Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ηράκλειο: «Τα ηλεκτρονικά ίχνη φέρνουν συλλήψεις» για την υπόθεση του βιασμού του ανήλικου (βίντεo)


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο, με κατηγορούμενο τον 66χρονο λυράρη.

Την ίδια ώρα αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του λυράρη αλλά και οι έρευνες για ακόμη τρια άτομα, ανάμεσά τους και ο γιατρός, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του κακοποίησης του ανήλικου στο Ηράκλειο.

Ο αντιστράτηγος ε.α.Μανώλης Σφακιανάκης, πρωτεργάτης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. και σήμερα πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI αποκάλυψε μιλώντας στο απογευματινό δελτίο της Τηλεόρασης CRETA πως έρχονται νέες συλλήψεις.

Ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε πως έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη όσων έχουν επισκεφθεί τα προφίλ του ανήλικου που φέρεται να είχε ανοίξει ο 66χρονος λυράρης για να «ψαρέυει» πελάτες στους οποίους εξέδιδε τον ανήλικο.

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση τα ψηφιακά ίχνη ήδη έχουν βρεθεί και είναι θέμα ημερών να βγαίνει το ένα ένταλμα σύλληψης μετά το άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως οι υποψήφιοι «πελάτες» αποδεικνύεται πως αντιμετώπισαν με «ερασιτεχνισμό» και άγνοια κινδύνου τη διαδικασία, γεγονός που σε συνδυασμό με τις οργανωμένες έρευνες των αρχών, θα τους φέρει άμεσα αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη.

Δείτε όσα είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης στην Τηλεόραση CRETA:

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom