Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ξυλοδαρμός 36χρονου στην Ελευσίνα: Παρουσιάστηκε στις Αρχές ο μποξέρ - «Ήταν ατυχές περιστατικό»


Ο νεαρός μποξέρ που φέρεται ότι χτύπησε και έστειλε στην εντατική τον 36χρονο Θάνο στην Ελευσίνα, παρουσιάστηκε στις Αστυνομικές Αρχές συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του, το πρωί της Πέμπτης (1/6).

«Δεν τον αναζητά κανείς, είναι ένα παιδί 22 ετών και δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του, ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Είχε προηγηθεί μία λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους νωρίτερα. Δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη. Δεν έπρεπε να απαντήσει στο χτύπημα που δέχτηκε» υποστηρίζει η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» στον Alpha.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του μποξέρ, μιλώντας χθες στον Alpha, αποκάλυψε πως ο γιος του επιτέθηκε στον 36χρονο, αλλά ισχυρίστηκε ότι ο 36χρονος επιτέθηκε πρώτος. Πρόσθεσε πάντως ότι ήταν λάθος του να αφήσει το θύμα αναίσθητο στη μέση του δρόμου.

«Εγώ δεν ξέρω τίποτα από αυτά. Ο γιος μου πήγε να πάρει φάρμακα και έγινε αυτό που έγινε. Υπάρχουν κάμερες και έχει δείξει μόνο αυτό που χτυπάει ο δικός μου. Γιατί δεν τα δείχνει; Εγώ θέλω το δίκαιο. Αν ο γιος μου φταίει, να τιμωρηθεί.

«Ο γιος μου μπήκε παράνομα στο δρόμο, έχει έργα. Αυτός δεν είναι Τροχαία, ποιος είναι αυτός; Ο 36χρονος τον χτύπησε πρώτος, το ξέρουν όλοι. Μετά και ο γιος μου του έριξε μία. Ο Θάνος χτύπησε πρώτα το αμάξι και βγήκε ο γιος μου και του λέει "τι θέλεις ρε". Μία έριξε και έπεσε κάτω. Δεν μπορώ να πω ψέματα».

Το χρονικό της επίθεσης

Θύμα επίθεσης έπεσε ένας 36χρονος στην Ελευσίνα ο οποίος δίνει «μάχη» για τη ζωή του.

Το βράδυ της Παρασκεύης (26/5) είχε βγει και γυρνώντας να πάρει το αμάξι του, φέρεται να διαπληκτίστηκε με άτομο που ήταν σε όχημα.

Συγκεκριμένα, το θύμα της επίθεσης έκανε παρατήρηση στον μποξέρ γιατί πήγαινε αντίθετα στον δρόμο.

Ο διαπληκτισμός τους πήρε άσχημη τροπή και ο 36χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom