Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Αγρίνιο: Στο στρατοδικείο Ιωαννίνων ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο (βίντεο)


Μέσα σε κλίμα έντασης διεξάγεται στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων η δίκη του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός τετράχρονου αγοριού στο Αγρίνιο και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Εξοργισμένοι συγγενείς της οικογένειας του 4χρονου αγοριού αποδοκίμασαν σήμερα έξω από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον 28χρονο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο, κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου παιδιού.

Από το βίντεο έχει αφαιρεθεί ο ήχος λόγω σκληρής φρασεολογίας

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι. 

Οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή στις 18 Οκτωβρίου. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου και σε κίνδυνο σε  βάρος της μητέρας του 28χρονου.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος 
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο - κακοποίηση τετράχρονου: Έρχεται νέα δίωξη στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για παιδική πορνογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom