Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Περιπλέκεται η υπόθεση στην Κω: «Είχε πάει να αγοράσει ναρκωτικά» - Απίστευτο θρίλερ με τη νεαρή υπάλληλο (βίντεο)


Περιπλέκεται η υπόθεση με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για τον εντοπισμό της, οι αστυνομικοί εστιάζουν στις ώρες που έφυγε από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν και στο πού πήγε και τι έκανε μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο Πολωνός σύντροφός της έχει καταθέσει από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς ότι όταν η Αναστάζια έφυγε από το ξενοδοχείο τού είπε πως πάει να αγοράσει ναρκωτικά από κάποιους αλλοδαπούς. Ουσιαστικά θα συναντούσε την παρέα των αλλοδαπών που μετέπειτα προσήχθησαν. Ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ, καθώς τα ίχνη της έχουν χαθεί από τότε.

Ήταν αυτή η πληροφορία που οδήγησε τους αστυνομικούς στο να προσαγάγουν τους 5 αλλοδαπούς. Ο ένας μάλιστα, 32 ετών, από το Μπαγκλαντές, έχει συλληφθεί, καθώς ήταν ο τελευταίος που είδε την 27χρονη και έχει υποστηρίξει ότι πήγαν σπίτι του και ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τη συναίνεσή της.

Κως: Νέα μαρτυρία για την 27χρονη αγνοούμενη- «Την είδα πριν χαθεί…»

«Μετά την άφησα σε ένα σημείο για να την πάρει ο σύντροφός της και δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να έχει πει στις Αρχές. Μάλιστα είχε ετοιμάσει όλα όσα χρειαζόταν ώστε να φύγει από το νησί για Ιταλία, κάτι που επιβαρύνει τη θέση του.

Κως εξαφάνιση

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Πήραν DNA από τους πέντε προσαχθέντες – Βρέθηκαν ίχνη πάλης


Το «μυστήριο» με τις αμυχές

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο ένας αλλοδαπός που προσήχθη, είχε αμυχές στα χέρια του που θα μπορούσαν να αποτελούν ίχνη πάλης, όμως, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε σε τροχαίο που είχε με το μηχανάκι του. Ωστόσο, επειδή δεν δήλωσε το περιστατικό στην Αστυνομία, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αν όντως είχε ατύχημα ή όχι.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Ολόκληρη η Κως βρίσκεται… στο πόδι αναζητώντας την κοπέλα. Αστυνομικοί, εθελοντές, άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ακόμη και απλοί κάτοικοι την ψάχνουν σε κάθε πιθανό σημείο, ακόμη και σε πηγάδια με την ευχή να την βρουν και να είναι καλά στην υγεία της.

Ακόμη και drone έχει επιστρατευθεί, το οποίο σαρώνει την περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τυγκάκι, αναζητώντας κάθε στοιχείο που θα βοηθούσε στον εντοπισμό της. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαστε 10 διασώστες, συμμετέχει και ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης» επιβεβαίωσε ο κ. Αντώνης Τρουμπούλης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων.

Μιλώντας σε πολωνικό μέσο, η μητέρα της 27χρονης φέρεται να δήλωσε: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά έχω πληροφορίες ότι η Αναστάζια έχει απαχθεί».

https://www.enikos.gr/

Κως: Απίστευτο θρίλερ με νεαρή υπάλληλο…

Το «Φως στο Τούνελ» συνδέθηκε με το Τιγκάκι στην Κω, όπου βρισκόταν η απεσταλμένη του MEGA, Κατερίνα Νώντα, μαζί με τον αντίδημαρχο Κω και Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Σταμάτη Καμπουράκη, τον Θωμά Καραθωμά επικεφαλής της έρευνας αλλά και με άλλους εθελοντές.

Ο Καραθωμάς μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ», ανέφερε ότι στις έρευνες συμβάλλει και η Speedy, η εκπαιδευμένη σκυλίτσα που είχε συμμετάσχει στη διάσωση στο φονικό σεισμό της Τουρκίας και είχε βρει τρεις κοπέλες ζωντανές. Αναμένεται η άφιξη ενός ακόμα σκύλου από τα Τρίκαλα προς ενίσχυση των ερευνών.

Ο κ. Καμπουράκης μιλώντας με την Αγγελική Νικολούλη, ζήτησε να ανοίξει η ομπρέλα των ερευνών και σε άλλους χώρους, ακόμη και σε σπίτια της περιοχής.

Σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε η εκπομπή "Φως στο τούνελ", είναι ότι τα ρούχα του νεαρού που κρατείται είχαν κολλημένα πάνω τους αγκάθια, που σημαίνει ότι τη νύχτα της εξαφάνισης, βρέθηκε πιθανότατα σε χωράφια.

Στις Αρχές δήλωσε ότι επέστρεψε σπίτι του στις 22:00, αλλά ο συγκάτοικός του κατέθεσε ότι δεν τον είδε μέχρι τις 23:00 που κοιμήθηκε.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατηγορούμενου, βρέθηκε εισιτήριο που έβγαλε την επόμενη μέρα με προορισμό την Ιταλία.

Σύμφωνα με μία πολωνική ιστοσελίδα, η μητέρα της αγνοούμενης υποστηρίζει πως η Αναστάζια έχει πέσει θύμα απαγωγής. Η κοπέλα είχε τακτική επαφή με την οικογένειά της και η τελευταία επικοινωνία με τη μητέρα της, ήταν μία ημέρα πριν εξαφανιστεί.

Οι προσαγωγές…

Αρχικά είχαν προσαχθεί και εξεταστεί πέντε ύποπτοι, ωστόσο για τους τέσσερις ομοεθνείς του φερόμενου ως δράστη, δεν προέκυψε σε βάρος τους κάποια κατηγορία. Όπως δήλωσαν, αποχώρησαν πριν φύγουν μαζί ο κατηγορούμενος και η κοπέλα. Η αστυνομία πήρε δείγμα DNA από όλους για βαθύτερη έρευνα.

Μάρτυρας που είδε τελευταία την Αναστάζια, μιλάει στο «Τούνελ». Τα όσα λέει είναι σημαντικά.

Η αγνοούμενη έχει ύψος γύρω στο 1.65, ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που χάθηκε, φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και είχε ένα ασημί σακίδιο πλάτης.

Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Missing Alert.

https://anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom