Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ρεσιτάλ μπαρούφας από τον Αδωνι Γεωργιάδη: Δεξιός είναι ο εργατικός, ο ιδιοφυής, ο αποτελεσματικός... (βίντεο)

...Aριστερός είναι ο άχρηστος, ο ανεπρόκοπος, ο γρουσούζης

Πάμε πάλι: Αυτός ο τύπος, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι υπουργός, είναι κάθε μέρα στα κανάλια και μας κουνάει το δάχτυλο, φτιάχνει καλάθια (του νοικοκυριού, του νόνου κ.α) κοροϊδεύοντας στα μούτρα τον κόσμο.

Προσέξτε τι είπε αυτό το άτομο που (δυστυχώς) πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε και σοβαρά (!) επειδή κυβερνά, άρα παρεμβαίνει στην καθημερινότητα μας, στη ζωή μας!

Διαβάστε και δείτε το ρεσιτάλ μπαρούφας στο βίντεο παρακάτω:

«Οι αριστεροί είναι ανεπρόκοποι. Δεν μπορούν να κάνουν πράγματα της προκοπής. H ελληνική γλώσσα είναι μαγική… Αν ανοίξετε το λεξικό Liddell & Scott (είναι το πιο γνωστό αρχαίων ελληνικών στον κόσμο) και πάτε στη λέξη δεξιός (σ.σ: «κάνε το πείραμα να το δεις», λέει σε κάποιον από το ακροατήριο) αλλά… μεταφορικά, ο ευοίωνος, ο εργατικός, ο ιδιοφυής, ο αποτελεσματικός. Αριστερός, μεταφορικά: ο άχρηστος, ο ανεπρόκοπος, ο γρουσούζης. Αυτό σημαίνει στα ελληνικά δεξιός και αριστερός! Είχε να κάνει φυσικά στην αρχαιότητα με το από πού έρχονταν τα πουλιά… Aυτή είναι η πραγματικότητα για το αν ο οιωνός ήταν αίσιος ή απαίσιος. Αίσιος ο δεξιός, απαίσιος ο αριστερός»

Αν δεν πιστεύετε σε αυτά που διαβάσατε ακολουθεί, στη συνέχεια, και το βίντεο, όπου θα βρείτε κι άλλα «μαργαριτάρια», τα οποία θα προκαλούσαν εντύπωση, αν δεν ήταν από τις συχνές.. προσεγγίσεις (ανοησίες και αθλιότητες, θα μπορούσε να τις πει κάποιος) που ακούμε από το στόμα του υπουργού Αναπτύξεως.

Τι να σχολιάσουμε; Τι να πούμε; Α, ναι. Κύριε υπουργέ, μετά από τέτοια… επιχειρήματα, κάντε τον κόπο και ψάξτε στο λεξικό και τη λέξη «βλακεία».

Τα παραπάνω ο Άδωνις Γεωργιάδης (και ό,τι ακολουθήσει) τα είπε σε εκδήλωση για την απονομή βραβείων στη «Μεγάλη Βρετανία».

Ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα «πάσχει από οικονομικό αναλφαβητισμό» και επανέλαβε πόσο χρήσιμα και… υποχρεωτικά ήταν τα μνημόνια: «Γιατί εγώ κατάλαβα ότι δεν υπήρχε καμία άλλη λύση και χρειάστηκε η ελληνική κοινωνία πέντε χρόνια τσακωμούς στους δρόμους για να κάνουν τελικά αυτό που λέγαμε από την πρώτη μέρα», αναρωτήθηκε αυτός ο ογκόλιθος της οικονομίας και της πολιτικής ζωής του τόπου.

Και συνέχισε ακάθεκτος: «Εδώ έξω καιγόταν η Αθήνα όταν ψηφίζαμε το PSI, για ποιο λόγο; Διότι αν εξηγούσες στους Έλληνες τι ακριβώς είναι το PSI δεν καταλάβαιναν τι είναι. Δεν καταλάβαιναν τι είναι ομόλογο, δεν καταλάβαιναν σίγουρα τι είναι αμοιβαίο κεφάλαιο. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ακόμα και πολύ βασικές έννοιες. Μην πάμε στα ομόλογα. Να πάμε στον πληθωρισμό. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν, είναι ένα φαινόμενο για το οποίο “φταίει ο Γεωργιάδης”».

Μα, πόσο εκτιμά, ο κύριος υπουργός τους Έλληνες, ορισμένοι εκ των οποίων ψηφίζουν τη ΝΔ αλλά και τον ίδιο!

Λίγα πριν πει τα περί αριστερών και δεξιών είχε πει κι άλλες γνωστές ανοησίες για το μυαλό του υπουργού Αναπτύξεως: «Η Αριστερά είναι κατά της αριστείας, είναι υπέρ της ισοπέδωσης και του να μην γίνεται διάκριση. Η Αριστερά είναι κατά της πραγματικής προόδου. Δεν είναι προοδευτική δύναμη, είναι οπισθοδρομική δύναμη και δύναμη καταστροφής».

Αυτός ο τύπος δεν μπορούσε παρά να (ξαναπεί) κι αυτό: «Μόνο ο καπιταλισμός μπορεί να φέρει την πρόοδο… Στη γενική του κατεύθυνση είναι το πιο επιτυχημένο και ευέλικτο σύστημα της ανθρωπότητας στην παγκόσμια ιστορία. Πολεμιέται στην Ελλάδα λυσσαλέα λόγω της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς δηλαδή διάφορων τεμπέληδων που δεν έχουν στη ζωή τους πραγματικά».

Εύγε, κύριε υπουργέ Αναπτύξεως. Συνεχίστε: Μπορείτε να φτάσετε ακόμα πιο κάτω. Είμαστε βέβαιοι.

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: