Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Κερατσίνι: «Με βίασε... γιατί έπιασα δουλειά», λέει η 45χρονη που κακοποίησε ο σύζυγός της (φωτο)

«Ακούγαμε συχνά καβγάδες» λένε οι γείτονες της 45χρονης

«Με κακοποιούσε συστηματικά, απειλούσε να μου πάρει το παιδί και η οικογένειά μου δεν με στήριζε» - Η εξομολόγηση της 45χρονης για την «κόλαση» που ζούσε με τον σύζυγό της.

Μια κόλαση ζούσε τους τελευταίους μήνες η 45χρονη γυναίκα από το Κερατσίνι στο πλάι του 43χρονου συζύγου της, ο οποίος χθες το βράδυ την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, αφού πρώτα την ξυλοκόπησε και τη βίασε.

Όπως εξομολογείται το θύμα στο protothema.gr, ο 43χρονος την κακοποιεί συστηματικά και την έχει ξυλοκοπήσει επανειλημμένα με αφορμή ότι εκείνη ξεκίνησε να εργάζεται.

Παράλληλα, η 45χρονη λέει πως προσπάθησε αρκετές φορές να ξεφύγει από τη «φυλακή» στην οποία την κρατούσε, ζητώντας διαζύγιο. Ωστόσο, δεν βρήκε υποστήριξη από τους γονείς της, οι οποίοι την πίεζαν να μείνει μαζί του.
Τα τραύματα της 45χρονης

«Το έχει κάνει πάρα πολλές φορές αυτό που έκανε χθες. Το είχε κάνει και όταν μέναμε στη Σαντορίνη, αλλά οι γονείς μου τότε, στους οποίους είχα μιλήσει, δεν με βοήθησαν. Αντιθέτως, μου έλεγαν πως δεν πρέπει να τον αφήσω. Δεν περίμενα κάτι άλλο γιατί δεν είχα καμία υποστήριξη από την οικογένειά μου», εξηγεί η 45χρονη και περιγράφει πώς ξεκίνησε ο χθεσινός καβγάς.

«Πήγαμε στους δικούς μου για να βρούμε μια λύση. Εγώ του έλεγα πως θέλω να πάρουμε διαζύγιο, θέλω να φύγει από το σπίτι. Οι δικοί μου έλεγαν πως αυτός έχει δίκιο και πως δεν πρέπει να τον αφήσω γιατί δουλεύει και φέρνει τα λεφτά στο σπίτι. 

Άρχισε να με εκβιάζει πως θα πάρει το παιδί και θα φύγει, πως δεν θα ξαναδώ το παιδί. Και μετά με χτύπησε και με βίασε. Με βίασε και παρά φύσιν. Ο λόγος είναι ότι έχω πιάσει δουλειά. Δεν με αφήνει να ανεξαρτητοποιηθώ. Είναι μια καθημερινή, ψυχολογική βία, αλλά και σωματική. 

Εδώ και ένα μήνα έχει πάρει το παιδί μόνος του και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Μου παίρνει το κινητό, τα λεφτά. Και με κακοποιεί συστηματικά. Με έχει εθίσει στο αλκοόλ, στα αντικαταθλιπτικά και στα ψυχοφάρμακα. Και, μάλιστα, με πηγαίνει ο ίδιος να τα παίρνω», τόνισε η 45χρονη μητέρα, περιγράφοντας όσα έζησε τον τελευταίο καιρό με θύτη τον 43χρονο σύζυγό της.

Κώστας Στάμου 
https://www.protothema.gr/

«Ακούγαμε συχνά καβγάδες» λένε οι γείτονες της 45χρονης

Σοκαρισμένοι είναι οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Σηστού, στο Κερατσίνι, από το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την 45χρονη γειτόνισσά τους που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού και επίθεσης με μαχαίρι από τον 43χρονο σύντροφό της.

Ωστόσο, όπως λένε, άκουγαν συχνά φωνές και καβγάδες από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν πως ένας τσακωμός θα έφτανε κοντά στο έγκλημα.

«Ακούγαμε καβγάδες από το διαμέρισμά της. Φωνές, τσακωμούς, σαν να κουβαλούσαν έπιπλα ακουγόταν. Δεν ξέραμε τι μπορεί να γίνεται», αναφέρει μια ηλικιωμένη που μένει στην ίδια πολυκατοικία με το ζευγάρι ενώ θυμάται ένα παρόμοιο περιστατικό πριν από αρκετά χρόνια με θύμα την 45χρονη καταγγέλουσσα.

«Είχε γίνει πάλι και πλακώθηκαν στο ξύλο. Ήταν πριν από 16 χρόνια περίπου. Είχε γίνει ένας πολύ χοντρός καβγάς με το σύντροφο που είχε τότε η κοπέλα. Αλλά είχε γίνει χαμός τότε, πετούσαν τα πράγματα έξω, φώναζαν, σκοτώθηκαν. Τους είχε ακούσει όλη η γειτονιά», περιγράφει η ίδια.

Τι καταγγέλλει η γυναίκα

Το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ μετά τις 21:30 το βράδυ, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να μαλώνει μέσα στο διαμέρισμα τους επί της οδού Σηστού. Κάποια στιγμή, όπως υποστηρίζει η 45χρονη, ο σύζυγός της την εξανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και στη συνέχεια την έβρισε και την ξυλοκόπησε.

Ο 43χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τη γυναίκα στο λαιμό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ η 45χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Το θύμα φέρει εκδορές στο λαιμό ενώ σε βάρος του 43χρονου συζύγου της σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, βιασμό και ξυλοδαρμό.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom