Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Λαγονήσι: Βγήκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε 16χρονο


Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Βούλα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο μετά τις 11 το βράδυ στην οδό Κολοκοτρώνη, ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα πλησίασε δύο 16χρονους και ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε από αυτό.

Μόλις τον είδαν οι δύο ανήλικοι ξεκίνησαν να τρέχουν. Τότε ένα από τα άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο πυροβόλησε με όπλο και πέτυχε τον έναν 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το σημείο της επίθεσης έναν κάλυκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ασκληπείο της Βούλας, με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, είχαν μια πρώτη επαφή με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είπαν ότι δεν έχουν κάτι στο μυαλό τους για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από την αιματηρή επίθεση.

Η έρευνα θα επικεντρωθεί επίσης, στις καταθέσεις των παιδιών που δέχθηκαν την επίθεση. Πρώτα στον φίλο του τραυματία και έπειτα στον ίδιο τον 16χρονο, που ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom