Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Φρίκη στην Κρήτη: Λυράρης βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι μέσω διαδικτύου (βίντεο)

Αποπομπή προανήγγειλε ο Πλεύρης για τον "πελάτη" - γιατρό

Εφιαλτικές ώρες έζησε ένα ανήλικο αγόρι στην Κρήτη.Σοκάρει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού, το οποίο σήμερα είναι 15 χρονών.

Οι Αρχές προχώρησαν ήδη στη σύλληψη ενός 66χρονου, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, 46 ετών.

Παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Η μητέρα του παιδιού ήταν εκείνη που κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει καθώς είδε κάτι στο κινητό του και τον πίεσε ώστε να της πει τι είχε συμβεί.

«Μόλις ο εισαγγελέας επιβεβαιώσει την εμπλοκή του γιατρού, τότε θα κινηθούν άμεσα όλες οι διαδικασίες και θα τεθεί άμεσα σε αργία», σύμφωνα με την εντολή του κ. Πλεύρη.

Κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί για 3 χρόνια

Ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του ενώ θα κάνει στα αδέρφια του ό,τι και σε εκείνον εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές.

Ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου «ψώνιζε» πελάτες.

Αναζητούνται 29 χρήστες της σελίδας

Μάλιστα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες της εν λόγω σελίδας ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να «αλιεύσει» όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες!

Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο.

https://www.megatv.com/

Κρήτη: «Δεν αντιστάθηκε της σύλληψης» – Σοκ από τη νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου

Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός αγοριού μόλις 11 ετών, επί τουλάχιστον τρία χρόνια, στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, με τις Αρχές να έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός 66χρονου πολύ γνωστού λυράρη, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, 46 ετών.

«Κινήθηκαν γρήγορα»

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Νίκος Καλομοίρης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, τόνισε ότι η γρήγορη κινητοποίηση των Αρχών βοήθησε στην έγκαιρη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

«Κατά το άκουσμα της καταγγελίας από τη μητέρα του αρχικά και στη συνέχεια από τον 15χρονο να μας πει τι πραγματικά είχε συμβεί όλα αυτά τα χρόνια μέσω των απειλών και των ταραχών που του είχαν προκαλέσει ώστε να μην μπορεί να μιλήσει ούτε στον ίδιο του τον αδερφό και τη μητέρα του, οι συνάδελφοί μας έδρασαν άμεσα, κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν αμέσως τον κατηγορούμενο».

Όπως λέει ο ίδιος, «έγινε έρευνα στο σπίτι του και κατασχέθηκαν υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα έτσι ώστε να μπορέσουμε να προβούμε στην ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση», ενώ ο 66χρονος φερόμενος δράστης συνελήφθη χωρίς προβλήματα και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης.

Πλέον αναζητούνται άλλοι τέσσερις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom