Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Νέα επίθεση Πολάκη στον Χατζηνικολάου - Τι απαντά ο δημοσιογράφος


Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε στην κόντρα του με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αυτή την φορά τον κατηγορεί για αρρύθμιστα χρέη. Ο δημοσιογράφος απάντησε με σκληρή γλώσσα.

Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε στον ΣΥΡΙΖΑ αφού προηγουμένως είχε ζητήσει συγνώμη για τις επιθέσεις και την στοχοποίηση δημοσιογράφων, αλλά την επόμενη μέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε χαρακτηρίσει προσχηματική τη συγνώμη καθώς θεώρησε ότι το έκανε για να διατηρήσει την βουλευτική του ασυλία, με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά και την κόντρα να μένει εκεί.

Ομως, ο «αψύς σφακιανός» το …φύλαγε και επανήλθε σήμερα με «τιτίβισμα»που αφορά τον δημοσιογράφο- εκδότη καταλογίζοντας του ότι έχει αρρύθμιστα χρέη. Σύμφωνα, με τον κ. Πολάκη ο κ. Χατζηνικολάου έχει αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς Εφορία και ΕΦΚΑ, ύψους 32,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην ανάρτηση του αναφέρει -διατηρούμε το κείμενο ως έχει δημοσιευθεί- 

««Καλημέρα καλημέρα», Κ Νίκο Χατζηνικολάου
Πριν μια εβδομάδα με έβρισες χυδαία. Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία:
Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;».

«Καλημέρα καλημέρα»
Κ Νίκο Χατζηνικολάου
Πριν μια εβδομάδα με έβρισες χυδαία.
Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία:
Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €; pic.twitter.com/wh9ZQMi9Gm

— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) March 29, 2023

Η αιχμηρή απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο δημοσιογράφος απάντησε μέσω του Facebook ότι τα χρέη του είναι ρυθμισμένα και τον κατηγόρησε ευθέως για λασπολογία. 

«Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη.»



Και ο κ. Πολάκης στην ίδια ανάρτηση απάντησε «Κάνε μου μήνυση», αλλά δεν παρέθεσε στοιχεία, ούτε έγγραφα για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του, αν και ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει πως θα κινηθεί.

Ουσιαστικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν στην προειδοποίηση του Νίκου Χατζηνικολάου ότι θα έλθουν μηνύσεις και αγωγές για την στοχοποίηση των δημοσιογράφων την οποία ανακάλεσε για να μην διαγραφεί ο κ. Πολάκης και να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Ακολούθησε νέα ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου γράφει: "Οι εταιρείες τις οποίες συκοφάντησε με τα ψέματα του ο Πολάκης θα προσφύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη εναντίον του."


Η κόντρα μετά τη συγνώμη Πολάκη

Ο δημοσιογράφος είχε υπαινιχθεί την επομένη της επιστροφής του κ. Πολάκη πως φοβάται από τις αγωγές και τις μηνύσεις και γι΄αυτό επιζητά την ασυλία.

Από το βήμα της εκπομπής του στον Real FM, ο δημοσιογράφος, είχε καλέσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό γιατί αυτός ψήφισε μνημόνια. Ο δημοσιογράφος σχολίασε την συγγνώμη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είναι προσχηματική, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο «και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία».

Στην συνέχεια με ένταση ο Νίκος Χατζηνικολάου επίσημανε πως ο Παύλος Πολάκης, είτε έχει ασυλία, είτε όχι, «έρχονται και τα ποινικά δικαστήρια και τα αστικά. Και στα αστικά διαστήρια δεν υπάρχει ασυλία. Στην αγωγή δεν έχει ασυλία, θα το πάρω το κοπάδι, το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Ηρθε και μου είπε εμένα να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια; Όπως εσύ;», είπε ο δημοσιογράφος. «Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ, τι λες ρε άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη. Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η στοχοποίηση των δημοσιογράφων

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν πέντε από τους δημοσιογράφους που είχε στοχοποιήσει με φωτογραφία ο Παύλος Πολάκης με αναρτήσεις του στα social media και οδήγησε σε κρίση τις σχέσεις του με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

https://pelop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom