν την 39χρονη σύζυγο του ενός και έναν Ισραηλινό επιχειρηματία. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr.

Οι τρεις κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την Δευτέρα, οπότε και θα επιχειρήσουν να αντικρούσουν τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος τους.

Το ηχητικό ντοκουμέντο

Σημαντικό ρόλο στην ποινική έκβαση της υπόθεσης φέρεται να έπαιξε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, από τις συνομιλίες του 41χρονου συζύγου που κατέγραφε κρυφά ο 24χρονος Παλαιστίνιος. 

Σύμφωνα με το cretalive, το περιεχόμενο των ηχογραφημένων συνομιλιών του 41χρονου συζύγου φαίνεται πως «καίει» τους εμπλεκόμενους. Ο 24χρονος Παλαιστίνιος παίζει κομβικό ρόλο στην όλη υπόθεση, καθώς από «στρατολογημένος» εκτελεστής, εμφανίζεται τελικά ως «σωτήρας» των δύο… μελλοθάνατων.

Ο 24χρονος φοβόταν ότι οι κατηγορούμενοι δεν θα τον άφηναν ζωντανό, αφού ήταν πλέον σε γνώση του όλο το σχέδιο που είχαν καταστρώσει, όπως υποστηρίζει, για να δολοφονήσουν σύζυγο και συνέταιρο. Θα ήταν ο επόμενος που θα σκότωναν γι’ αυτό του παρήγγειλαν, όπως εκτιμά, να αγοράσει μεγαλύτερη ποσότητα οξέος για να «διαλύσει» τα πτώματα πριν σκάψουν τους λάκκους, τα θάψουν και τα τσιμεντώσουν.

Ο 41χρονος σύζυγος, ο κουμπάρος και ένας ακόμα φίλος τους φέρονται να είχαν συμπράξει από κοινού ώστε να βγάλουν από τη μέση την 39χρονη σύζυγο του 41χρονου, και τον Ισραηλινό επιχειρηματία-επενδυτή με τον οποίο συνεργάζονταν το ζευγάρι πάνω σε ένα πρότζεκτ τουριστικού χαρακτήρα. Το επενδυτικό πλάνο ήταν η αγορά μεγάλης έκτασης στο νότιο Ρέθυμνο με πισίνες, μπαρ και τροχοβίλες.

Ο Ισραηλινός θα έβαζε το κεφάλαιο και τις διαδικασίες όλες θα τις «έτρεχε» το ζευγάρι, η σχέση του οποίου όμως είχε καταστεί πια προβληματική. Περιγράφονται εντάσεις, καβγάδες και διαπληκτισμοί μπροστά στα παιδιά ή σε τρίτους.

Ο Παλαιστίνιος, που διατηρούσε φιλικές και εργασιακές σχέσεις και με τους τρεις -το ανδρόγυνο και τον Ισραηλινό- προσποιήθηκε ότι συναινεί στο «συμβόλαιο θανάτου» με δέλεαρ 50.000 ευρώ που θα τον βοηθούσαν να φυγαδεύσει την οικογένειά του από τη Γάζα, επιπλέον καταγγέλλει ότι απειλήθηκε ευθέως με ένα καλάσνικοφ να τον πιέζει στο πίσω μέρος της κεφαλής του. Στην πραγματικότητα όμως «ροκάνιζε» χρόνο για να ειδοποιήσει την 39χρονη και τον Ισραηλινό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το πιο «καυτό» στοιχείο όλων είναι το καταγεγραμμένο περιεχόμενο των συνομιλιών, το οποίο και θα αξιολογηθεί αρμοδίως από τις δικαστικές αρχές. Μεταξύ άλλων φέρεται να ακούγεται στην συνομιλία συζύγου-Παλαιστίνιου:

«Πόσες σφαίρες θέλεις στον καθένα; Έξι έχω βάλει μέσα» φέρεται να λέει ο Παλαιστίνιος

-41χρονος: «δε με νοιάζει, κάνε ό,τι θες».

-Παλαιστίνιος: «ποιος θέλει να είναι πρώτος;».

-41χρονος: «Πρώτα ο Ισραηλινός».

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom