Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

«Φως στο Τούνελ»: Αγωνία για τη ζωή νεαρού ανθυποπλοίαρχου που χάθηκε στη Μυτιλήνη (βίντεο)


Συναγερμός έχει σημάνει στη Μυτιλήνη για την εξαφάνιση νεαρού ανθυποπλοίαρχου του εμπορικού ναυτικού.Το «Φως στο Τούνελ» με ζωντανές συνδέσεις μες στη νύχτα ερεύνησε την περίεργη αυτή υπόθεση.

Ο Γιώργος Κράλλης 28 χρόνων, χάθηκε ξαφνικά το μεσημέρι της Τρίτης 30 Μαΐου, ενώ τον περίμεναν να παρουσιαστεί στον Πόρο, στο κέντρο κατάταξης του Ναυτικού.

Συγκίνηση προκάλεσε η προσωπική του ιστορία με τις απανωτές τραγωδίες που τον είχαν χτυπήσει. Πριν από λίγες μέρες, πέθανε ο πατέρας του καθηγητής ναυτιλιακών, σε ηλικία 58 χρόνων. Ένα χρόνο πριν, είχε χάσει και τους δύο παππούδες του που υπεραγαπούσε, μέσα σε δύο ημέρες.

Ο ευαίσθητος ανθυποπλοίαρχος, τελευταία είχε κλειστεί στον εαυτό του και προτιμούσε να περνάει το χρόνο του στο δωμάτιό του παίζοντας παιχνίδια στο διαδίκτυο. Την ημέρα που χάθηκε, ο 28χρονος Γιώργος θα ταξίδευε από το νησί για τον Πειραιά και στη συνέχεια για Πόρο.

Εκείνο το μεσημέρι, η ξαδέλφη του τον κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού για να τον χαιρετήσει. Ήταν βιαστικός για να προλάβει το πλοίο, της είπε πως ετοίμαζε τη βαλίτσα του και πως θα έκανε μπάνιο. 

Όταν η μητέρα του επέστρεψε σπίτι από την εργασία της, βρήκε εκεί τα προσωπικά του αντικείμενα. Η βαλίτσα του ήταν στο σαλόνι, ο υπολογιστής και το κινητό του κλειστά και στο τραπέζι τα χρήματα που θα έπαιρνε μαζί του. Έλειπαν η ταυτότητά του και ένα μαύρο σακίδιο πλάτης.

Αστυνομικοί, εθελοντές και δημοσιογράφοι από το lesvosnews.gr, βγήκαν μες στη βροχερή νύχτα στους δρόμους της Μυτιλήνης για να τον αναζητήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι έρευνες θα συνεχιστούν…

Ο Γιώργος έχει ύψος 1.80, κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Missing Alert.

https://anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom