Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

"Φως στο Τούνελ": Ηρθε στην Ελλάδα για δουλειά και βρέθηκε πνιγμένος… (βίντεο)


Το πιο τραγικό σενάριο για τον Σέρβο οικογενειάρχη που ήρθε στην Ελλάδα για να εργαστεί και χάθηκε, επιβεβαιώθηκε καθώς βρέθηκε πνιγμένος κοντά στη Σέριφο.

Η σορός άνδρα που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της βραχονησίδας Βους και Σερίφου, ανήκει όπως όλα δείχνουν στον Ράντοβαν Γιουρατσίτς 44 χρόνων, που ταξίδευε με προορισμό την Κω, όπου θα εργαζόταν τους καλοκαιρινούς μήνες ως σερβιτόρος.

«Να μας πουν τι συνέβη στο πλοίο…»

Το «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στο Βελιγράδι για να συναντήσει την αδελφή και τη σύζυγο του αδικοχαμένου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Τα καυτά ερωτήματα που θέτουν στην κάμερα της εκπομπής, ζητούν επιτακτικά απαντήσεις…

Η αδελφή του Ντιάνα Γιούρατσιτς, είπε στην εκπομπή.

«Ο αδελφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Ούτε μελαγχολικός ήταν, ούτε ψυχολογικά, ούτε τίποτα. Δεν θα έκανε κακό στον εαυτό του. Για δουλειά πήγαινε. Ήταν στην Ελλάδα για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. 

Επιμένουμε ότι η πλοιοκτήτρια εταιρεία πρέπει να δώσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Θέλουμε να δούμε τι δείχνουν μέσα στο πλοίο και έξω, στο κατάστρωμα. Εκεί είναι η λύση. Έτσι θα μάθουμε τι έγινε στο πλοίο και πώς ο άνθρωπός μας βρέθηκε στη θάλασσα πνιγμένος.»

Τα ίδια ανέφερε και η σύζυγος του θύματος Ντραγκάνα Γιούρατσιτς, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

«Αποκλείεται να αυτοκτονούσε ο σύζυγός μου. Δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Αυτό αποκλείεται. Αποκλείεται!»

Τα ίχνη του Σέρβου οικογενειάρχη χάθηκαν τη Δευτέρα 29 Μαΐου, όταν επιβιβάστηκε στο πλοίο Blue Star 2 από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του. 

Οι κάμερες δεν τον κατέγραψαν να αποβιβάζεται σε κάποιο λιμάνι. Τελευταία επικοινωνία που είχε με την σύζυγό του, ήταν αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ βρισκόταν εν πλω.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς ειδικών, από τα στοιχεία του καιρού και τα θαλάσσια ρεύματα, εικάζεται ότι ο Ράντοβαν πρέπει να βρέθηκε στη θάλασσα μετά το λιμάνι της Σύρου.

Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ

https://anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom