Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ηλιούπολη: «Θα αυτοκτονήσω» απειλούσε ο προπονητής για να σιωπούν τα κορίτσια (φωτο & βίντεο)

Στον ημιώροφο της σχολής παρέσυρε τα ανήλικα θύματά του

Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις για την φρικτή δράση του προπονητή του Τάε Κβον Ντο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό τουλάχιστον πέντε κοριτσιών από την Ηλιούπολη.

Τα πέντε κορίτσια κατέθεσαν για τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του προπονητή και μίλησαν με λεπτομέρειες για τον τρόπο που τις προσέγγιζε και για τον ψυχολογικό πόλεμο που τους έκανε, προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να μην αποκαλύψουν πουθενά τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του γυμναστηρίου και του σπιτιού του.

Όπως έχει προκύψει από την αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, ο δράστης προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών. Αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια, προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα κορίτσια που σήμερα είναι ηλικίας 19-25 ετών, κατέθεσαν στις αρχές ότι ο προπονητής τις απειλούσε ότι αν μιλήσουν ή πουν το οτιδήποτε για τον ίδιο, τότε θα αυτοκτονήσει. Εκμεταλλευόμενος την θέση του και το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων του, είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και από κάποιο σημείο κι έπειτα να τους γίνει «απαραίτητος», διασφαλίζοντας ότι δεν θα τον «προδώσουν».

Παράλληλα, ο δράστης είχε καταφέρει να «χτίσει» μία σχέση εμπιστοσύνης με τους γονείς των κοριτσιών, που εμπιστεύονταν τα παιδιά τους στα χέρια του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο προπονητής είχε φτάσει στο σημείο να πάει και διακοπές με ορισμένες από τις οικογένειες των θυμάτων του.

«Τον είχα για Θεό. Ήταν ο Θεός μου» είπε χαρακτηριστικά ένα από τα πέντε κορίτσια, που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του προπονητή Τάε Κβον Ντο.

προπονητής Ηλιούπολη

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Τα θύματα δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί στις άλλες κοπέλες, καθώς είχε φροντίσει να τις εκφοβίσει ώστε να μην μιλήσουν. Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να αποκαλύπτεται πρόσφατα, όταν συναντήθηκαν δύο από τις κοπέλες, που είχαν πέσει θύματά του.

Η μία εκμυστηρεύτηκε στην άλλη τα όσα φρικτά βίωνε από τον προπονητή και ανακάλυψαν ότι και οι δύο είχαν βιαστεί από τον δράση. Στη συνέχεια, άρχισαν να επικοινωνούν και με άλλες κοπέλες κι έτσι βρέθηκαν μπροστά στην αποκάλυψη ότι ο προπονητής έκανε τις ίδιες φρικτές πράξεις σε τουλάχιστον ακόμη τρεις αθλήτριές του. Τα κορίτσια βρήκαν την δύναμη να τον καταγγείλουν κι έτσι ακολούθησε η σύλληψή του, το πρωί της Τρίτης (21/3), με βάση σχετικό ένταλμα.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, οι πράξεις του προπονητή Τάε Κβον Ντο ήταν βάναυσες και επώδυνες για τα θύματά του.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο προπονητής είναι κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο προπονητής οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

προπονητής Ηλιούπολη

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψή του

Αναλυτικά, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τα εξής:

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, ημεδαπός ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος σε αθλητικό σύλλογο, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, δύο (2) tablet, τρία (3) laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει ενεργήσει με τον ανωτέρω τρόπο δράσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε (5) κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις».

https://www.enikos.gr/

Στον ημιώροφο της σχολής παρέσυρε τα ανήλικα θύματά του ο προπονητής τάε κβον ντο


Πατέρας ανήλικου παιδιού ο συλληφθείς - «Είχε φτιάξει κάτι σαν σπίτι μέσα στη σχολή» λέει μητέρα μαθήτριας - Τα  παιδιά πήγαιναν εκεί για να αλλάξουν ρούχα μετά την προπόνηση.

Ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που έχει συλληφθεί από χθες, φέρεται να οδηγούσε κάποια από τα θύματά του στον ημιώροφο της σχολής Ταε κβον Ντο στην Ηλιούπολη και εκεί να προέβαινε στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στη σχολή επί της λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα ο συλληφθείς είχε διαμορφώσει ένα μικρό διαμέρισμα στον ημιώροφο και όπως λένε οι γείτονές του, κάποια βράδια έμενε εκεί.

Κάποιοι γονείς, μάλιστα, τονίζουν πως στον ημιώροφο πήγαιναν και ανήλικα κορίτσια προκειμένου να αλλάξουν ρούχα μετά την προπόνηση.
daskalos_taekwondo
«Ούτε μου είχε αναφέρει κάτι το παιδί μου και μάλιστα ήταν πολύ καλός επαγγελματίας. Υπήρχε στον επάνω όροφο ένας χώρος σαν σπίτι. Βέβαια, το παιδί μου δεν ανέβαινε γιατί τον έφερνα ντυμένο και τον έπαιρνα.

Δίπλα ήταν τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες, ξέρω ότι ανέβαιναν όσα παιδιά ήθελαν και ξεντύνονταν, έκαναν το μπάνιο τους, άφηναν τα πράγματά τους.

Είχε γραφείο εκεί και ξέρω πως τα τελευταία χρόνια είχε διαμορφώσει κάτι σαν σπίτι και έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές», δηλώνει μια γειτόνισσα του 44χρονου η οποία πήγαινε το παιδί της στη σχολή του.

Ποινική δίωξη στον προπονητή τάε κβον ντο

Ποινική δίωξη σε βάρος του προπονητή ταε κβο ντο για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, άσκησε ο αρμόδιος εισαγελέας.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη βάση εντάλματος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Η σύλληψη έγινε χθες, καθώς ο προπονητής τάε κβον ντο αθλητικού συλλόγου της Ηλιούπολης καθώς φέρεται από το 2009 μέχρι το 2020 να έχει βιάσει τουλάχιστον 5 ανήλικες μαθήτριες.

Μετά από προκαταρκτική εξέταση ο Εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και ειδική ομάδα της Aσφάλειας αναζητούσε και τελικά εντόπισε χθες το απόγευμα τον 44χρονο προπονητή, τον συνέλαβε και διενήργησε έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του.

Πώς προσέγγιζε τις ανήλικες

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 44χρονος που είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, προπονούσε καθημερινά αθλητές και αθλήτριες διαφόρων ηλικιών, κυρίως όμως ανήλικα παιδιά. Και εκμεταλλευόμενος την ίδιότητα του αυτή προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες με ηλικία 12-16 ετών και αφού τις εκθείαζε αρχικά για τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα έτσι ώστε να έχουν πολύωρες και κυρίως ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Στη συνέχεια, τόσο στο γυμναστήριο -πριν και μετά τις προπονήσεις- όσο και στο σπίτι του στην Ηλιόπουλη προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις μαζί και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις οι πράξεις αυτές ήταν ιδιαίτερα βάναυσες και επώδυνες για τις ανήλικες μαθήτριες.

Ο κατηγορούμενος με αυτό τον τρόπο από το 2009 μέχρι και το 2020 φέρεται να βίασε τουλάχιστον 5 κορίτσια που πλέον έχουν ενηλικιωθεί όμως εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις τόσο πριν το 2009 όσο και μετά το 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom