Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Χαϊδάρι: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης που οδήγησε στο θάνατο οδηγό ταξί - Τα βίντεο που τον «πρόδωσαν»


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο άνδρας που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και λήστεψε έναν οδηγό ταξί το βράδυ των εκλογών και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο Χαϊδάρι.

Ένας 29χρονος ομογενής είναι ο άνθρωπος που, σύμφωνα με την δικογραφία, είναι αυτός που επιτέθηκε στον οδηγό ταξί στο Χαϊδάρι. Αφού τον λήστεψε με την απειλή ενός όπλου, στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί αφήνοντας αβοήθητο τον επαγγελματία οδηγό, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό του χαμού του 51χρονου, οι άντρες της ΕΛΑΣ που ανέλαβαν την υπόθεση της εξιχνίασης του θανάτου του οδηγού ταξί στο Χαϊδάρι, άρχισαν να συγκεντρώνουν όλα τα κομμάτια του παζλ.

Από υλικό καμερών ασφαλείας, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον άνθρωπο που λήστεψε τις πρωινές ώρες της 22 Μαΐου, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο θάνατος του θύματος να επήλθε εξαιτίας της απειλής που δέχτηκε με το όπλο.

Τέσσερις μέρες αργότερα σημειώθηκε παρόμοια ληστεία στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Θύμα αυτή τη φορά, ήταν ένας 40χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος μετά τις στιγμές αγωνίας που βίωσε ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές. Έτσι, με βάσει τα παραπάνω στοιχεία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 29χρονου.

Δείτε το βίντεο:


Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στο Χαϊδάρι και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (02.06.2023) ενώπιον του ανακριτή.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom